BABY CHECK - RAVNILA V ROKE (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Tayda -> BABY CHECK - RAVNILA V ROKE (18.6.2005 11:24:26)

Hoj! Nekje v enem sporočilu sem že javila, da sem nova med vami. Nova med nečakajočimi na :hudicek:!!!
Nestrpna kot sem, sem šla 4 dni pred nepričakovano delat baby check (križ boli za umret, trebuh napihnjen, spremenjen okus v ustih kot spremljealni znaki).
Koz posledica neučakanosti sem dobila rezultat testa - kontrolna črtica na mestu, kakšen centimeter od nje v levo pa še ena "samonakazanakomajvidnačrtica". Če ni pač ni:(, rada bi vas samo vprašal, koliko sta na pozitivnem testu ponavadi črtici oddaljeni ena od druge. Da bi se lahko še kakšen dan tolažila s prenizko stopnjo hormona in zato takšnim rezultatom testa.
Prosim vse, ki imate doma kot spominke spravljene pozitivne teste Baby check, da izmerite omenjeno razdaljo in mi jo sporočite.
HVALA!:rozica:

Vsem želim en lep dan!

Anonimen -> BABY CHECK - RAVNILA V ROKE (18.6.2005 11:33:43)

U madonca, tole pa je tehnično!

Žal ti ne morem pomagat ampak vseeno držim pesti, da si :nosecka:! :miska::miska::miska::miska::miska:

dadica -> BABY CHECK - RAVNILA V ROKE (18.6.2005 12:32:50)

bc mini sem šla izmerit:)-:)- ima razdaljo med črticama točno 7,5mm in je druga črtica bila čist rahla,pokazal pa mi je 3 dni pred M!!Držim pesti da je pri tebi tudi tako!!!!

LP dadica

upam da sem kaj pomagala

Anonimen -> BABY CHECK - RAVNILA V ROKE (18.6.2005 12:41:28)

Jaz imam BC mini v albumu - lahko si pogledaš, kako izgleda.

Tayda -> BABY CHECK - RAVNILA V ROKE (18.6.2005 12:59:26)

Ja, 7,5 mm tudi pri meni!!!!!!!!!! Hvala punce, res ste prijazne, ker ste si vzele čas zame. Moti me samo še (ne)intenzivost črtice, pa bom ponovila čez kakšne tri dni. V ponedeljek :kuza:po nov test, potem pa vam sporočim, kakšna je stvar....

lp

lenika -> BABY CHECK - RAVNILA V ROKE (18.6.2005 13:57:43)

Rahla črtica je lahko posledica tega, da še nimaš dovolj nosečniškega hormona, ker si delala test 4 dni prej.Je bilo pa že večkrat napisano, da test ni nikoli lažno pozitiven, lahko je le lažno negativen.
Č :bravo: E: :bravo: S :bravo: T :bravo: I :bravo: T :bravo: K :bravo: E :bravo: !

Lunca1 -> BABY CHECK - RAVNILA V ROKE (18.6.2005 19:07:48)

Poskusi še s Clear blue.

Nyah* -> BABY CHECK - RAVNILA V ROKE (19.6.2005 9:10:56)

Tayda, jaz pa mislim, da si nova :nosecka:!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Pri meni je bilo prvic pri BC enako, sem ga delala popoldan, drugi dan zjutraj pa je bila crtica ze bolj vidna, na drugem BC!

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

poskusi se enkrat, pa nam sporoci!

BaGSi -> BABY CHECK - RAVNILA V ROKE (19.6.2005 21:09:07)

tudi jaz imam v svojem albumu slikico pozitivnega BC.
Mislim, da je to to!!! Najboljše pa je če test ponoviš čez 2 ali 3 dni...

:bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]