|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BABYNOSE - čudežne kapljice proti krčem...
7.8.2005 7:22:30   
bobek05
Sedaj pa tako... Ker sem zadnjič omenila, da smo proti krčem sprobali ČISTO vse pa ni nič pomagalo, potem pa izvedeli za Babynose in je občutno BOLJŠE, se jih je kar nekaj javilo na moj privatni mail, da bi jim nabavla kapljice...

1. Babynose se dobi v Avstriji v lekarni Mariahilf (če še kje drugje oz. v kateri drugi lekarni tega ne vem) - meni sta zanje povedali Bivka in Buu (jima bom večno hvaležna!!), stanejo pa cca. 5 eurov...

2. Nisem še slišala, da (za razliko od vseh drugih zdravil) kapljice pri katerem otroku niso pomagale, tako da mogoče je pa to res tisto ta "čudežno" zdravilo.

3. OPOZORILO - res je, da sem napisala čudežne kapljice, ampak včasih krči ne izginejo popolnoma (včasih ja včasih ne), so pa definitivno v lažji obliki in Anej se prej umiri kot sicer..

Sedaj pa tako - nismo v Avstriji ravno vsaki dan, tako da ne bi vsak dan posebej za vsako laufala v Avstrijo (četudi imamo do meje pribl. 20 min) - tako da, VSE KI JIH ZANIMAJO KAPLJICE naj mi to sporočijo na privatni mail!!!! Potem bom vsaki posredovala naslov na katerega lahko pošlje denar, potem pa bom šla v Avstrijo po kapljice in jih vsaki, ki se bo javila poslala (seveda, ne pozabit v mailu sporočit svoj naslov)..

OBLJUBLJAM, da bom šla v Avstrijo še v tem tednu - se pravi 1x do 12.8. tako da vse, ki bi kapljice želele imeti NAJ SE JAVIJO!!!


LP in čim manj krčev vsem (bolj ali manj) obupanim mamicam

Bobek + Anej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   BABYNOSE - čudežne kapljice proti krčem...
7.8.2005 8:50:15   
lan
Ja,te kapljice so res dobre.Ko je bil Lan novorojencek smo ziveli v Avstriji in uporabljali samo te kapljice.Lan sicer ni imel veliko krcev,ampak je bil kar nekajkrat zaprt in smo mu dali kapljice in je takoj napolnil plenico,tako da so kapljice dobre tudi za zaprtje.:sloncek:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   BABYNOSE - čudežne kapljice proti krčem...
7.8.2005 9:47:23   
dejčka2
Mimogrede, mi je svakinja pravila, da so njej v lekarni zmešali neke kapljice, ki jih mora porabit v 1 mesecu, stanejo pa 15.000 sit, no njej so baje zrihtali na recept!?
Tako da če ima kera koga poznanega v lekarni, baje pa so takoj pomagale.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   BABYNOSE - čudežne kapljice proti krčem...
7.8.2005 14:55:48   
Janika
Hvala, tole bomo poskusili, po moje tudi nas dajejo krčki.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   BABYNOSE - čudežne kapljice proti krčem...
8.8.2005 0:44:38   
beba76

Nam pa tudi te niso pomagale...:(:((:((:((:((


(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   BABYNOSE - čudežne kapljice proti krčem...
8.8.2005 17:25:05   
bobek05
Beba, ti si pa prva za katero slišim, da niso pomagale :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?