Barve za steklo - kako odlepiti sliko???? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mala Zala -> Barve za steklo - kako odlepiti sliko???? (9.12.2004 14:43:02)

Glih zdele sm skor znorela. Sem včeri ful lepga metuljčka naredila za na steklo, se mi je sušil več kot 12 ur (kot piše v navodilih), sem ga hotla pa odlepit od folije, se mi je pa kar stučkal. Tolk sem jezna in žalostna...

Kako pa ve to delate? Me zanima, če bi dala v hladilnik, če bi šlo potem lažje?

Hvala:kuza:! Smrk, smrk,...

Taša -> Barve za steklo - kako odlepiti sliko???? (9.12.2004 14:46:44)

Tudi jaz sem prvič tako naredila. Sem bila jezna ko :hudicek:. No potem sem pa naredila tako. Ko sem narisala risbo na folijo, sem jo skupaj z folijo pritrdila na šipo, pa sem potem folijo dol vlekla, tako čisto počasi pa je bilo OK!!!

Luni -> Barve za steklo - kako odlepiti sliko???? (9.12.2004 14:56:02)

Zamenjaj folijo ... ali pa barve :zmeden:
Meni grejo lepo dol ;)
Sem pa res slišala, da je z enimi barvami problem, ker se naredi zelo tanek sloj in jih je zato težko odlepiti, pa zelo so razteglive, tako da če se ne raztrga se pa figura razvleče....
:muca:

Jančika_ -> Barve za steklo - kako odlepiti sliko???? (9.12.2004 15:04:45)

Veš kaj je fajn, da vzameš tako malo grobo folijo. Malo debelejšo, ki ni gladka. Ne ve, kako ti naj to razložim...recimo nekateri ovitki za zveze so taki, pa srajčke za dokumente. Gre lažje dol.

Anonimen -> Barve za steklo - kako odlepiti sliko???? (9.12.2004 15:20:51)

Baje da res pomaga da daš za par minutk v zamrzovalnik. Jaz sem zadnjič dala in seveda veselo pozabila da mam noter in se spomnila čez več kot pol ure mi je pa popokal:ups: Mal je duhcu roka dol odpadla, drgač maoraš pa full pazit, da se ne razvlečejo. Jaz imam mislim da art&hobby al nekaj takega tele barve-iz Prometeja, bom šla pogledat...:)

Jančika_ -> Barve za steklo - kako odlepiti sliko???? (9.12.2004 16:34:07)

...khm...ovitki za zvezke, ne zveze...:ups:

VALENTY -> Barve za steklo - kako odlepiti sliko???? (9.12.2004 16:39:03)

Če res na tanko naneseš barvo se kar raztegne in skupej zlima.Jaz dam za 5 min. v hladilnik,pol pa hit laufam pa napopam-včas mi clo uspe :)-:)-:)-:)-

mala Zala -> Barve za steklo - kako odlepiti sliko???? (9.12.2004 17:39:22)

Punce, hvala za nasvete. Bom probala najprej v hladilnik, pa tudi Tašin recept bom preizkusila.

Mi smo bli zdele na sistematskem, je dobila pikico:((... Drugač pa je vse ok. Dolgi 68 in težki 7380.
Taprava babnca!!

Pa lep pozdrav!

Anonimen -> Barve za steklo - kako odlepiti sliko???? (9.12.2004 18:37:03)

No, jaz mam lepljive barve od waco-ta:)

*daša* -> Barve za steklo - kako odlepiti sliko???? (9.12.2004 19:39:27)

men se čist normalno odlepi - sam jst sušim slikce kr cel dan. se mi zdi, da je 12 ur premalo. drugače so pa najbolše te srajčke, ki jih je že jančika omenla. gre ful lepo dol.

lp, daša

puncica -> Barve za steklo - kako odlepiti sliko???? (9.12.2004 21:34:15)

Tud pri nas so problemi z vlečenjem dol in ker se mi zdi da imam dobre barve (so iz prometeja:zmeden:) in tud folijo, ki ni gladka sem se domislila nečesa drugega.

Jaz si lepo z nožem pomagam, tako čist po foliji podrsam in počasi gre dol. Poskusi, pa ti ne bo treba barv stran metat, tako se pri nas vse lepo odlepi.

Stran: [1]