BOLEČINE V MATERNICI (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sanci -> BOLEČINE V MATERNICI (2.3.2007 11:05:23)

Pozdravljene,
manjka mi še dva tedna do polnih 4 mesece nosečnosti, im za zadnjih par dni na trenutke zaboli v spodnjem delu maternice (čist spodaj), kar je to moja prva nosečnost sem se malce ustrašila in sem klicala ginekoliginjo, ki pa mi je povedala, da se zdaj začne maternica širiti in raztegovati in da ni nič hudega. Sem jo pa pozabila vprašati, kajti že dva dni mam občutek da me malce peče voda. Lahko to kaj vpliva na zarodek?Hvala za odgovore,

Sanci

Anonimen -> RE: BOLEČINE V MATERNICI (2.3.2007 11:09:04)

Morda imaš vnetje mehurja,ker te voda peče.Veliko pij,obstaja tudi čaj za to v lekarni,samo ne vem,če ga lahko nosečnice pijejo.Vprašaj in srečno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: BOLEČINE V MATERNICI (2.3.2007 12:34:54)

oj, jaz sem v 23. tednu. Jaz sem imela prav tako bolečine v spodnjem delu trebuha, pa voda me je pekla. Samo moja voda je bila malce rdečkasta. Meni je rekla ginekologinja naj veliko veliko pijem in počivam. Mogoče se mi je naredil kakšen kamenček (ledvični kamni) - to z veliko tekočine naj bi se splaknilo, ali pa gre samo za prehlad - zato voda peče. Rekla mi je, da na plod to nič ne vpliva. 
Lp

Stran: [1]