|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bazeni
28.1.2005 7:39:16   
Čiračara
Dobro jutro vsem mamicam in nosečkam!!
Zanima me ali res ni priporočljivo kopanje v termalnih bazenih še posebej v prvih tednih oz.mesecih:zmeden:...Meni G tega ni omenil, vendar sem to slišala že velikokrat.Kakšne so vaše izkušnje?

LP
Čiračara(8t)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bazeni
28.1.2005 7:52:02   
Lunca1
Jaz sem se kopala v Čatežu in v Žusterni, pa nisem imela nobenih težav. Kopanja pa ne priporočajo pedvsem v zadnjem trimesečju, ker ne veš če ti odteče voda.

LP Lunca

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bazeni
28.1.2005 8:22:28   
Janika
o tej temi smo pred kratkim govorile. Meni je moja G povedala da s kopanjem v bazenih povecas moznost okuzbe. Izogibati pa se je potrebno raznim toplim in vrocim kopelim kopelim. Tudi kopanje v topli vodi doma ne priporoca.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bazeni
28.1.2005 11:49:14   
Anonimen
Jaz sem vprasala ginekolga in je bil zacuden zakaj ne:zmeden:, res se odsvetuje proti koncu, zaradi odteka vode.
Osebno mi kopanje zelo fajn pase, kopala sem pa se na fontani.;)
p.s. :edino kar pazi, da nebo voda prevroca(mislim da ne sme bit vec kot 34 stopinj):kuza:

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bazeni
28.1.2005 11:53:20   
sabini
Moja teta dela na tem področju v nosečnosti odsvetuje kopanje v bazenih . Morje pa naravne vode in jezera to pa lahko. Bazeni razne toplice pa ne ker je preveč okužb in prevroča voda

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bazeni
28.1.2005 11:56:26   
dvojčica
Kaj pa bazeni z ogrevano morsko vodo (npr, v Fijesi, cca. 31 stopinj C)? Ali katera pozna?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bazeni
28.1.2005 12:03:29   
Anonimen
bazeni z morsko vodo so se boljsi!;)

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bazeni
28.1.2005 13:32:50   
lutkica
Lp;)

Pred 14. dnevi sem bila v Čatežkih za en teden. Nisem se kopala, čeprav sem videla kar nekaj nosečnic, ki so veselo plavale.
Preden sem šla, sem vprašala svojo G in še G na Fontani glede termalne vode in sta mi oba kopanje v termalnih bazenih odsvetovala, češ da termalna voda ni za nosečnice. Šli smo vseeno, ker smo imeli že plačano, in so se pač drugi malo namasirali. Mi ni bilo nič žal za kopanje, ker je bila umazanija povsod.
Uporabljen kondom je ležal ves teden pri bazenu, pa glede na to da smo opozorili pristojne zato, ga nihče ni odstranil. Od klorirane vode je vse prav pekla koža, tako da sem komaj čakala, da grem domov.
Je pa za otroke zelo luštno, in drugo leto se vrnemo v troje.

Pa pa srečke :nosecka:
L in moj mali :duda:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bazeni
29.1.2005 12:19:10   
SU
Meni pa je rekla G, da je plavanje zelo fino za :nosecka:, ker teža nikamor ne "pritiska" (ko lebdiš v vodi). Samo ne smeš v bazene, kjer voda toplejša kot 34 stopinjC! Pa če imaš kakšne probleme (izcedke, ipd.) tudi ne priporoča. Ne vem...potem ti ostane konec koncev odločitev popolnoma na tebi. LP,Saša (29,6/7)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bazeni
29.1.2005 17:02:34   
Talči
Pozdravljena,
jaz sem to posebej vprašala mojega G, pa je rekel, da ne ve, zakaj ne bi. Plavanje celo priporoča. Za terme je rekel, da ni problema, le preveč vroča voda ne sme biti (npr. jacuzzi), pa v savno da ne priporoča, čeprav nekatere vseeno gredo za nekaj minut.
Sem se šla kopat v Habakuk in sem plavala, pa je bilo prav fino. Samo v ta topli bazenček nisem šla in v savno tudi ne.
Pa bomo verjetno še šli...
LP
Talči

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......