|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOLEČINE V MATERNICI
2.3.2007 11:05:23   
sanci
Pozdravljene,
manjka mi še dva tedna do polnih 4 mesece nosečnosti, im za zadnjih par dni na trenutke zaboli v spodnjem delu maternice (čist spodaj), kar je to moja prva nosečnost sem se malce ustrašila in sem klicala ginekoliginjo, ki pa mi je povedala, da se zdaj začne maternica širiti in raztegovati in da ni nič hudega. Sem jo pa pozabila vprašati, kajti že dva dni mam občutek da me malce peče voda. Lahko to kaj vpliva na zarodek?Hvala za odgovore,

Sanci
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOLEČINE V MATERNICI
2.3.2007 11:09:04   
Anonimen
Morda imaš vnetje mehurja,ker te voda peče.Veliko pij,obstaja tudi čaj za to v lekarni,samo ne vem,če ga lahko nosečnice pijejo.Vprašaj in srečno.user posted image

(odgovor članu sanci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BOLEČINE V MATERNICI
2.3.2007 12:34:54   
Anonimen
oj, jaz sem v 23. tednu. Jaz sem imela prav tako bolečine v spodnjem delu trebuha, pa voda me je pekla. Samo moja voda je bila malce rdečkasta. Meni je rekla ginekologinja naj veliko veliko pijem in počivam. Mogoče se mi je naredil kakšen kamenček (ledvični kamni) - to z veliko tekočine naj bi se splaknilo, ali pa gre samo za prehlad - zato voda peče. Rekla mi je, da na plod to nič ne vpliva. 
Lp

(odgovor članu sanci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Numerologija
sladkorcek

Verjamete v numerologijo imena in vibracijo imena?

Da. (21%)

Ne. (37%)

Malo. (24%)

Nisem razmišljal-a. (17%)

Število vseh glasov: 214

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!