Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Balkanski cevapcici in pleskavice 19.3.2014 14:15:51
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ima katera kaksen ta pravi recept za res dobre cevapcice in pleskavice. En tak res preverjen, balkanski recept. Vse to sicer znam naredit in moj moz je celo reku, da so moji cevapcici veliko boljsi kot kupljeni, sam on o tem nima pojma. Iscem en res dober recept, zame, da bo res tisti balkanski okus. Meni so namrec kupljeni full boljsi kot moji, more bit neka fora v mesu, mesar je reku, da da od treh razlicnih vrst zivali, pa dvakrat zmleto, pa dost mastno meso. Sam ta mesar mi je predalec za vsakodnevne nakupe, moj mesar mi je hotu prodat prvo mleto meso, ki mu je pod roke prslo in je reku, da to je prfektno za cevapcice. Hmm..
|
|
|
|
RE: Balkanski cevapcici in pleskavice 19.3.2014 19:38:28
|
|
|
|
LuLu
|
mislim, da je še jagnjetina poleg govejega in svinjine
|
|
|
|
RE: Balkanski cevapcici in pleskavice 19.3.2014 19:48:31
|
|
|
|
Paštetka
|
Pleče Lulu. Piše v mojem receptu. Kar se pa tiče jagnjetine - vsebujejo jih bosanske pleskavice. Srbske ne vsebujejo jagnjetine.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 19.3.2014 19:50:04 >
|
|
RE: Balkanski cevapcici in pleskavice 19.3.2014 19:54:45
|
|
|
|
LuLu
|
vrat tudi dajo... ampak kaj je pa malaMravljice jedla pa ne vem. Srbsko, bosansko ne znam ločit... kaj Srbi v Bosni jedo mi je bolj blizu
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Top 3 božične kulinarične uspešniceV članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?