|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barvanje las
4.4.2005 10:51:19   
drejci
Živjo,
slišala sem, da barvanje las med nosečnostjo ni priporočljivo oz. naj bi bilo celo škodljivo:zmeden:
Ali katera kaj ve o tem?
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Barvanje las
4.4.2005 10:56:35   
muriel
moja sodelavka je imela zelo hudo reakcijo po barvanju, tako, da je končala v bolnišnici. pred tem ni imela nikoli problemov. sedaj, ko je rodila si ne upa niti poskusit.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Barvanje las
4.4.2005 11:01:55   
Vanček*
jaz sem si pred tremi tedni barvala lase in delala pramene pa ni bilo nobene reakcije, barva in prameni so prijeli svetovno...
Tako da z moje strani je vse OK.

Čao :sloncek:

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Barvanje las
4.4.2005 11:25:09   
SU
Tudi jaz sem si med nosečnostjo vsaj ene trikrat dala delat pramene... Nič problemov! LP, Saša

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Barvanje las
4.4.2005 11:28:52   
Tricia
Barvala enih 4x, pa pramene delala 2x, pa je barva zmeri bila ok in nisem nobene alergije dobila.:bravo:

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Barvanje las
4.4.2005 12:14:00   
petraCBU
Mhhh, jaz se tud veselo barvam. Sem že ful siva in sivolasa nosečnica mogoče ne bi zgledala najbolje... :)
P.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Barvanje las
4.4.2005 12:51:53   
kofetek2010
v prvi nosečnosti sem se barvala, delala pramene, navijala - vse brez problemov
trenutno sem na blond pramenih, ki pa jih moram v kratkem obnovit, ker se mi že dela cesta vrh glave (naravna temnolaska) :)-

lp
:nosecka:jana73

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Barvanje las
4.4.2005 12:56:07   
vrendu
Čau!
Tudi jaz sem barvam že od začetka nosečnosti, in sicer vsak drug mesec narastek + včasih tudi pramene; sem že 33t pa ni nič narobe. Baje je to preživelo pravilo, da se nosečnica ne sme barvat, povsem nedolžno pa najbrž tudi ni, ker je v barvi peroksid - nekaj od tega preko kože v lasišču pride tudi v krvni obtok, vendar to niso ne vem kakšne količine, še posebej če je bolj poredko. Pa saj se lih nobena ne zaliva z barvo, a ne? Tko da ne se bat.

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Barvanje las
4.4.2005 13:48:34   
NENAJANI
Jaz sem se barvala ena dva tedna nazaj!!!! Ni mi nič, sem pa malo škilavo pobarvana, ker sem se barvala sama in brez očal ne vidim NIČ!!!!!!!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Barvanje las
4.4.2005 20:04:13   
Kiki
:)- :)- :)- :)- stare babje vraže. Ti se kar veselo barvaj, da bo lepa :nosecka: Saj mene tudi že čaka....

(odgovor članu drejci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?