|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avto kot statusni simbol
22.1.2007 9:23:23   
Anonimen
Kaj vam pomeni beseda "dober avtomobil", kateri avto imate/vozite, kateri avto je vaš sanjski avto, kateri najslabši/najgrši avto ste kdaj vozili? Je katera vozila traktor, kamion,viličarja, bager,...?

Naj kar sama začnem:
"dober avto" meni pomeni tehnično brezhibena naprava, ki te pripelje iz ene točke v drugo.
Vozim Cliota1.4, moj sanjski avto pa je Toyota Avensis - karavan. Sem pa pred mojim cliotom imela 15 let staro Lado Samaro - v bistvu je bil to najgrši avto, kar sem jih kdaj vozila, ampak bil je to "dober avto". In ker sem vozila tudi traktor lahko rečem da je vožnja Lade Samare=traktor.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avto kot statusni simbol
22.1.2007 9:33:04   
soncece24
Dober je za mene tisti avto, ki vžge in me pripelje od točke A do točke B user posted image user posted image Logično, da če bi imela već denarja, bi imela boljši avto, ampak nikoli se pa ne bi ful zakreditirala za avto ali kupila avta, ki si ga ne morem privoščiti - pri avtu ne gledam samo na nakupno ceno, ampak tudi na stroške za registracijo, bencin, servise... Trenutno imava 7 let starega Fiata, pa sem zadovoljna. Meni je bolj pomembna udobnost in velikost avta kot pa da je nov in ne vem kakšne znamke. Vglavnem, bolj mi je pomembno kje živim kot pa s čim se vozim user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2007 9:47:39   
viv_
Dober avto: ja, da je brezhiben, da je vožnja udobna, da je varen.

Jaz vozim Golfa IV, moj vozi Alhambro.

Moj prvi avto je bil Fičko user posted image , drugi podedovana Stoenka, potem sem dobila Fiat Cinquecento, prvi avto, ki sem si ga sama kupila je bila 2 leti stara temno zelena Ibiza - ta avto mi je bil od vseh najbolj všeč. Zdaj imam pa Golfa - my little tank user posted image .

Mož je imel pa najprej Katrco (un menjalnik je zakon), potem dve Xantiji - ena je bila katastrofa, uvoz iz italije user posted image , zdaj pa Alhambro. To mi je trenutno sanjski avto, ker vedno vozimo toliko prtljage s seboj user posted image .

Trenutno bi pa najraje vozila Mitsubishi Pajero - ta kratkega, na 3 vrata.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2007 10:07:39   
Anonimen
menjam jih skoraj tako pogosto kot gate!!!

zakaj?? tud podrazno ne zaradi statusnega simbola.. pač drugi razlogi..

je pa res, da se nikol ne bi zakreditirala tud za 2 leti ne za en avto.. (razen npr. v ekstremnih primerih, da ne bi imela nič privarčevano in bi naredila s starim avtom totalko)- pač ti ne preostane nič drugega.. Nikoli in nikdar pa ne bi naredila tega zato, da bi imela pa BMW-ja, Audija ali pa kaj podobnega- kao, naj se vidi...user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2007 10:20:03   
Marogica
Kot statusni simbol sem avto videla v mladosti, vendar takrat ni bilo denarja(no tudi sedaj ga niuser posted image ). Kasneje sem ugotovila, da je avto stvar brez katerega skoraj ne gre in da je pomembno, da je varen, hiter in vsaj malo sexiuser posted image .

Moji avti so imeli kar nekaj "konjev", da sem bila zadovoljna. Prvi je bil Suzuki GT, nato ALfa Romeo Boxer, FIat  Uno(za spremembo), potem pa SEat Ibiza Cupra(s 150 konji). Ja to je bil avtek.....sexy, hiter...

Potem se je začelo obdobje "zrelosti". SKupaj z možem sva imela do sedaj same karavane: Citroena Xsaro, Subaru Legacy, in po novem enoprostorca, ki ga ne bi zamenjala za nič na svetu. Kio Carnival.In kaj mi je najbolj všeč pri tem enoprostorcu? Drsna vrata!!! Nikoli več avta brez drsnih vrat.

