Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
BABY CHECK - RAVNILA V ROKE 18.6.2005 11:33:43
|
|
|
|
Anonimen
|
U madonca, tole pa je tehnično! Žal ti ne morem pomagat ampak vseeno držim pesti, da si :nosecka:! :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
BABY CHECK - RAVNILA V ROKE 18.6.2005 12:32:50
|
|
|
|
dadica
|
bc mini sem šla izmerit:)-:)- ima razdaljo med črticama točno 7,5mm in je druga črtica bila čist rahla,pokazal pa mi je 3 dni pred M!!Držim pesti da je pri tebi tudi tako!!!! LP dadica upam da sem kaj pomagala
|
|
|
|
BABY CHECK - RAVNILA V ROKE 18.6.2005 12:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam BC mini v albumu - lahko si pogledaš, kako izgleda.
|
|
|
|
BABY CHECK - RAVNILA V ROKE 18.6.2005 12:59:26
|
|
|
|
Tayda
|
Ja, 7,5 mm tudi pri meni!!!!!!!!!! Hvala punce, res ste prijazne, ker ste si vzele čas zame. Moti me samo še (ne)intenzivost črtice, pa bom ponovila čez kakšne tri dni. V ponedeljek :kuza:po nov test, potem pa vam sporočim, kakšna je stvar.... lp
|
|
|
|
BABY CHECK - RAVNILA V ROKE 18.6.2005 13:57:43
|
|
|
|
lenika
|
Rahla črtica je lahko posledica tega, da še nimaš dovolj nosečniškega hormona, ker si delala test 4 dni prej.Je bilo pa že večkrat napisano, da test ni nikoli lažno pozitiven, lahko je le lažno negativen. Č :bravo: E: :bravo: S :bravo: T :bravo: I :bravo: T :bravo: K :bravo: E :bravo: !
|
|
|
|
BABY CHECK - RAVNILA V ROKE 18.6.2005 19:07:48
|
|
|
|
Lunca1
|
Poskusi še s Clear blue.
|
|
|
|
BABY CHECK - RAVNILA V ROKE 19.6.2005 9:10:56
|
|
|
|
Nyah*
|
Tayda, jaz pa mislim, da si nova :nosecka:! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Pri meni je bilo prvic pri BC enako, sem ga delala popoldan, drugi dan zjutraj pa je bila crtica ze bolj vidna, na drugem BC! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: poskusi se enkrat, pa nam sporoci!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?