Lorencia -> RE: BIOENERGETIK (29.1.2008 13:02:22)
|
Jaz osebno ne poznam nobenega bioenergetika..poznam pa določene ljudi, ki delajo terapije v smeri samozdravljenja z energijo. Čisto slučajno sem bila ta vikend na seminarju "zdravilca" iz Irske - Ger Lyonsa ( zdravilec - te besede nimam rada - tudi ludje, ki se s tem ukvarjajo in jih poznam, so prepričani , da samo mi lahko pozdravimo sebe - vendar si premalo zaupamo in povzročamo blokade). Skratka, ker so prišli na delavnico ljudje z resnično veliki traumami...jaz pa nisem imela nič posebnega za izpostaviti - sem mu rekla, da imam že od malega velik strah( o katerem nikoli ne govorim drugim ) - da ne bom mogla zanosit, in da se s fantom trudiva komaj nekaj mesecev - ampak, ker je ta strah tako močan, mi je dovolj že nekaj mesecev čakanja, kot potrdilo temu - česar sem se najbolj bala, da se je uresničilo. Ko sva se pogovarjala, je rekel - da sem zdrava kot konj, in da sigurno nimam nobenih fizičnih blokad -tako, da naj pustim dvome glede tega...da je vse v mojih miselnih blokadah in verjame, da sem del teh strahov danes premagala oz jih sprostila...in naj mu s fantom pošljeva sms, ko bom noseča...skratka samo se mi je smehljal.. V začetku februarja ti lahko povem - če je pomagalo, psihološko seveda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]
|
|
|
|