|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avto kot statusni simbol
23.1.2007 13:58:35   
iva01
Jaz čist svojga avtomobila nimam, imamo družinski avto golfa 4 tdi (100 konjev), je zanesljiv dober, dokaj varen, čez recimo pet let bo ta avto moj zraven pa bomo kupil tourana, drugač pa imam jaz zdej vedno na razpolago golfa 3 od mojih staršev ker ga onadva več ne potrebujeta, odkar je oče v penzijonu.
Drugač pa nimam neke želje po velikih in dragih avtomobilih, pa tud to vem da nebom nikol kupila čist novega avtomobila, ker na njem preveč zgubiš.
Drugač pa sem že vozila:traktor To še prej kot avtouser posted image , motor, Tovornjaka kipera (enkrat čist za foro po dvorišču od brata ko je mel čas se z manop zafrkavat), pa tud viličarja sem probala na praksi,pa seveda avto.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.1.2007 20:48:05   
lefairyon
mi smo pa štartali s škodo favorit, jo razbili totalka, ampak mašina je bla pa še ok...pol smo meli citroena AX ki smo ga na dan rojstva mojega sinčka končno uspeli prodati nekomu ki je res potreboval avto pod nujno (sej drugač ga ne bi kupil ker ni bil tehnično brezhiben )...zdaj imamo pa novejši model AX-a (čeprav je tudi ta star 12 let) in smo zelo zadovoljni saj ga lahko parkiraš kjer je kakšna luknjica;)

moj sanjski avto je LAND ROVER ampak to so res le sanje...drugače pa sem nora na terence in bi bila zadovoljna tudi s kako ferozo ali vitaro...samo da ima malo terenca v sebi...

najslabši avto ki sem ga vozila je bila katrca če gledamo cenovno...nikakor pa ni to slab avto...gre kamor hočeš:)
vozila pa sem tudi traktorje, službeni kombi in viličarja par metrov...

aja...družinski avto bi imela pa VW sharan

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.1.2007 8:08:38   
AKŠ
jaz sem začela z BOLHCO.....pegleznom....piči pokijem....kakorkol mu že kdo reče....bil je zakon!!!!

no to je bil moj prvi avto

potem sem pristala pri Yugo-tu

nato pa skok na popolnoma nov avto - meni takrat res sanjski - Twingo (s trepalnicami)

sedaj pa sem pristala na Clio-tu 1.2 16V Extreme - vsa oprema, mal popije in še full udoben je....

kaj pa si želim, v bodoče...enoprostorca...katerega? to bomo pa razmišljali kasneje, ko si ga bomo lahko privoščili....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu lefairyon)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.1.2007 23:33:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana73
najslabše kar sem vozila? user posted image   mislim, da je bila neka stara škoda favorit ...

No, tako... tole ti pa zamerim... user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
24.1.2007 23:38:04   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

najslabše kar sem vozila? user posted image   mislim, da je bila neka stara škoda favorit ...

No, tako... tole ti pa zamerim... user posted image

ja, oprosti no, če pa je res user posted image  

mogoče je bila bolhca slabša user posted image  

neeeeeee, škoda ostaja moj favorit user posted image   brez serva, brez ABSa, brez klime, ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.1.2007 0:14:13   
Anonimen
neeeeeee, škoda ostaja moj favorit user posted image   brez serva, brez ABSa, brez klime, ... user posted image

SPLOH NI RES!!!
Servo imaš, če imaš mišice (sama si kriva, če jih nimaš user posted image ), ABS pri Škodi pomeni A Bo Stal user posted image , klimo pa ima, samo šipe moraš dat dol (a tut tega ne znaš al' kaj? user posted image ).

Samo ne ti men Škode žalit, k te bom tolk okol ušes... user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
25.1.2007 15:50:38   
G in T
Dober avtomobil je tisti avtomobil, ki te ne pusti na cedilu, ko je to najmanj primerno. Dobro je, če ima klimo za vroče dni, varnostne pripomočke, kot so ABS, varnostne blazine, čim večje število, dobre varnostne pasove in sedeže, ki te dobro držijo. Nekaj več konjskih moči, da je prehitevanje bolj sigurno, pa absolutno dober avdio sistem, da ni dolgčas ko se sam voziš.

Midva imava enega majhnega, mestnega malčka (italijanskega), in velikega, potovalno limuzino (nemškega). Lahko pa si še sposodiva nekaj vmes (francoskega).

Meni osebno avtomobil ne pomeni nekega statusnega simbola, ampak sam zelo uživam v vožnji in mi ni problema peljati nikamor, ob nobeni uri, samo se moram pa v avtomobilu dobro počutiti.

