|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 10:06:21   
violinski
Med vikendo ste bile pridne, ste pisale... Meni se ni toliko dalo, posebej včeraj zvečer ne, ko me ljubo dete ni pustilo, da sedim pred računalnikom in sem se šla uleči... Kakšna napaka! :) Od 11h do 3h ponoči sem iskala nekak položaj, kako bi se udobno namestila, pa me je vsakokrat :modri: tako 'okregal', zbrcal, se raztegnil med kolki in rebri, da sem komaj dihala. Naplavljeni kiti, ki jih Greanpeasovci rešujejo tako, da jih potiskajo nazaj v morje, bi sočustvovali z mano (le kako ne, saj njim je lahko, oni rodijo v vodi :bravo: ). Z :love: sva ugotavljala, da je to lahko bilo samo od kave, ki sva jo spila popoldne, ker nama je 'nekaj' vzelo energijo, da sva komaj sedela na kavču. Kave drugače nikoli ne pijeva popoldne, jaz sem sploh že nekaj mesecev abstinent zaradi pritiska, včeraj sem jo pa prav z užitkom uničila in si s tem uničila tudi mirno noč.

Zjutraj bi pa spala, seveda.

Edini položaj, ki mi sedaj še ustreza je sedenje v avtu - zanimivo. Raje vozim, kot pa ležim na kavču. In tako sem zjutraj spet odTaxijala moje drage v službo in vrtec, se vrnila, pozajtrkovala, zdaj se pa že prepričujem, da moram spiti tableto železa. Bljak!

Kar mi je bilo najbolj 'grozno' zjutraj, da sem potegnila iz 'arhiva' spomladansko nosečniško trenerko, za katero sem bila že 100%, da sem jo upokojila. Kupila sem si jo ob koncu prejšnje nosečnosti (rodila pozimi), ker mi je zmanjkalo udobnih široooooookih stvari za obleči, letos spomladi sem jo oblekla parkrat, vendar mi je bila še preogromna, ko sem jo pospravljala v omaro, sem si mislila - dosti dnarja sem dala za cunjo, ki mi je ustrezala nekaj več kot en mesec :) zdaj pa tole. Sej noter mi je v njej kar toplo, ampak vseeno.

V soboto grem na eno poroko, upam, da bo kolikortoliko vreme, da mi ne bo treba v tej trenerki tja :) In upam, da je potem to zadnja obveznost, da za tem samo še čakam...:slonček:

Držte se :bravo:!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 10:12:36   
Tiamo
Jaz sem spala super...

Zdajle pospravljam, pripravljam teren za zidarje (upam, da bodo prišli..ker bom drugač popi...:grrr:).
Tako, da bom mogoče dva dni odklopljena z neta...bomo videli, če se bo našemu :love: dalo premakniti in priklopiti računalnik.

Zdajle moram še v akcijo, neki mi ga računalnik serje, skoz se mi pojavlja obvestilo..se počutnim k v službi, namreč v službi med drugim rešujem tudi računalniške težave.

Tudi jaz nevem, kako se mi bo perilo posušilo pri takem vremenu...

se tipkamo...

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 10:22:55   
Tiamo
Aja še nekaj sem pozabila...

Včeraj je moj :love: "ugotovil", da sem oz. smo nosečnice take kot vojaki, ki štejejo dneve ali pa tedne do odhoda domov.

sem se do solz nasmeljala, ker je res....

še 25 dni do konca...:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 10:28:02   
Jessy
:zaspan: Dobro jutro! :zaspan:

Sem se spet komej zvalila iz postelje! Meni tako paše to spanje, da me nihče ne razume!
Sicer sem spala vredu, le 1x šla na WC, vendar sem imela nočne more. Me je danes zjutraj :love: vprašal, če sem kaj takega sanjala, pa sem se takoj spomnila, da sem res nekaj kričala, vendar sem že pozabila, zakaj. Se je revež tako prestrašil, da je že kaj narobe, da kar lep čas ni spal. Po moje je že porodnišnico videl!!!

Zdaj sem sicer še v pižami, vendar se z :love: odpravljava po opravkih. Moram še en kredit prej zrihtat, predno odidem v Rim, ker pol ne bo časa, pa tudi na dopust grejo v službi in jih ne bo! Tako, da vas zaenkrat lepo pozdravljam, ker moram iti, pa se potem še oglasim in pogledam, kaj ste napisale!

ČAU BAV

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 10:46:53   
Kety
Ja, dobro jutro!!!

