Una -> Baby center (4.5.2005 23:46:55)
|
Tudi mi nismo zadovoljni z BC-jem. Ko sem bila še noseča, sem med drugim kupovala v BC-ju tudi jogi - hotela sem enga za okol 30000, ampak jih niso mel, pa mi je rekla prodajalka, da jih lahko naročijo in me pokličejo v roku 2 tednov, ko jih dobijo. Po treh tednih me ni še nihče poklicu, kljub temu da sem ene 3x poklicala in povpraševala po tem jogiju in nihče ni nič vedel. Meni se je pa že rahlo mudilo, tako da sem potem kupila drugega (cenejšega, jasno, ker sm si vmes premislila) in šele čez dober mesec me je poklicala ena, da zdj ga pa imajo. Pa sm jim povedala, da sm že kupila drugega in čutila sem, da je bila kar malo užaljena. Sicer pa so prodajalke bolj neprijazne (sploh na blagajni). Aja, sicer ne vem, kako je blo prejšnja leta s temi popusti in karticami, ampak mene so pa prou okrog prnesl - ker grejo ti njihovi boni v dohodnino in zarad tega morm plačat. Kretensko. Najprej so reklli, da bojo popuste zaračunali na blagajni (na določeno obdobje), potem so pa vpeljali bone in mogoče sm bla preveč naivna, da sm jim verjela, ampak zdj nikol več ne kupim pri njih z bonom (čeprav mi jih vsak mesec pošljejo - ne vem, kako to oni računajo). U glavnem - BC smo zamenjlai z Arielom!!! LP, Una
|
|
|
|