Anonimen -> Bazalna temperatura (2.1.2009 9:50:11)
|
Pozdravljene, konec januarja imava s partnerjem težko pričakovani IVF. Vendar sva ta mesec želela še zadnji želela poskusiti po naravni poti, zato sem si prvič po dveh in pol letih poskušanja merila bazalno temperaturo. Dobila sem zelo čudne rezultate in bi želela, da mi jih kdo, ki ima malo več izkušenj z merjenjem BZ, analizira oz. raztolmači. 5 dni pred menstruacijo je bila temperaturo zelo stanovitna, gibala se je od na en dan 36,3, drugi dan 36,6. Tako je trajalo 5 dni. Menstruacijo sem dobila 17.12. 3 dni po prvemu dnevu se je temperatura gibala isto kot prejšnjih 5 dni, nato je, nato je 5. dan po prvemu dnevu menstruacije naglo začela padati in 8. dan pristala že na 36,0. 9. dan se je malce vzdignila na 36,3 in 10. dan spet padla na 36,0. Od takrat dalje (6 dni zapored) pa je vsak dan naraščala in 16. (1.1.2009) dan dosegla svoj vrhunec na 36,7. Danes pa je ponovno začela padati. Kaj to pomeni? Kdaj je bila dejansko ovulacija? Na portalih bolj natančno piše zelo malo. lepo prosim za pomoč. Hvala lp
|
|
|
|