|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 10:19:42   
pika78
Kaj ve uporabljate pri svojih otročkih, kako ste zadovoljne?
Midva se še odločava,ali bi kupila banjico ali čebriček (ali pa kar oboje),pa bi nama prišli prav vaši nasveti.

LP, Pika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 10:22:01   
JASNA D
Odkar sem si sposodila čebriček - prisegam nanj!!! Dosti lažje zame in bolj zabavno za otročka, ko ga bo prerasla, pa bo šla kar v ta veliko banjo in v fliperja.

lp, Jasna

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 10:26:05   
Alika
Moj je zdaej star 6 mescev in ga v banci komi lovim.Sam še ne sedi in ga ful težko kopam.Sem že tud razmišlala o nakupu čebrička,pa me zanima,kako sploh lohk otroka umije tm notr?!:zmeden::zmeden2:
Sej ma nogce pa rito čist stlačeno na dno,a ne?!:zmeden::ups:

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 10:30:03   
Seven*
Pri 6m se ti nakup vec ne splaca. Takrat mu ne pase vec noter..

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 10:56:28   
dejčka2
Moji svakinji je patronažna rekla, da čebrički niso najbolj primerni, ker ne moreš otroka od spodaj lepo umiti. To je bilo pred enim mesecem.
Druge patronažne pa prisegajo na čebriček. Jaz sem imela in bom spet imela banico, ker se otroček lahko v njej nabrca in razteguje koliko ga je volja.:)

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 11:00:52   
kaja11
Jaz pa kombiniram čebriček in kopanje v veliki banji z mamico ali tatijem. Vsako kopanje ima svoje prednosti: v banji se razbrca in razšprica, v čebričku pa se umiri, igra z igračkami, raziskuje nogice.... meni sta obe obliki super:bravo:

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 11:01:04   
dory
Cebricek...iz infantina..prisegam nanj..se zdej se kopamo tam :)

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 11:11:51   
piščanc
meni je čebriček tako smešen, prisegam na banjico

pri prvi čebričkov še ni bilo, drugi pa tako rad brca v vodi, da ga najbrž sploh ne bi prenesel

nikoli pa nisem poizkusila, pa tudi nikoli ne bom, ker mi čudno deluje tale čebriček

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 11:20:45   
Seven*
Pri cebricku so stevilne prednosti. Recimo.. Noter nalijes zelo malo vode zato je lazji za prenasanje. Otrok se noter pocuti bolj sigurnega, ker ima okoli sebe oporo.. Voda noter ostane dalj casa topla, ker je izpostavljena povrsina manjsa.. Umijes ga pa lahko prav tako, pac roko potopis pod ritko in umijes. Saj neki :pujs: pa taksni otroci res niso.. Nas :duda: je v banjici jokal in bil zelo nesrecen, v cebricku pa cofotal in se smejal..

Oglejte si sami njegove toplice..

http://capybara.lubica.net/Pics/Jakob/?show=300

http://capybara.lubica.net/Pics/Jakob/?show=305

http://capybara.lubica.net/Pics/Jakob/?show=307

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 11:22:52   
Mina1
SEVEN, super toplice za melga škratka;)

Pa tepih pike-poke iz Ikene, a;)

Skratka, mi imamo banjico od prvega, ampak tuhtam o telem čeberčku. Pri tolkem denarju, ki ga razmečem, bi bilo fino probati še tole;)

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 11:23:41   
dory
Se podpisem pod post od SEVEN :):bravo: tole si krasno napisala :)

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 11:31:14   
Seven*
Mina.. Ce imas kje moznost, si ga sposodi in poskusi najprej. Nas je trenutno na uporabi pri JasniD. :)-:)-:)-
Mogoce ti pa/ali pa njemu ne bo vsec..

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 11:32:05   
Seven*
Teja. Hvala. Taksna pac sem, kar se mi zdi dobro, rada zagovarjam.. :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 13:09:30   
nita

Mi za enkrat uporabljamo banco in smo se navadli. Naša mala zelo uživa v kopanju. O čebričku še nismo razmišljali.

L.P. Anita

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 14:58:05   
Pi-kica 1
Čebriček je bil najboljša naložba za našega dojenčka. pa smo kupili rabljenega. Ful uživa v njem, popolnoma se sprosti. V banjici pa se je drl ko :hudicek:!

LP

Pi-kica

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 15:05:46   
Pupica
Jaz ti tudi predlagam čebr. Tudi v našem albumu si lahko ogledaš uživancijo v čebričku.

LP:kuza:

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 15:50:05   
dvojčica
Kje si kupila tak čebriček? Izgleda ful dobro, še posebej mi je všeč, ker je na eni strani nižji.

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Banjica ali čebriček?
8.3.2005 20:31:46   
HuAnita
Naša ga ni in ni marala, komaj sem preprosila prodajalke v Arielu, da so mi ga vzele nazaj:(
Je pa res, da ful težko umiješ glavo.
Pri banjici pa ....:(( hrbet boli!!!!

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?