|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BIOENERGETIK
29.1.2008 12:40:31   
Anonimen
Pozdravljene punce,

imam eno vprašanje. Je že bila katera pri bioenergetiku, ki je imela težave z zanositvijo in zanima me če ji je potem uspelo? Imam pomisleke, da bi eš k njemu malo šla.
Pozna katera kakšnega dobrega?

Hvala,

LP user posted image  obupana
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BIOENERGETIK
29.1.2008 12:48:25   
pilar28
...stran vržen denar...ni bilo nič bolje, sam suša v denarnici, psiho na pašo, pomlad bo kmalu tu, rajši teci dva kroga in pojdi v hribe- edino zdravilo za psiho je sprostitev.
Meni ni pomagal, plačala sem ga pa ....prevečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 12:54:47   
lara light
Draga anonimna, kot ime pove, on/ona uravnava tvojo energijo. Kar pomeni, da če si danes obupana, to zagotovo ni pravi pristop k nadaljevanju poti do user posted image . Jaz bi na tvojem mestu šla. Sama sem hodila več kot pol leta in zase lahko rečem, da sem se (me je) lepo nazaj sestavila...po vseh pretresih in neljubih dogodkih, ki sem jih pred tem preživela...da sem danes dokaj močna, da sprejemam dano situacijo, da lahko v miru živim.
Velikokrat je prav ta umirjenost duha in pripravljenost sprejemati kruta dejsta odločilna, da se zgodi nosečnost. H komu sem hodila pa ne bi govorila...mislim, da je najbolje, da povprašaš kje je kdo v tvoji bližini,saj se boš večkrat tja vračala. Konkretno ta moja bioenergetičarka ima za sabo kar nekaj uspešnih nosečnosti, za katere nikoli ne reče, da je bila ona tista...ampak, da je telesu pomagala do faze, ko...Veliko sreče in glavo gor! Vse se bo uredilo!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2008 13:02:22   
Lorencia
Jaz osebno ne poznam nobenega bioenergetika..poznam pa določene ljudi, ki delajo terapije v smeri samozdravljenja z energijo.
Čisto slučajno sem bila ta vikend na seminarju "zdravilca" iz Irske - Ger Lyonsa ( zdravilec - te besede nimam rada - tudi ludje, ki se s tem ukvarjajo in jih poznam, so prepričani , da samo mi lahko pozdravimo sebe - vendar si premalo zaupamo in povzročamo blokade).

Skratka, ker so prišli na delavnico ljudje z resnično veliki traumami...jaz pa nisem imela nič posebnega za izpostaviti - sem mu rekla, da imam že od malega velik strah( o katerem nikoli ne govorim drugim ) - da ne bom mogla zanosit, in da se s fantom trudiva komaj nekaj mesecev  - ampak, ker je ta strah tako močan, mi je dovolj že nekaj mesecev čakanja, kot potrdilo temu - česar sem se najbolj bala, da se je uresničilo.

Ko sva se pogovarjala, je rekel - da sem zdrava kot konj, in da sigurno nimam nobenih fizičnih blokad -tako, da naj pustim dvome glede tega...da je vse v mojih miselnih blokadah in verjame, da sem del teh strahov danes premagala oz jih sprostila...in naj mu s fantom pošljeva sms, ko bom noseča...skratka samo se mi je smehljal..

V začetku februarja ti lahko povem - če je pomagalo, psihološko seveda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2008 13:12:38   
Mana
Jaz sem zanosila s pomočjo terapij, ki so zelo pozitivno vplivale name in na mojo psiho. V 6 postopku.  Dva meseca pred 6 postopkom umetne oploditve sem začela hodit k BIO - tuuser posted image  Pa še jih poznam dekleta in žene, ki so,  saj sem po njihovih priporočilih začela hodit.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2008 20:34:11   
orto2
draga Mana!

tudi jaz sem že malo obupana. Po treh op, 2 IUI, 1 IVF...

tudi jaz bom poiskala pomoč pri alternativcih, pa me zanima, kdo je ta bioenerg, ki praviš, da je že mnogim pomagal? pa me še zanima, če kaj veš o tej karmen stropnik, refleksoterapevtki, ki je menda tudi uspešna, pa me zanima kje deluje?

Hvala vnapre

(odgovor članu Mana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2008 21:42:01   
metuLJchy
bioenergijo sem/jo jaz precej prakticirala. Z zanositvijo še čakam, ker je bilo treba najprej odstranit vzroke zakaj jo ni, če te zanima lahko napišem ti več preko zs

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2008 10:20:16   
Majuska
Sam obisk pri bioenergetiku ali zdravilcu drugih tehnik ne bo naredil čudeža, ker je treba najprej narediti red pri sebi. Zdravilec nam lahko pomaga odpraviti blokade in delati na tem, da se problem zmanjša - večino pa moramo samo poštimati. Kot je bilo rečeno, sami moramo doprinesti k temu, da se sprostimo in razčistimo vzroke za sedanje stanje. Potem pa lahko stopimo korak naprej user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.