Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtosedež - 3 starostno obdobje 16.8.2007 13:10:40
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Mi imamo maxi cosi xp in smo zelo zadovoljni z njim. Najboljše da se odpraviš v trgovino in jih malo v živo pogledaš, pa vašega otročka zraven vzami in se naj vsede v sedež, da vidiš, če mu je ok. Ja mi smo tudi izbirali pol leta kaki sedež bomo kupili.
|
|
RE: Avtosedež - 3 starostno obdobje 16.8.2007 20:53:23
|
|
|
|
rainbow
|
Mi imamo enega od Romerja, super zadeva, se da malo nagnit, vzglavje raste z otrokom, smo dali zdaj že mlajšo noter, ima glih 15 kg; starejša pa ima po sili razmer zdaj enega no name, ful poceni, pa imam malo slabo vest, ampak trenutno ni denarja, da bi kupili enakega, razen če kje kako akcijo najdem ; ampak je ful velika, ne vem, eni imajo samo jahače, tak da ... sem pa absolutno za varnost.
|
|
RE: Avtosedež - 3 starostno obdobje 16.8.2007 21:53:35
|
|
|
|
mayci
|
Mi imamo Maxi cosi Rodi XR, ki se tudi rahlo nagne za počitek. Smo zelo zadovoljni , čeprav ga še ne uporabljamo zelo dolgo.
|
|
RE: Avtosedež - 3 starostno obdobje 22.8.2007 4:19:01
|
|
|
|
dmavrel
|
Mi smo prej imeli concorda lift pro in smo bili zadovoljni z njim. Sedaj imamo pa od maxi cosi rodi XP in smo tudi zadovoljni z njim. Prvo sva hotela kupiti novo prevleko za concorda, a je bila cena precej visoka, okoli 15.000sit - glede na to, da dobiš samo blago. Zato sva še raje malo počakala in šla malo pogledati naokoli. Par dni kasneje smo dobili baby centrove novičke in tam je bil ta sedež od maxsi cosi okoli 100EUR. Tako, da sva raje dala malo več in kupila nov sedež.
|
|
|
|
RE: Avtosedež - 3 starostno obdobje 22.8.2007 11:40:53
|
|
|
|
mily
|
Dmavrel, me zanima, ko ste meli Concorda. Mi ga tudi imamo, pa se mi zdi tko nepraktičen. A se da vsaj malo poležit, al jst ne najdem? Naša še velikokrat zaspi in jo potem glavica začne naprej uhajat. No v bistvu se kr cela nagne naprej. Sem razmišlaja, da bi kr novega kupla, ker če gremo kam dlje, je potem skos čist zvita. A Maxi Cosi pravite da se da nagnat malo nazaj.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?