Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 2.7.2008 22:46:44
|
|
|
|
zalenka
|
evo rečem dober večer, pol pa grem spat. nočko.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 2.7.2008 23:01:31
|
|
|
|
pufka
|
07? kaj pa 08 ne veljajo?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 2.7.2008 23:14:26
|
|
|
|
*lenc@*
|
oj, ne znese mi nč ta RR, skoz sva okrog pr nas neki novosti uvajamo - kopanje v tavelki banji - noro uživa - spanje-mal prekipel in sem jo dala v njeno sobo, vstajam ponoč kar velikokrat, pa zjutraj tud še pr men pristane včas, ne zmeraj - ob kavču naredi 3 korake(take full okorne), ampak začetek pa je ju3 prideva, sam me pa za spanje mal skrbi k ponavad je to naša ura za spanje al bom mal tam povozila al pa prideva kasneje srursa, greš zraven? k si neki rekla, da bi mrbit šla...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 2.7.2008 23:15:18
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pufka 07? kaj pa 08 ne veljajo? a maš rok avgusta? zdaj ne vem al se hecaš al res ne veš tvoje čveke s na temi v pričakovanju
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 2.7.2008 23:16:03
|
|
|
|
*lenc@*
|
pufka, itak pa da loh klepetaš z nami, da ne bo kake pomote
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 2.7.2008 23:17:34
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja Pa imamo nov del! Zdaj pa veselo na delo, da bo kaj za prebrat! lepo si otvorila nov del, jaz sem mela tremo pa sem zj saj so spremenil na pravilno
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 2.7.2008 23:18:17
|
|
|
|
*lenc@*
|
grem spat, kaj je že ura nočko iz jutro!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 0:02:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer Mi smo bili dva dni na Kolkpi.Majka Tamale dve pridni Jutri me pa ne bo,ker moram še vse za morje nabavt pa prat in likat Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 11:54:38
|
|
|
|
tonja
|
a ste se že tu razpisale
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 14:58:42
|
|
|
|
*lenc@*
|
kaj dobra barvna podlaga??!!! me smo se dobile, blo je lepo in smo mal zmenjene za naprej za kako skupno čofotanje, sam najt je treba kaj dobrga in dokaj bliz, moram mal pogledat in poročam srursa, pozabla si deko pr men v avtu
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 15:00:09
|
|
|
|
*lenc@*
|
prav zanimiv se bo vidt na jesenskem p9ikniku, kok sso se že zdaj spremenil k jih vidiš po nekem času
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 15:04:57
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* prav zanimiv se bo vidt na jesenskem p9ikniku, kok sso se že zdaj spremenil k jih vidiš po nekem času dan iz morčka... otroc spijo... en v vozičku v senčki, drug v pojstlci.... Je bl zihr da bosta spala , drgač en druzga budita Dons ponoč je bil Luka ful priden in se je prvič zbudil šele okol 5ih. Sem ga dala na jošk, pa se je pol zbudu še ob šestih, sem ga mogla mal šuškat da je zaspal nazaj, na koncu ga je pa Žan zbudil mal čez sedmo.... Kdaj pa bo piknik? Bi se pomojem počas kr mogle začet ment, ker drgač spet ne bo placa, pa obveznosti bomo mele... Bi blo fino en datum zbrat da si ga rezerviramo...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 15:13:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, danes je blo pa res luštn zdej že naši čmrli skoraj niso več dojenčki ampak že pravi otročki Prov luškani so, vsak posebej Mi4 z Ivi in Mio smo šle še pol u Namo, sem prišla okol 1h domov, Tjašo nahranila, zdej pa spi kot top ...je bla ves čas budna zunaj. Antigona, čauuu Uživate, ane? Prav je tako.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 15:35:01
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* kaj dobra barvna podlaga??!!! me smo se dobile, blo je lepo in smo mal zmenjene za naprej za kako skupno čofotanje, sam najt je treba kaj dobrga in dokaj bliz, moram mal pogledat in poročam srursa, pozabla si deko pr men v avtu MI smo bili v nedeljo na bazenu na ježici-laguna...in je prov fino...velik sence in velik vode je pa kar drago tole čofotanje.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 17:27:06
|
|
|
|
*lenc@*
|
janana, saj jaz neb velik vode sam mal za tamalo a majo une otroške s čist nizko vodo za tele naše? k laguna je lepa in fajn je tam, ja pa še blizu je
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 17:27:49
|
|
|
|
*lenc@*
|
poopsiika, lep avatar!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 17:28:33
|
|
|
|
*lenc@*
|
vidim, da maš kar čas brat antigona pozdravi mi morje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 17:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tisa je za bolj zeleno kopanje Maša v ledeni Kolpi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 17:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* poopsiika, lep avatar!!! Res ja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 17:56:47
|
|
|
|
*lenc@*
|
Mi4 z Ivi in Mio smo šle še pol u Namo a je zdaj prenovljena ne? je kaj v redu?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 18:30:06
|
|
|
|
JORJA
|
Lep pozdravček! Evo mi smo nazaj iz prelepe in hladne Kranjske gore.....imeli smo se super, tudi vreme je bilo enkratno. skratka mini dopust je prehitro minil. Včeraj zvečer smo prišli in danes sma že oba pridno delala. Vidim da ste nekaj pa le napisale zato grem malo brati za nazaj. Zvečer pridem pa ponovno gor.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 18:34:28
|
|
|
|
JORJA
|
Mi pa že kar orng hodimo.... Je zvečer tako zmatran da samo pade v posteljo in spi......no seveda ne celo noč.....2x se je pa še treba okrepčati z maminim mlekcom V nedeljo imamo končno krst. Smo se komaj skupaj spravili....saj veste kako je zdaj eden nima časa, zdaj drugi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 18:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
JORJA, wb PA bravo za Avgustina ..pravi spidi gonzales , super!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 3.7.2008 18:52:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Mi4 z Ivi in Mio smo šle še pol u Namo a je zdaj prenovljena ne? je kaj v redu? je, je Sva se komaj nazaj držali..dobr, da sta ble tamale utrujene, da sva hit spokale ...Ful imajo izbire, luprne stvari..s.em bla pozitivno presenečena , pa veliko izbiro kopalk imajo!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?