|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bazalna temperatura
2.1.2009 9:50:11   
Anonimen
Pozdravljene,

konec januarja imava s partnerjem težko pričakovani IVF. Vendar sva ta mesec želela še zadnji želela poskusiti po naravni poti, zato sem si prvič po dveh in pol letih poskušanja merila bazalno temperaturo.
Dobila sem zelo čudne rezultate in bi želela, da mi jih kdo, ki ima malo več izkušenj z merjenjem BZ, analizira oz. raztolmači.
5 dni pred menstruacijo je bila temperaturo zelo stanovitna, gibala se je od na en dan 36,3, drugi dan 36,6. Tako je trajalo 5 dni. Menstruacijo sem dobila 17.12. 3 dni po prvemu dnevu se je temperatura gibala isto kot prejšnjih 5 dni, nato je, nato je 5. dan po prvemu dnevu menstruacije naglo začela padati in 8. dan pristala že na 36,0. 9. dan se je malce vzdignila na 36,3 in 10. dan spet padla na 36,0. Od takrat dalje (6 dni zapored) pa je vsak dan naraščala in 16. (1.1.2009) dan dosegla svoj vrhunec na 36,7. Danes pa je ponovno začela padati.

Kaj to pomeni? Kdaj je bila dejansko ovulacija? Na portalih bolj natančno piše zelo malo.

lepo prosim za pomoč.

Hvala lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bazalna temperatura
2.1.2009 9:52:04   
Anonimen
Se opravičujem za nekaj slovničnih napak, nisem prebrala še enkrat..

hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bazalna temperatura
2.1.2009 12:03:27   
dulcinea
Svetujem ti, da se včlaniš na fertilityfriend.com. Tam si vsako temperaturo vsak dan vpišeš, nato ti samo napiše, če je bla ovulacija in kdaj.

Tvoje temperature so drugeča ful čudno nihale. SI merila vsak dan ob isti uri?

Jaz imam recimo od menstruacije do ovulacije tam nekje med 36,2 in 36,4, to dnevno niha. Pol pa pri ovulaciji pade pod 36,2, nato po ovulaciji je pa od 36,5 do 36,7.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.