|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Baby center
4.5.2005 20:07:34   
lin
Punce!
No da še malo kakšno o Baby centru rečemo.
Če povem po pravici sem prav razočarana nad njim in to vedno bolj.
Da o prodajalkah(KP)negovorimo,ena je prijazna ostale katastrofa.
Pol gremo naprej,kako si lahko privoščijo ko je taka akcija in vejo da je veliko povprašaevanje (recimo voziček Zapp,....)dobijo v Koper v Bc samo dva.
In še to da vam povem,prideva včeraj zjutraj v Supernovo z mojim dragim,jaz sem šla neki porihtat,ta čas pa gre moj dragi v Bc in reče da bi vzel enega Zappa,kateri je od danes (včeraj) v akciji,pa mu reče ena prodajalka da jih ni naj proba prit jutri.
Pol pa ko se jaz končala gremo še enkrat skupaj(v bc),ker mi ni dalo mira,je pa bla šefica in nam ga lepo prinese iz skladišča brez problema....... moj dragi je pop....,in je reku kako pred 5 min.ga niste meli zdaj pa je!Seveda se je ta čas tista prodajalka skrila,ma upam da jih je pol slišala,ker tako se nedela,če se ji neda delat,naj gre domov.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Baby center
4.5.2005 20:13:42   
mamsi
Ja sm mela jet isto štorij, samo da sm kupovala sedež za na bicikl, k je bil v akciji, sm čakala 1/2 ure na vrsto, vprašam, kje je in kako zgleda in mi je samo s prstom namignila, kam naj si grem sama ogledat in potem sm spet čakala, da sm lohka plačala, pa sm hotela še čelado, pa je rekla da nima cajt v skladišče ponjo, ker ma preveč gužve. Pa v katalogu je blo, da so v akciji, torej tudi na policah. Če ne bi bla tamala tako utrujena, bi zahtevala, naj mi jo gre iskat, če jo že promovirajo, naj jo takoj prinese in tut zato ker nism glih blizu in se moram 1/2 ure vozit do tja.
Sm šla domov, in moram še enkrat tja, če čm čelado. In kaj oni, nič, se ne dajo motit.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Baby center
4.5.2005 20:31:20   
tilka
Meni pa gre ta trgovina na živce, ker mi non stop vsiljujejo njihovo kartico, pa moram vedno povedati, da je nočem. In potem me zaslišujejo zakaj ne, če pa je tako vse ugodno in oh in sploh...Samo naslov naj jim pustim. Pač nisem za kartice in popuste. Pa ko bi vsaj nehale, ko jim rečem, da je ne želim....

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Baby center
4.5.2005 20:33:37   
BARBARA R.
Tudi jaz sem večkrat razočarana, kot ne.Sedaj gremo raje v Ariel.

:muca:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Baby center
4.5.2005 20:35:12   
Anonimen
Dekleta, ki so v MS v BC pa so tako fajn! Če se zapičim v kakšno stvar bi mi jo najverjetneje zrihtale celo v kodrlajsasti barvi, če bi želela. :bravo::bravo::bravo::bravo:
Zappov v MS več ni (imeli so jih 8), ampak so mi obljubile (po telefonu), da bodo do konca mesecanekje poskusile zrihtati enega. Pravim vam... Prave prodajalke - profesionalke. Mnogokrat grem iz trgovine še s stvarmi, ki jih sploh nisem imela namena kupiti.

Ampak... ponavadi pa je v trgovinah res tako, da so prodajalke arogantne in osorne, mnoge niti ne pridejo zraven, pa čeprav imaš trden namen nekaj kupiti (predvsem v LJ). V BTC-ju je prava kriza v kar nekaj trgovinah (v mnogih trgovinah, kjer delajo "mlajše" je kriza). V BC v LJ sem imela na oddelku z vozički tako arogantno prodajalko, da sem se pobrala iz trgovine. Ja, pa v MB so tudi fajn. SAm... veste, kako je v LJ ... došao seljak u velegrad...Pa bi mnogokrat kupila več kot kakšna Ljubljančanka, ki je zrihtana po zadnji modi (jaz se več ne morem :((:((:((:((, ker imam preveč kg) in v samih firmah.