MOj sanjski avto? JAguar
Najbolj grdi avto? Subaru Legacy, sem ga vozila vedno s sončnimi očali, da me ne bi kdo spoznaluser posted image (je pa dober avto)
VIličarjev in podbnega nisem vozila, sem pa vozila motor.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2007 11:34:24   
Maleal
Moj prvi avto je bil golf 1,nato golf 2,ki je bil zakon ,vozla sem ga skoraj 10 let,potem sem si nabavla passata limuzino,ki še ga imam zdaj.Moj pa je imel stoenko,2 jugeca,ax-a,volvota,golfa in sedaj renaulta espacea.
Traktorja in podobnih zadev nisem vozila.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2007 11:51:58   
polona2
Moj vozi Renault Megane, ki je marsikomu grd avto, ampak meni je zelo všeč, pa tudi udoben je. Mene čaka v garaži Fiat Seicento, seveda pa je treba prvo narediti vozniški izpit do konca.
Sanjski avto, za družinskega bi ostala kar pri Reanult Meganu, samo za najnovejši model bi se odločila, pa Volvo mi je tudi všeč. Sebi bi privoščila Mini Cooperja, rdečega.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2007 14:10:48   
Pajaca
Men so pa že naredil avto.... Audi TT.... čist sam zame so ga naredil saj so moje inicialke dal gor, tko da bi ga kar mela. Pa še za otroke zadi ni placa, tko da bi res uživala v avtu kjer ni kričanja in kreganja kdo bo mel kapo gor, kdo jo bo dal dol, kdo bo flašo... ni.... ker za otroke ni prostora v njem.

Ampak bom še mal počakala, pri tem modelu mi neki ni všeč notranjost, ma tisti šiv na stolu me moti... bom počakala na nov model. Baje bodo popravl.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2007 17:04:29   
rija
Dober avto? Varen, udoben, hiter. Črn. user posted image

Moj najboljši avto, ki sem ga imela: A6 z veliko konji, črn.user posted image

Moj sanjski avto: Q7 z veliko konji, črn.user posted image

Moj praktični avto, ki ga imamo: trafic, veliko konjev, črn.user posted image

Realnost, ki jo imamo: laguna karavan, srednje konjev, črna.user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2007 17:15:54   
soncek&luna
dober avto? da nimas dodatnih stroskov razen rednih servisov...

moj prvi avto, k sem si ga sama kupila je bil daihatsu charade (sploh se obstajajo?), bil je super avtocek, mehak k putr... potem sem si kupila puntica, ga imela ene 4 leta in se nato zagledala pred 5 leti v novega clia 1,4 (zdej ze stari modeluser posted image ), katerega imam se sedaj

sanjski avto... mercedes, razred E, SLK (nek se vidi razkos user posted image ), ne, full lep avto mi je in bi mi dol visel kaj si drugi mislijo

najgrsi avto k sem gla kdaj vozila... lada samara... ga je moj bivsi imel... torej sem vozila tudi traktor user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2007 17:35:09   
kepa*
Uhhh, ravno tema zame, ker žalujem za mojim sanjskim avtom.

Najprej sem si kupila puntota, star model, ki me je zafrkaval do obisti. Potem sem si kupila toyoto yaris - moj sanjski avto. Pil je 4 l, nikoli nič narobe, čudovit za vozit, žal pa sem dec imela prometno nesrečo in je bil totalka. Zdaj imam puntota, novejši model. Žal.

Sanjski družinski avto pa mi je kak dober enoprostorc.

Letos pa bo!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2007 22:17:09   
* Mateja *
Začela sem z mamino Pando, nadaljevala z Astro od tata, nato sem dobila svoj avto-punto, uni tastar, ga hitro prodala in podedovala od moža Peugeota 407. Ugotovili smo, da je za po mestu mal prevelik, pa samo enga mulčka imamo, tako, da sem dobil manjši avto P.207! Sem ful zadovoljna!!
Moj sanjski avto? Definitivno kaj brez strehe- Ali nov P. 207 CC, Wv Eos, Tigra, drgač pa so mi všeč tudi BMW-ji in Audiji!
Obetamo si pa nov družinski avto in še vedno samo ogledujemo in izbiramo, bo pa definitivno velik, dolg, predvsem pa s polhno konjiči! Mož ga bo vozil!! Jasno!!!

Bi pa rekla, da je avto statusni simbol. Pr nas, kjer živim, ni nevem kako veliko mesto, pa je čisto lepo videt, da imajo ta pomembni dober avto!!!Govorimo o BMW-jih, audijih, sama težka kola!!

