Barvanje las (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

drejci -> Barvanje las (4.4.2005 10:51:19)

Živjo,
slišala sem, da barvanje las med nosečnostjo ni priporočljivo oz. naj bi bilo celo škodljivo:zmeden:
Ali katera kaj ve o tem?
lp

muriel -> Barvanje las (4.4.2005 10:56:35)

moja sodelavka je imela zelo hudo reakcijo po barvanju, tako, da je končala v bolnišnici. pred tem ni imela nikoli problemov. sedaj, ko je rodila si ne upa niti poskusit.

Vanček* -> Barvanje las (4.4.2005 11:01:55)

jaz sem si pred tremi tedni barvala lase in delala pramene pa ni bilo nobene reakcije, barva in prameni so prijeli svetovno...
Tako da z moje strani je vse OK.

Čao :sloncek:

SU -> Barvanje las (4.4.2005 11:25:09)

Tudi jaz sem si med nosečnostjo vsaj ene trikrat dala delat pramene... Nič problemov! LP, Saša

Tricia -> Barvanje las (4.4.2005 11:28:52)

Barvala enih 4x, pa pramene delala 2x, pa je barva zmeri bila ok in nisem nobene alergije dobila.:bravo:

petraCBU -> Barvanje las (4.4.2005 12:14:00)

Mhhh, jaz se tud veselo barvam. Sem že ful siva in sivolasa nosečnica mogoče ne bi zgledala najbolje... :)
P.

kofetek2010 -> Barvanje las (4.4.2005 12:51:53)

v prvi nosečnosti sem se barvala, delala pramene, navijala - vse brez problemov
trenutno sem na blond pramenih, ki pa jih moram v kratkem obnovit, ker se mi že dela cesta vrh glave (naravna temnolaska) :)-

lp
:nosecka:jana73

vrendu -> Barvanje las (4.4.2005 12:56:07)

Čau!
Tudi jaz sem barvam že od začetka nosečnosti, in sicer vsak drug mesec narastek + včasih tudi pramene; sem že 33t pa ni nič narobe. Baje je to preživelo pravilo, da se nosečnica ne sme barvat, povsem nedolžno pa najbrž tudi ni, ker je v barvi peroksid - nekaj od tega preko kože v lasišču pride tudi v krvni obtok, vendar to niso ne vem kakšne količine, še posebej če je bolj poredko. Pa saj se lih nobena ne zaliva z barvo, a ne? Tko da ne se bat.

NENAJANI -> Barvanje las (4.4.2005 13:48:34)

Jaz sem se barvala ena dva tedna nazaj!!!! Ni mi nič, sem pa malo škilavo pobarvana, ker sem se barvala sama in brez očal ne vidim NIČ!!!!!!!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-

Kiki -> Barvanje las (4.4.2005 20:04:13)

:)- :)- :)- :)- stare babje vraže. Ti se kar veselo barvaj, da bo lepa :nosecka: Saj mene tudi že čaka....

Stran: [1]