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Baby center
4.5.2005 20:37:52   
Pia73
Kakšen pa je ta Zappo voziček??? Ve katera za kakšen link od tega vozička?

Jaz tudi nisem najbolj zadovoljna z BC. Zadnjič sploh ne bi kupila kar sem se namenila, če ne bi to kupovala za darilo, pa se mi ni dalo iti drugam, ko sem že tako komaj dočakala rgovko, da mi je svetovala,...

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Baby center
4.5.2005 20:50:54   
Pikabu
Meni gre pa na živce, ker takoj, ko stopim v trgovino, že kakšna prodajalka za mano sprašuje, kaj želim, jaz pa rabim čas, da si vsaj malo prej pogledam. Ko pa prosim za pomoč, je pa slaba volja. :zmeden: Pa kako je hudo, če nekaj sprašuješ in ti pokažejo, potem pa tistega ne kupiš. :hudicek: Jao, jao...

Eno vprašanje glede akcij. Ste napisale, da zapov nimajo več. Mi imamo pa namen kupiti avtosedež, ampak proti koncu meseca, ker zdaj odhajamo od doma in nekako ne znese, da bi se sedaj še v ta nakup podali. A to pomeni, da se mi lahko zgodi, da avtosedeža sploh ne bom nikjer več dobila? A jih imajo kje na zalogi, da jih bo možno dobiti tudi na koncu meseca?

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Baby center
4.5.2005 20:52:09   
pika**
Meni pa so bile prodajalke v BC ( oba - Rudniku in v BTC ) v LJ vedno preveč prijazne. Rada namreč sama brskam po trgovini. Ponavadi jim pustim atija v obdelavo, jaz pa izginem po svoje. Imam kar lepo plačo, ampak cene oblekic so mi rahlo zasoljene. Kar precej cotk za našega :duda::modri: sem nakupila v Leclercu.:muca:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Baby center
4.5.2005 20:55:01   
Kadija
:bravo:Mislite, da je v MB kako drugače?Ne rečem jih je peščica, ki so OK, ostalo pa....
Kar se pa cen tiče, pa raje ne bi, ker so dokaj dragi, vsaj meni se zdi.Sem našla enake artikle v drugi trgovini po skoraj polovico nižji ceni.
Sicer pa , kdo nas pa sili tja če nočemo.Sem nekaj časa vztrajala, sedaj pa skoraj ne grem več tja.Aja, bom pa povedala eno banalno primerjavo.Npr. krema za rito Bübhen stane v Müllerju polovico manj, kot v BC.Brez heca:bravo:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Baby center
4.5.2005 21:17:37   
Anonimen
Draga Pikabu!

Kar se pa avtosedežev tiče pa se sploh ne trudi, da bi šla gledat. Saj v Kranju je tako, pa kokr sem trgovko razumela je povsod enaka štala. Gre seveda za Romerjev avtosedež!
Mi gremo danes čist tko mal pofirbcat, pa so bili tko že eni pred nama, k so spraševal za ta avtosedež, pa jim reče trgovka da jih je zmanjkal. In da jih da lahko na seznam!
Halo!!!!!!
In pol ji jaz rečem, da smo mi tud tist avtosedež prišli pogledat, ja veste gospa jih pa ni več, so že včeraj vsi šli. Sam ven smo jih dal pa jih ni blo več. Mi je že pritisk narastel. Pa reče sej vas lohk na seznam dam, ker bo kao jutri prišla še ena pošiljka in to je vse. Jest jo kar mal gledam, moj mene ker je vedu da bom eksplodirala. In pol ji rečem, da naj nas vseen zapiše in odpre zvezek pa ene trideset ljudi pred nama zapisanih.
U glavnem, da nam preveč dolga! Total zajebancija iz strani BC in to ne prvič!
Tko, da naj si tist avtosedež kar nekam vtaknejo, grem rajš kam drugam, pa ga tud dobim v tistem trenutku.

