Bela kava (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Mala Vita -> Bela kava (15.5.2006 15:05:03)

Sestra pri pediatru mi je rekla, da lahko punčki nekje po 7 mesecu že lahko ponudim tudi kakšno belo kavo,  pa vanjo nadrobim kruhek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Kako pa naj skuham belo kavo? Kako jo ve pripravite?

LP

tina104 -> RE: Bela kava (15.5.2006 16:06:21)

Jaz sicer tega še nisem dala, ampak mislim, da bi skuhala divko (skuhaš, kot piše na embalaži), pa dodala mleko.

nejča -> RE: Bela kava (15.5.2006 16:24:39)

Glej, da bo iz cikorije, če se bojiš zaradi glutena, saj ponavadi dodajo noter ječmen, rž in pšenični slad. Drugače je bolj enostavno, če kupiš instant belo kavo od Francka (Bianka), jo zamešaš v toplo vodo in dodaš še svoje ali adaptirano mleko.
Jest sem enkrat tu že spraševala o tem pa ni bilo kakšnega opozorila, zato jo že kar 2 meseca pijeva.

poliloni -> RE: Bela kava (15.5.2006 21:23:28)

Meni je fullll dobra (in tudi Italijani v našem koncu jo veliko dajejo otrokom) instant MALTO KNEIPP- taka bela ovalna škatlica in je primerna za otročke, saj to ni prava kava!
Jaz jo zmešam kar z mlekom (ne z vodo) kot kakav! MNJAMIIIII!!!!! Je pa ta malemu še nisem dala in se zaenkrat samo jaz nacejam z njo....

Stran: [1]