|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avto sedež
13.1.2005 11:09:00   
modra
Hčerka je stara 7mesecev in bo potrebno nabaviti avto sedež. Zanima me na kaj moram biti pozorna pri nabavi sedeža, kolikšne so cene, katere sedeže priporočate in koliko so bili vaši malčki stari in tehtali ob prehodu na avtosedež.

Hvala,
Alja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avto sedež
13.1.2005 11:22:53   
KIRA
alja malo nazaj prečitaj. trenutno so 2 ali 3 debate že odprte na to temo. če pa ne najdeš, pa poišči v iskalniku.
lp

(odgovor članu modra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avto sedež
13.1.2005 11:27:07   
*NaTaŠa*
Mi smo mojo dali v avtosedež (maxi-cosi PriopriXP) pri nekje 10 mesecih, ker ji v lupinci ni več pasalo napol ležat.Takrat je tehtala nekje 7 kg, je ultra lahka punčka.Na kaj moreš bit pozoren:zmeden2: hm....itak so vsi sedeži skoraj po istem kopitu narejeni.Eni so pač bolj varni, drugi manj.Kupovali boste pa po svojih zmožnostih.Naš je bil pri šmidu 220 eur.

Lp

(odgovor članu modra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avto sedež
13.1.2005 13:35:28   
polona2
Ravno smo kupili Maxi Cosi Priori XP v Baby centru za mislim da 37.000 tisoč, V Toysrusu je tudi podobna cena, ker imajo tudi ravno akcijo, bomo pa še kakšen mesec ali dva počakali, ker imamo še premalo na tehtnici:((, lp!

(odgovor članu modra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avto sedež
13.1.2005 14:24:46   
kimi
Mi imamo od romer kinga zelo zelo zadovoljni. Smo pa kupili rabljenega in sicer za 20.000sit redna cena pa je nekje 4-55.000 sit

(odgovor članu modra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avto sedež
13.1.2005 21:02:28   
puncica
Tudi mi smo nabavli maxi cosi priori XP, za zdej ti še ne morem kej velik povedat. Smo ga pa kupil zato, ker ji ni in ni pasal v lupinci, celo pot se je drla in to zato, da vidmo če bo zdej kej drugače. Sicer slabo kaže:(( sploh ko jo privežemo je vik in krik, ona bi okol laufala po avtu. Pa v lupinci je kr sedela, sploh ni hotla ležat:)-

A ja še to, stara pa je 7,5 mescev in ima 6430 g tako da je še micena a prav luštna v sedežku, se mi ne zdi nič prevelik, čeprav sem se tega bala.

(odgovor članu modra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avto sedež
13.1.2005 21:20:32   
frutka_
Mi uporabljamo Romer King in smo zelo zadovoljni. Sedež ima pralno prevleko, ki se z lahkoto sleče, v ležeč položaj se spusti s pomočjo ročke, ki jo dosežeš tudi med vožnjo, je lahek in preprost za montažo (v nasprotju z jajčko), noter pa se mali fajn počuti...sicer pa hvalijo tudi Kiddy-ja.

Najbolje, da greš z malim malo po trgovinah, ga posdiš v adute in se odločiš. Cene tabolših sedežev se gibljejo nekje enako.

(odgovor članu modra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?