|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bela kava
15.5.2006 15:05:03   
Mala Vita
Sestra pri pediatru mi je rekla, da lahko punčki nekje po 7 mesecu že lahko ponudim tudi kakšno belo kavo,  pa vanjo nadrobim kruhekuser posted image . Kako pa naj skuham belo kavo? Kako jo ve pripravite?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bela kava
15.5.2006 16:06:21   
tina104
Jaz sicer tega še nisem dala, ampak mislim, da bi skuhala divko (skuhaš, kot piše na embalaži), pa dodala mleko.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2006 16:24:39   
nejča
Glej, da bo iz cikorije, če se bojiš zaradi glutena, saj ponavadi dodajo noter ječmen, rž in pšenični slad. Drugače je bolj enostavno, če kupiš instant belo kavo od Francka (Bianka), jo zamešaš v toplo vodo in dodaš še svoje ali adaptirano mleko.
Jest sem enkrat tu že spraševala o tem pa ni bilo kakšnega opozorila, zato jo že kar 2 meseca pijeva.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2006 21:23:28   
poliloni
Meni je fullll dobra (in tudi Italijani v našem koncu jo veliko dajejo otrokom) instant MALTO KNEIPP- taka bela ovalna škatlica in je primerna za otročke, saj to ni prava kava!
Jaz jo zmešam kar z mlekom (ne z vodo) kot kakav! MNJAMIIIII!!!!! Je pa ta malemu še nisem dala in se zaenkrat samo jaz nacejam z njo....

< Sporočilo je popravil poliloni -- 15.5.2006 21:26:06 >

(odgovor članu nejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Lubenička

Tristan ali Arian?

Tristan (64%)

Arian (36%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!