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Baby center
4.5.2005 22:14:31   
Pupica
Ker sedež to a Romer baby safe????
Ker če je to ta, potlej je to živa zajebancija!!!!!
K sva ga midva kupovala, jih je bilo v stalaži 6 kosov, različnih vrst oblazinjenja.
Pa sva spraševala če jih kaj veliko ljudje pokupijo, glede na ceno(57.000), pa je rekla prodajalka, da niti ne, le kake dva na maesec, ker je kao maxi cosi veliko cenejši pa zlo podoben:ups::grrr::grrr::grrr::grrr:
Pa še v avstriji je par tisočakov cenejši in ga zlo mal v BC kupujejo...
mah nevem, mal je bosa a ne? Da jih naslednji dan zmanjka????
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Baby center
4.5.2005 22:18:39   
Anonimen
Enako kot Zappov! Ma še zdaj sem jezna. Ampak so punce obljubile, da bodo enega še nekje našle. :bravo::bravo::bravo:. Pa še vprašale so me, zakaj jim nisem rekla prejšnjič, ko sem na stran dajala avtosedež. Ma jaz glupača!:((:((:((:((

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Baby center
4.5.2005 22:21:18   
Mina1
LIN: v LJ je bila ista zgodba v BC v BTCju. Se je meni tudi vse zamerilo. Sicer bi lahko kupila Zappa tudi v Celovcu, pa je tam 200 EUR in sem rajši čakala na akcijo, ker smo se doma odločili, da poleg obstoječega Maxi Taxi Speedya, kupimo še Zappa za v Pando.

Jaz sem po Zappu spraševala že dan pred praznikom, pa so se norca delale prodajalke in ena je bolj lagala kot druga. Pa sem bila na dan akcije tam skoraj prva za Zappa - PRIZNAM:)-, pa je rekla, da imajo enega samega, ki je razstavljen:zmeden:

V bistvu so jih imeli zadaj še veliko. Kako vem: račun mi je namreč delala zelo dolgo, zato sem slišala, da je vsakemu rekla drugače.

Sem že pisala o tem, kako bogi so bili šele tisti, ki so se prišli drenati za avtosedeže Romer.

Sramota skratka.

No, Zappa pa le imamo (za drugi vozek seveda).

pa-pa Mina1

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Baby center
4.5.2005 22:28:19   
Anonimen
Jaz tud hočem zappa:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu lin)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Baby center
4.5.2005 22:29:37   
.ču
Ja,sej če bojo tko še dolg delale te prodajalke,bojo lohk kr počas zaprl štacune:(
Zarad mene,če jih že koj jutr,ker so tud men podn.
In se strinjam s Pikabu,prodajalka takoj prleti za vrat,če kej pomaga,da tud v miru ne morš nič pogledat in zraven policaja špila,ko pa jih res rabiš kej vprašat,pa že od deleč vidš nejevoljo:(
...govorim za Jesenice

V glavnem od nas v BC ne dobijo nič več kšefta!

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Baby center
4.5.2005 22:29:47   
Mina1
RAHO: ma ti povem, da jih v LJ še imajo.

