|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bele lise na nohtkih
26.5.2006 12:47:13   
dana
To se mu pojavlja približno dva meseca. Jaz jih tudi bočasno opazim pri sebi, ne vem pa zakaj se to pojavi.

Ali nam manjka kakšen vitamin in se potem to odrazi na nohtih? Naj povem, da po nasvetu pediatra še vedno vsak drug dan dopi 10 kapljic AD3 (imava jih še za ene 14 dni), star je pa 15 mesecev.

Hrano ima tudi precej raznoliko, tako da res ne vem kaj bi to bilo.

dana 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bele lise na nohtkih
26.5.2006 21:32:32   
Anonimen
Ravno danes sem bila pri kozmetičarki in sem jo vprašala glede belih lis na nohtkih (tudi moj jih ima, star je 11 mesecev) Rekla mi je, da se na nohtih pojavijo bele lise takrat, ko se z organizmom nekaj dogaja, naprimer, če smo bolni, dobimo liso, ki pa se vidi šele čez nekaj časa, ko noht zrase.
Jaz sicer ne vem, če je to res ampak tako mi je rekla.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2006 8:33:16   
dana
Ja to bi bilo pa možno ker je bil konec aprila na antibiotiku in grejo te pikice zdaj že proti koncu. So se pa kakšen teden po tistem pojavile.

lp dana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2006 8:48:40   
Anonimen
tole sem našla na netu:

Bele lise na nohtih so lahko posledica zdravstvenih težav ali poškodb, ki ste jih utrpeli v preteklosti. Bele pike na nohtih pogosto kažejo na pomanjkanje vitaminov ali mineralov.

pa še to:

Bijele mrlje obièno ukazuju na manjak kalcija i cinka. Obièno se pojavljuju nakon perioda u kojem ste pojaèano jeli slatke stvari, pogotovo rafinirani šeæer koji iz organizma izvlaèi minerale.

v glavnem, cink je največkrat omenjen.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 29.5.2006 8:51:27 >

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2006 10:33:46   
Anonimen
Mene so zmeraj učili, da je to pomanjkanje vitamina... hm, katerega že? Pozabila sem. Vsekakor je nenevarno, je pa pogosteje v zimskih mesecih, ko nam vitaminov primanjkuje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

vstajanje ponoči
tinchek1980

Ali vam mož/partner pomaga in namesto vas vstane ponoči, ko dojenček joka?

da, vedno (17%)

da, pogosto (30%)

zelo redko (31%)

nikoli (22%)

Število vseh glasov: 185

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!