BABYNOSE - čudežne kapljice proti krčem... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


bobek05 -> BABYNOSE - čudežne kapljice proti krčem... (7.8.2005 7:22:30)

Sedaj pa tako... Ker sem zadnjič omenila, da smo proti krčem sprobali ČISTO vse pa ni nič pomagalo, potem pa izvedeli za Babynose in je občutno BOLJŠE, se jih je kar nekaj javilo na moj privatni mail, da bi jim nabavla kapljice...

1. Babynose se dobi v Avstriji v lekarni Mariahilf (če še kje drugje oz. v kateri drugi lekarni tega ne vem) - meni sta zanje povedali Bivka in Buu (jima bom večno hvaležna!!), stanejo pa cca. 5 eurov...

2. Nisem še slišala, da (za razliko od vseh drugih zdravil) kapljice pri katerem otroku niso pomagale, tako da mogoče je pa to res tisto ta "čudežno" zdravilo.

3. OPOZORILO - res je, da sem napisala čudežne kapljice, ampak včasih krči ne izginejo popolnoma (včasih ja včasih ne), so pa definitivno v lažji obliki in Anej se prej umiri kot sicer..

Sedaj pa tako - nismo v Avstriji ravno vsaki dan, tako da ne bi vsak dan posebej za vsako laufala v Avstrijo (četudi imamo do meje pribl. 20 min) - tako da, VSE KI JIH ZANIMAJO KAPLJICE naj mi to sporočijo na privatni mail!!!! Potem bom vsaki posredovala naslov na katerega lahko pošlje denar, potem pa bom šla v Avstrijo po kapljice in jih vsaki, ki se bo javila poslala (seveda, ne pozabit v mailu sporočit svoj naslov)..

OBLJUBLJAM, da bom šla v Avstrijo še v tem tednu - se pravi 1x do 12.8. tako da vse, ki bi kapljice želele imeti NAJ SE JAVIJO!!!


LP in čim manj krčev vsem (bolj ali manj) obupanim mamicam

Bobek + Anej




lan -> BABYNOSE - čudežne kapljice proti krčem... (7.8.2005 8:50:15)

Ja,te kapljice so res dobre.Ko je bil Lan novorojencek smo ziveli v Avstriji in uporabljali samo te kapljice.Lan sicer ni imel veliko krcev,ampak je bil kar nekajkrat zaprt in smo mu dali kapljice in je takoj napolnil plenico,tako da so kapljice dobre tudi za zaprtje.:sloncek:




dejčka2 -> BABYNOSE - čudežne kapljice proti krčem... (7.8.2005 9:47:23)

Mimogrede, mi je svakinja pravila, da so njej v lekarni zmešali neke kapljice, ki jih mora porabit v 1 mesecu, stanejo pa 15.000 sit, no njej so baje zrihtali na recept!?
Tako da če ima kera koga poznanega v lekarni, baje pa so takoj pomagale.




Janika -> BABYNOSE - čudežne kapljice proti krčem... (7.8.2005 14:55:48)

Hvala, tole bomo poskusili, po moje tudi nas dajejo krčki.




beba76 -> BABYNOSE - čudežne kapljice proti krčem... (8.8.2005 0:44:38)


Nam pa tudi te niso pomagale...:(:((:((:((:((





bobek05 -> BABYNOSE - čudežne kapljice proti krčem... (8.8.2005 17:25:05)

Beba, ti si pa prva za katero slišim, da niso pomagale :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:




Stran: [1]