Avto sedež (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

modra -> Avto sedež (13.1.2005 11:09:00)

Hčerka je stara 7mesecev in bo potrebno nabaviti avto sedež. Zanima me na kaj moram biti pozorna pri nabavi sedeža, kolikšne so cene, katere sedeže priporočate in koliko so bili vaši malčki stari in tehtali ob prehodu na avtosedež.

Hvala,
Alja

KIRA -> Avto sedež (13.1.2005 11:22:53)

alja malo nazaj prečitaj. trenutno so 2 ali 3 debate že odprte na to temo. če pa ne najdeš, pa poišči v iskalniku.
lp

*NaTaŠa* -> Avto sedež (13.1.2005 11:27:07)

Mi smo mojo dali v avtosedež (maxi-cosi PriopriXP) pri nekje 10 mesecih, ker ji v lupinci ni več pasalo napol ležat.Takrat je tehtala nekje 7 kg, je ultra lahka punčka.Na kaj moreš bit pozoren:zmeden2: hm....itak so vsi sedeži skoraj po istem kopitu narejeni.Eni so pač bolj varni, drugi manj.Kupovali boste pa po svojih zmožnostih.Naš je bil pri šmidu 220 eur.

Lp

polona2 -> Avto sedež (13.1.2005 13:35:28)

Ravno smo kupili Maxi Cosi Priori XP v Baby centru za mislim da 37.000 tisoč, V Toysrusu je tudi podobna cena, ker imajo tudi ravno akcijo, bomo pa še kakšen mesec ali dva počakali, ker imamo še premalo na tehtnici:((, lp!

kimi -> Avto sedež (13.1.2005 14:24:46)

Mi imamo od romer kinga zelo zelo zadovoljni. Smo pa kupili rabljenega in sicer za 20.000sit redna cena pa je nekje 4-55.000 sit

puncica -> Avto sedež (13.1.2005 21:02:28)

Tudi mi smo nabavli maxi cosi priori XP, za zdej ti še ne morem kej velik povedat. Smo ga pa kupil zato, ker ji ni in ni pasal v lupinci, celo pot se je drla in to zato, da vidmo če bo zdej kej drugače. Sicer slabo kaže:(( sploh ko jo privežemo je vik in krik, ona bi okol laufala po avtu. Pa v lupinci je kr sedela, sploh ni hotla ležat:)-

A ja še to, stara pa je 7,5 mescev in ima 6430 g tako da je še micena a prav luštna v sedežku, se mi ne zdi nič prevelik, čeprav sem se tega bala.

frutka_ -> Avto sedež (13.1.2005 21:20:32)

Mi uporabljamo Romer King in smo zelo zadovoljni. Sedež ima pralno prevleko, ki se z lahkoto sleče, v ležeč položaj se spusti s pomočjo ročke, ki jo dosežeš tudi med vožnjo, je lahek in preprost za montažo (v nasprotju z jajčko), noter pa se mali fajn počuti...sicer pa hvalijo tudi Kiddy-ja.

Najbolje, da greš z malim malo po trgovinah, ga posdiš v adute in se odločiš. Cene tabolših sedežev se gibljejo nekje enako.

Stran: [1]