Banjica ali čebriček? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pika78 -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 10:19:42)

Kaj ve uporabljate pri svojih otročkih, kako ste zadovoljne?
Midva se še odločava,ali bi kupila banjico ali čebriček (ali pa kar oboje),pa bi nama prišli prav vaši nasveti.

LP, Pika

JASNA D -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 10:22:01)

Odkar sem si sposodila čebriček - prisegam nanj!!! Dosti lažje zame in bolj zabavno za otročka, ko ga bo prerasla, pa bo šla kar v ta veliko banjo in v fliperja.

lp, Jasna

Alika -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 10:26:05)

Moj je zdaej star 6 mescev in ga v banci komi lovim.Sam še ne sedi in ga ful težko kopam.Sem že tud razmišlala o nakupu čebrička,pa me zanima,kako sploh lohk otroka umije tm notr?!:zmeden::zmeden2:
Sej ma nogce pa rito čist stlačeno na dno,a ne?!:zmeden::ups:

Seven* -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 10:30:03)

Pri 6m se ti nakup vec ne splaca. Takrat mu ne pase vec noter..

dejčka2 -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 10:56:28)

Moji svakinji je patronažna rekla, da čebrički niso najbolj primerni, ker ne moreš otroka od spodaj lepo umiti. To je bilo pred enim mesecem.
Druge patronažne pa prisegajo na čebriček. Jaz sem imela in bom spet imela banico, ker se otroček lahko v njej nabrca in razteguje koliko ga je volja.:)

kaja11 -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 11:00:52)

Jaz pa kombiniram čebriček in kopanje v veliki banji z mamico ali tatijem. Vsako kopanje ima svoje prednosti: v banji se razbrca in razšprica, v čebričku pa se umiri, igra z igračkami, raziskuje nogice.... meni sta obe obliki super:bravo:

dory -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 11:01:04)

Cebricek...iz infantina..prisegam nanj..se zdej se kopamo tam :)

piščanc -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 11:11:51)

meni je čebriček tako smešen, prisegam na banjico

pri prvi čebričkov še ni bilo, drugi pa tako rad brca v vodi, da ga najbrž sploh ne bi prenesel

nikoli pa nisem poizkusila, pa tudi nikoli ne bom, ker mi čudno deluje tale čebriček

Seven* -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 11:20:45)

Pri cebricku so stevilne prednosti. Recimo.. Noter nalijes zelo malo vode zato je lazji za prenasanje. Otrok se noter pocuti bolj sigurnega, ker ima okoli sebe oporo.. Voda noter ostane dalj casa topla, ker je izpostavljena povrsina manjsa.. Umijes ga pa lahko prav tako, pac roko potopis pod ritko in umijes. Saj neki :pujs: pa taksni otroci res niso.. Nas :duda: je v banjici jokal in bil zelo nesrecen, v cebricku pa cofotal in se smejal..

Oglejte si sami njegove toplice..

http://capybara.lubica.net/Pics/Jakob/?show=300

http://capybara.lubica.net/Pics/Jakob/?show=305

http://capybara.lubica.net/Pics/Jakob/?show=307

Mina1 -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 11:22:52)

SEVEN, super toplice za melga škratka;)

Pa tepih pike-poke iz Ikene, a;)

Skratka, mi imamo banjico od prvega, ampak tuhtam o telem čeberčku. Pri tolkem denarju, ki ga razmečem, bi bilo fino probati še tole;)

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

dory -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 11:23:41)

Se podpisem pod post od SEVEN :):bravo: tole si krasno napisala :)

Seven* -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 11:31:14)

Mina.. Ce imas kje moznost, si ga sposodi in poskusi najprej. Nas je trenutno na uporabi pri JasniD. :)-:)-:)-
Mogoce ti pa/ali pa njemu ne bo vsec..

Seven* -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 11:32:05)

Teja. Hvala. Taksna pac sem, kar se mi zdi dobro, rada zagovarjam.. :bravo::bravo::bravo:

nita -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 13:09:30)

Mi za enkrat uporabljamo banco in smo se navadli. Naša mala zelo uživa v kopanju. O čebričku še nismo razmišljali.

L.P. Anita

Pi-kica 1 -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 14:58:05)

Čebriček je bil najboljša naložba za našega dojenčka. pa smo kupili rabljenega. Ful uživa v njem, popolnoma se sprosti. V banjici pa se je drl ko :hudicek:!

LP

Pi-kica

Pupica -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 15:05:46)

Jaz ti tudi predlagam čebr. Tudi v našem albumu si lahko ogledaš uživancijo v čebričku.

LP:kuza:

dvojčica -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 15:50:05)

Kje si kupila tak čebriček? Izgleda ful dobro, še posebej mi je všeč, ker je na eni strani nižji.

HuAnita -> Banjica ali čebriček? (8.3.2005 20:31:46)

Naša ga ni in ni marala, komaj sem preprosila prodajalke v Arielu, da so mi ga vzele nazaj:(
Je pa res, da ful težko umiješ glavo.
Pri banjici pa ....:(( hrbet boli!!!!

Stran: [1]