Jaz sem jim skoraj rekla, naj se drugič na sestanku oz. za vrati zmenijo, kaj bo katera govorila, ne pa da se takole sprenevedajo in vsaka na svoj mlinček melje.

pa-pa Mina1

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Baby center
4.5.2005 22:31:57   
Pikabu
Mi bomo drugače Maxi cosija kupovali, ampak saj je zgodba verjetno podobna. :zmeden:

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Baby center
4.5.2005 22:33:35   
Mina1
Pomoje pri Maxi Cosiju ne bo problemov, ker ni v akciji, Zapp pa je tokrat bil.

pa-pa Mina1

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Baby center
4.5.2005 22:41:04   
Pikabu
Ja, Maxi cosi je tudi v akciji, a ni? :zmeden: Od 9-15 kg. A sem kaj zamutila? Bom šla takoj reklamo pogledat.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Baby center
4.5.2005 22:43:01   
Mina1
Aja, sedež misliš. ja, je v akciji;). Absolutno ga kupi, mi smo ga tudi imeli in ga šparamo sedaj za drugega piškotka, ki je trenutno še v Cabriu.

Smo pristaši oz. navdušenci za celo linijo Maxi Cosi izdelkov.

pa-pa Mina1

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Baby center
4.5.2005 22:45:53   
Pikabu
Mi imamo tudi cabrio, ampak bo kmalu morala v večjega, pa bi spet MC imeli. Smo pa samo še jutri doma in časovno nikakor ne bi zneslo, da bi ga šli kupit, pa vseeno upam, da se ga bo proti koncu meseca dalo še dobiti.

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Baby center
4.5.2005 22:47:31   
Mina1
Torej upam, da boš dobila MC sedežek za Emo;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Baby center
4.5.2005 23:29:50   
polona2
Veste kaj :ups:, na Jesenicah v Baby centru so pa res luštne prodajalke:bravo:, vedno so prijazne, prav nobena se mi ne zdi vsiljiva, avtosedež so mi rezervirale, pa nobena me ni postrani gledala, ko sem komplicirala zaradi barve in so mi ga zato v BC na Jesenice poslali iz kranjskega Baby centra,
trgovina kot taka mi je všeč, ker je veliko izbire na enem mestu, Bubchen kozmetiko pa itak kupujem v Muellerju, oblačilca vsa v A, kar je pa ostalih stvari, pa še vedno najraje zavijem v Baby center na Jesenice,
Ariel mi je pa za :(( .

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Baby center
4.5.2005 23:32:53   
Annny
Enako kot polona2!
Kar se dragih oblekic v BC tiče, je pa tako, da so tudi zelo kvalitetne. Ne bom rekla, da je fajn, da so cene takole visoke, ampak jaz vseeno včasih 'v afektu' kaj lepega kupim...še nikoli mi ni bilo žal.
Lp

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Baby center
4.5.2005 23:46:55   
Una
Tudi mi nismo zadovoljni z BC-jem. Ko sem bila še noseča, sem med drugim kupovala v BC-ju tudi jogi - hotela sem enga za okol 30000, ampak jih niso mel, pa mi je rekla prodajalka, da jih lahko naročijo in me pokličejo v roku 2 tednov, ko jih dobijo. Po treh tednih me ni še nihče poklicu, kljub temu da sem ene 3x poklicala in povpraševala po tem jogiju in nihče ni nič vedel. Meni se je pa že rahlo mudilo, tako da sem potem kupila drugega (cenejšega, jasno, ker sm si vmes premislila) in šele čez dober mesec me je poklicala ena, da zdj ga pa imajo. Pa sm jim povedala, da sm že kupila drugega in čutila sem, da je bila kar malo užaljena.

Sicer pa so prodajalke bolj neprijazne (sploh na blagajni).

Aja, sicer ne vem, kako je blo prejšnja leta s temi popusti in karticami, ampak mene so pa prou okrog prnesl - ker grejo ti njihovi boni v dohodnino in zarad tega morm plačat. Kretensko. Najprej so reklli, da bojo popuste zaračunali na blagajni (na določeno obdobje), potem so pa vpeljali bone in mogoče sm bla preveč naivna, da sm jim verjela, ampak zdj nikol več ne kupim pri njih z bonom (čeprav mi jih vsak mesec pošljejo - ne vem, kako to oni računajo).

U glavnem - BC smo zamenjlai z Arielom!!!

LP, Una

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?