|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barve za steklo - kako odlepiti sliko????
9.12.2004 14:43:02   
mala Zala
Glih zdele sm skor znorela. Sem včeri ful lepga metuljčka naredila za na steklo, se mi je sušil več kot 12 ur (kot piše v navodilih), sem ga hotla pa odlepit od folije, se mi je pa kar stučkal. Tolk sem jezna in žalostna...

Kako pa ve to delate? Me zanima, če bi dala v hladilnik, če bi šlo potem lažje?

Hvala:kuza:! Smrk, smrk,...
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.12.2004 14:46:44   
Taša
Tudi jaz sem prvič tako naredila. Sem bila jezna ko :hudicek:. No potem sem pa naredila tako. Ko sem narisala risbo na folijo, sem jo skupaj z folijo pritrdila na šipo, pa sem potem folijo dol vlekla, tako čisto počasi pa je bilo OK!!!

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2004 14:56:02   
Luni
Zamenjaj folijo ... ali pa barve :zmeden:
Meni grejo lepo dol ;)
Sem pa res slišala, da je z enimi barvami problem, ker se naredi zelo tanek sloj in jih je zato težko odlepiti, pa zelo so razteglive, tako da če se ne raztrga se pa figura razvleče....
:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2004 15:04:45   
Jančika_
Veš kaj je fajn, da vzameš tako malo grobo folijo. Malo debelejšo, ki ni gladka. Ne ve, kako ti naj to razložim...recimo nekateri ovitki za zveze so taki, pa srajčke za dokumente. Gre lažje dol.

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2004 15:20:51   
Anonimen
Baje da res pomaga da daš za par minutk v zamrzovalnik. Jaz sem zadnjič dala in seveda veselo pozabila da mam noter in se spomnila čez več kot pol ure mi je pa popokal:ups: Mal je duhcu roka dol odpadla, drgač maoraš pa full pazit, da se ne razvlečejo. Jaz imam mislim da art&hobby al nekaj takega tele barve-iz Prometeja, bom šla pogledat...:)

Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2004 16:34:07   
Jančika_
...khm...ovitki za zvezke, ne zveze...:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2004 16:39:03   
VALENTY
Če res na tanko naneseš barvo se kar raztegne in skupej zlima.Jaz dam za 5 min. v hladilnik,pol pa hit laufam pa napopam-včas mi clo uspe :)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2004 17:39:22   
mala Zala
Punce, hvala za nasvete. Bom probala najprej v hladilnik, pa tudi Tašin recept bom preizkusila.

Mi smo bli zdele na sistematskem, je dobila pikico:((... Drugač pa je vse ok. Dolgi 68 in težki 7380.
Taprava babnca!!

Pa lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2004 18:37:03   
Anonimen
No, jaz mam lepljive barve od waco-ta:)

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2004 19:39:27   
*daša*
men se čist normalno odlepi - sam jst sušim slikce kr cel dan. se mi zdi, da je 12 ur premalo. drugače so pa najbolše te srajčke, ki jih je že jančika omenla. gre ful lepo dol.

lp, daša

Neposredna povezava do sporočila: 10
9.12.2004 21:34:15   
puncica
Tud pri nas so problemi z vlečenjem dol in ker se mi zdi da imam dobre barve (so iz prometeja:zmeden:) in tud folijo, ki ni gladka sem se domislila nečesa drugega.

Jaz si lepo z nožem pomagam, tako čist po foliji podrsam in počasi gre dol. Poskusi, pa ti ne bo treba barv stran metat, tako se pri nas vse lepo odlepi.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......