< Sporočilo je popravil * Mateja * -- 22.1.2007 22:18:34 >

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.1.2007 22:28:28   
Magi*
jaz mam 9 let staro fiat maričko karavana. super dela, sam tu pa tam bi ga lahko oprala - no ja, na srečo ga tu in tam opere dež.

mož vozi 14 let staro fiat tempro. skoraj vedno vžge, ga pa tudi dež pere.

za zdaj delajo, kmalu bomo pa imelu nič vredne nepremičnineuser posted image , ampak dokler ne odplačava kreditov za stanovanje, se ne bova z avti obremenjevala.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.1.2007 22:48:18   
kofetek2010
pri nas je tako... en avto je moj in en je naš (skupno jima je, da sta oba črna) user posted image user posted image user posted image  

najslabše kar sem vozila? user posted image   mislim, da je bila neka stara škoda favorit ... in pred več kot 15 leti Zastava 101 in seveda Yugo user posted image

kaj bi rada imela? user posted image   če bi naš avto bil moj avto, bi bilo čist OK user posted image  drugače pa se ne bi branila črnega Q7 user posted image  

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.1.2007 22:57:22   
Anonimen
Do zdaj sploh še nisem imela svojega avta user posted image .

Luksuz, za današnje čase user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
22.1.2007 23:03:32   
Sonrisa
Meni je všeč Citroën C4 Picasso s panoramskim steklom, drugače pa imamo Citroën C4 in smo zelo zadovoljni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.1.2007 23:07:48   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

drugače pa se ne bi branila črnega Q7 user posted image  

daj jana, vrževa skupaj, pa en teden voziš ti, en teden jaz, tanka pa tvoj, ko ma baje neke veze pri nafti user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.1.2007 23:16:10   
Anonimen
Jaz sem mahnjena na terence. Pa ne une za po njivah nortuser posted image ! Take ogromne bleščeče "nabildane" avtočke.
Moj sanjski avto more bit ogromen, močan(res močanuser posted image ) in črn!
Pa notr vse možno udobje k se ga da dobit.

No zdej se pa zbudmouser posted image

Naša realnost je trenutno moja Opel corsica(1.0-resno "šparavn" avto), pred njo sem mela ax-a.
Moj ma pa Xaro caravan 1.6. Oboje skor 7 let starouser posted image .

Men je tud bolj pomembno da sva šla na svoje in sva takrat tudi prodala svoj novi avtek sam da sva lahko zaarala stanovanje. Mi ni bilo niti za sekundo nikoli žaluser posted image .

Moj terenček bo pa še počakal.........na penzijouser posted image

(odgovor članu Sonrisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
22.1.2007 23:30:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caffee
kateri avto imate/vozite

Jaz ga nimam. Ima ga Kamikaza. Ford Mondeo 1.6 16V.
kateri avto je vaš sanjski avto

Porsche 911 carrera 4 coupe.
kateri najslabši/najgrši avto ste kdaj vozili?

Najslabši (po tehničnih zmogljivostih) je bil-a Zastava 750 (Fičo). Najgrši... hmmm... verjetno Fiat Argenta.
Je katera vozila traktor, kamion,viličarja, bager,...?

Preparkirala šleperja na parkirišču papirnice v Medvodah za 5 metrov - potem sem nehala, ker so že vsi kričali. Vozila kombi (tistega od Zastave "Fičo kombi" in Renaultovega Traffic-a), nekaj metrov z viličarjem po tovarni Tuba, na traktorju sem samo sedela, ko ga je nekdo drug vozil.

Dober avto pa je zame avto, ki ima nadstandardno varnostno opremo in to kompletno, torej vse od trdote šasije in 8-ih air-bag-ov do raznih ABS-ov, BBS-ov in nadstandardnega otroškega sedeža. Primer: VW Phaeton.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
22.1.2007 23:34:38   
Anonimen
ki ima nadstandardno varnostno opremo in to kompletno, torej vse od trdote šasije

Danes je varna "šasija" mehka šasija,ki je "sprogramirana" tako, da se v primeru trka čim bolj zmehča, še preden pride do potnikov v avtu.