Moj sanjski avtomobil je pa Renault Grand espace 2.0 dci ali pa 2.0 T. Velik, udoben, prostoren družinski avtomobil, z velikim prtljažnikom in ogromno opreme. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.1.2007 10:22:51   
cuma
Strinjam se s predhodnicami/niki, o tem, kaj je dober avto.

Moj sanjski avto? Tak s šoferjem user posted image .

Moj trenutni avto pa je rdeč, ime mu je Birba in pridno čaka pred hišo, da ga mož občasno odpelje "na sprehod" user posted image . Naš avto pa je črn (Ludvik) in je zelo udoben družinski avto.

Ko sem bila mlajša je bil moj sanjski avto Spaček user posted image !

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.1.2007 10:42:21   
štorkljica
Moj sanjski avto je ziher Jaguar nevem modela vem samo, da je bil narejen nekje konec osemdesetih let. Ko bom velika bom mela ta avtouser posted image user posted image
Drugače jaz vozim Cliota, 1.2, letnik 1994, moj pa vozi Volvota V40.
Avto je lahko neke vste statusni simbol, samo kaj ko si dandanes tudi največja revšeta kupujejo pregrešno drage avtomobile in to na lizing, potem pa ne morejo odplačevat pa jih vračajo ali menjavajo. Najhuje pa je da se odrečejo zaradi avta kvalitetnemu življenju.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.1.2007 12:11:23   
Bejba
Jaz vsekakor zagovarjam to, da si najprej zrihtaš stanovanje in greš na svoje, potem pa razmišljaš o svojem sanjskem avtu.

Na žalost poznam veliko parov, ki so se zakreditirali za avto, stanovanjskega problema pa še nimajo rešenega (živijo v najemu ali pri starših).

Midva bi komot imela najin sanjski avto, vendar ne bi imela najinega prostornega stanovanja, urejene okolice okoli hiše in fasade na hiši, ki smo jo naredili pred 2 mesecema. V vse to je bilo vloženega ogromno denarja in truda in niti za trenutek mi ni bilo tega žal.

Zato trenutno voziva - jaz Hyundai Lantra Wagoon (družinski avto), ki je za moje pojme zakon avto. Ima vso dodatno opremo, je čudovito mehak za vozit, ima veliko prostora  in tudi oblika mi je ful všeč. Z njim ni nobenih problemov in nikoli me ne razočara.  Moj pa ima za v službo Puntota, pa mi je tudi ful lep in nikoli ga še ni pustil na cedilu. V prihodnosti pa razmišljamo o kakšnem enoprostorcu, čeprav se bom jaz ful težko poslovila od naše Lantrice.

Zaenkrat smo zadovoljni in ne rabimo drugega.

Sem pa vozila že traktor, ampak je to men tok kompliciran da je joj. Pa vozila sem tega ta najnovejšiga Cliota, ki je ne vem kako hudo močen (jaz se res ne spoznam) in ki je samo en tak zaenkrat v Sloveniji (no, pred kakšnima dvema mesecema je bil prvi in edini, sedaj ne vem koliko jih je). Ja, je res zakon, ampak ga ne bi imela. Mogoče, če bi bila še sama in še ne bi imela družine.
Pa raznorazne motorje, ki jih obožujem (dokler ni na njem moj sin user posted image ).

LP; B   

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.1.2007 13:29:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bejba

Jaz vsekakor zagovarjam to, da si najprej zrihtaš stanovanje in greš na svoje, potem pa razmišljaš o svojem sanjskem avtu.

Na žalost poznam veliko parov, ki so se zakreditirali za avto, stanovanjskega problema pa še nimajo rešenega (živijo v najemu ali pri starših).

Ja logično, če je pa do avta veliko lažje priti kot do stanovanja/hiše.

Drugače pa prisegam na VW. Od prvega do zadnjega k naslednjemu user posted image

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 36
26.1.2007 13:34:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bejba

Pa vozila sem tega ta najnovejšiga Cliota, ki je ne vem kako hudo močen (jaz se res ne spoznam) in ki je samo en tak zaenkrat v Sloveniji (no, pred kakšnima dvema mesecema je bil prvi in edini, sedaj ne vem koliko jih je). Ja, je res zakon, ampak ga ne bi imela. Mogoče, če bi bila še sama in še ne bi imela družine.

LP; B   

Jz tut, na testni vožji - 1.6, 16V. Hudo potegne, sploh ne veš, da se pelješ 160km/h-kot bi se peljal 90km/h (ja, jz sem vozila, pa nisem upala še bolj na gas stopituser posted image user posted image ). Hiter, poskočen, lep za pogledat...Ampak; težka vrata da prav rabiš mišice imet oz. jih verjetno kmalu dobiš, za vzvratno vozit je katastrofalen - nepregleden. Jz osebno ga ne bi imela, ker po cestah ne divjam user posted image . To je bolj avtoček za razkazovanje...

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?