Trd pleh je pojem 90-ih, ki je že kar nekaj časa preživet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
23.1.2007 6:24:09   
Primoza
Avto kot statusni simbol se pogosto spremeni v avto kot simbol neumnosti. Človek ne bi smel imati v avtu vloženega več kot par % svojega celotnega premoženja. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.1.2007 7:21:13   
hariba
Moj prvi avto je bil lada navadna. Bila je res kakor trktor kot nalašč za kmečko dekle in za naše rovte in makadam. Po osmih mescih sem jo na mokri cesti sesulauser posted image . Potem sem kupila yugo 45. Joj koliko problemov sem imela z njim, sem ga kupila naivna smrklja od nekega švercarja.  Po naših klancih se z njim sploh ni dalo vozit. Ko je zapadel sdneg sem ga mogla pred bregom pustit in it peš domov. Je samo na feks v Lj se mi je pa vseeno uspelo parkrat pripeljat. Sledilu so mu alfa, golf, kadt in sedaj imam seat cordobo. To je moja druga cordoba in sem ful zadovoljna z njo. Ima vse akr rabim, vključno z klimo.Moj pa je pred kratkim prodal pasata in kupil alhambro, ker pričakujemo 4.sončka in rabimo velik avto. Tudi to je zdaj moj sanjski avto kakor od viv.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.1.2007 8:08:16   
kalbo
Kaj je dober avto? Odvisno s katerega kota gledašuser posted image . No pri nas se vozimo z Mareo Karavan, zelo zadovoljni pravi družinski avto za malo denarja kar veliko muzike, dober avtouser posted image
Moj sanjski avto Alfa 166, sam za hudiča nočejo nardit karavanske različiceuser posted image  tudi dober avto.
Začel sem s polskim Fiatom 125 mojega letnika. Če smo mulci hoteli z njim na morje je blo treba en teden šraufatuser posted image , sam je bil edini v družbi z ogromnim prtljažnikom. Dober avto, ker je bil moj prvi.
Drugi avto je bil Yugo 55, malo manj šraufanja, kot pri prvem. Tud dober avtouser posted image user posted image  legnzici pa moja ženka (takrat še punca)...juhuuuu

Tretji avto fiat Punto 60. Moj prvi avto, za katerega sem bil vsako jutro siguren, da bo vžgal. Služil mi je odlično, prevozil ves material za stanovanje. Zares dober avtouser posted image
No s četrtim se pa zdaj vozimouser posted image

V prihodnosti pa odvisno, koliko otrok bo v družini. Če bomo ostali pri dveh bomo imeli karavana Škoda oktavija kombi mi je zelo všeč, čeprav bom šel težko na kako drugo znamko kot na Italiansko, sam ta hip je to zares daleč najboljši in najuporabnejši karavan na tržišču. Če bomo pa šteli več kot 4 člane, pol pa definitivno Lancia Phedra.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.1.2007 9:52:13   
tanikaa
Najslabši in hkrati najboljši avto, ki sem ga mela je bil Polski fiat. Stroški registracije neopazni, šraufati ga skoraj ni bilo potrebno, ko je pri banki ena babica vzela svoje kolo s parkplaca sem jaz lahko parkirala. user posted image

Potem sem vozila jugota 55 ,potem škordo favorit...in potem moj lubi meganček kupe. Zdaj ga nimam že skoraj eno leto user posted image user posted image user posted image  pa še do danes nisem nehala žalovati za njim. user posted image user posted image user posted image  Ampak revček je bil star že 9 let, pa mi vsi trije smo res veliki, pa placa več ni bilo v njem za naše dolge tace. user posted image  Pa je lubi šel pa kupil laguno karavana, temno modre barve. Zadovoljna. Ampak moj meganček user posted image user posted image user posted image

Sanjski avto....v bistvu ga nimam. Ne sanjam o avtih. Važno mi je, da so pridni in se ne kvarijo, da so varni. Statusni simbol ne gledam skozi avto. Me en kur**** briga, kaj si drugi mislijo v kakem avtu se vozim. Mava doma tudi matica, pa sem že od ene kolegice slišala, da kak me ni sram voziti se v tem avtu user posted image  Zakaj hudča pa bi me naj bilouser posted image  Zaradi njega mi ni treba 12 km pešačiti v službouser posted image  No ona ma tudi star avto, ampak gor piše A4 in to šteje. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.1.2007 11:18:00   
Felicity
moj sanjski avto Ford Focus,
user posted image

Vozim se pa s podarjenim 10let starim Nissanom ali pa z  Astro Karavan (od dragega).

No, enkrat pa bom le imela Focusa, (ko bo model star 10 letuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.