Jaz sem pa ze dolgo pokonci. Takoj, ko je :love: odsel v sluzbo, sem se lotila pospravljanja (se od razsula zidarjev in plinarjev). Potem se pa lotim najine omare, ker morava vse premaknit v spalnici, da lahko namestiva zibko, ki sva jo vceraj dobila!9nebesa

Vcasih se vprasam ali imam res ze vse pripravljeno (no, oprano ni se nic) ali moram se kaj kupit. Par drobnarij bom sla kupit danes (v lekarni fiziolosko raztopino in hladilno kremo, pa v Mothercare modrcek, pa v BC moram it po podlogo za na jogi,...). Sej pol se pa sproti pokaze, ane!

Jaz spim tudi IZREDNO slabo, ceprav sem ze izpopolnila tehniko spanja z blazino med koleni.:)- Ob vsakem obratu se zbudim, mali je ze kar tezak in me vse zaboli ko se obrnem to je pa skoraj na vsake pol urce.:(. Vceraj me je pa tako bolelo, ko se je raztegoval notri, da sem skoraj jokat zacela. Kaj sele bo, ko bodo popadki :zmeden::zmeden:

Pocutje pa je na splosno uredu, razen to me skrbi, ker se :duda: NOCE in NOCE obrnit na glavo, pa smo ze v 34 tednu!!!!:(:(:(

No, se se kaj tipkamo!

LP Kety

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
11.7.2005 11:50:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 12:05:56   
tea01
Jutro, oz. je že dober dan. Imam tako gnečo v službi, da vam komaj utegnem pisati.

Danes počutje boljše kot prejšnji teden, verjetno je bil vpliv lune res tako močan. V glavnem spal smo bolj malo, zaspala sem šele ob 2 zjutraj, zbudila pa že ob 7h. Ampak počutim se pa super!! Hvala bogu, prejšnji teden semi bila sitna kot :hudicek:.

Punce povejte mi, koliko bodijev rabimo za prve tri mesece, oz so še kake stvari, ki jih rabimo????? Nimam pojma kok oblekic naj bi otrok imel. A ima katera kakšen seznam???

Ko ste prale cunjice za :duda: s katerim praškom ste prale??? Prebrala sem namreč, da so nekatere:duda: občutljivi na praške in zdaj sem v dilemi s čem na operem. Dash ali Persil??? Mehčalec tudi uporabljate????

Pozdravčke od naju!! Bodite še naprej tako pridne

Tea01

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 12:06:21   
andrejalj
Joj, sem mislila da sem edina, ki se danes počutim tako grozno. Pa vidim, da ste večina nekaj utrujene, s težavami pri spanju,... še dobro- drugače bi me kar malo skrbelo da ni kaj narobe.
Danes je resnično dan za počitek.
Imejte se lepo še naprej in mirne popoldneve želim vsem :nosecka:

andrejalj

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 12:52:10   
Jessy
Jaz bi vas pa samo na nekaj opozorila, če je slučajno katera v taki situaciji.

Midva sva oba življensko zavarovana pri Adriaticu in nama zato pri rojstvu otroka izplačajo 500 evrov. Dajte malo prebrat svoje police, če ste kjerkoli zavarovane, če obstaja taka možnost. Midva se na to sploh nisva spomnila in sva čisto slučajno izvedela.

Letim kuhat!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 13:39:22   
Tiamo
Točno, to sem vedela, pa sem čist pozabila...vem da velja tudi za Triglav..

Pri nas je samo moj :love: zavarovan pa to pri Zavarovalnici MB, moram preverit kako je pri tej zavarovalnici!

LP Tia74

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 13:49:27   
Tiamo
Smrk :((, mi ne dobimo nič, ker je pri Zavarovalnici MB takole...

Vsem mamicam, ki imajo vsaj leto dni sklenjeno življenjsko zavarovanje Zlata naložba ali Zlati ključ, izplačamo za vsakega rojenega otroka nagrado za opremo otroka v tolarski protivrednosti 222 EUR (po vsaki aktivni zavarovalni polici).

Pri Adriaticu, moraš imeti sklenjeno:

Vita Adriatic - mešano življenjsko zavarovanje obeh zakoncev pa je še posebno privlačno za pare, ki rojstvo otroka šele načrtujejo. Ob rojstvu otroka dobijo namreč dodatno izplačilo v višini 10% zavarovalne vsote mamice oz. do 500 EUR.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 13:58:07   
hugolina
ojla!
Kako pa je s tem pri Triglavu???? Bolj ko berem, manj vem zakaj se gre :ups::ups::ups:
Ampak pri nama je samo on zavarovan.
Če mogoče katera ve...:ups:
Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 14:00:08   
Tiamo
hudolina sem hotela še za Triglav napisat, pa nisem nič našla oz. je tako napisan da se nič ne znajdeš. Najbolje bo da pokličeš ali jih vprašaš po e-mailu.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 14:07:09   
violinski
Jaz teh štosev z zavarovanjem nič ne 'maram', sploh pa se iz enih starih pogovorov spomnim, da če ti (katerakoli zavarovalnica) izplačajo za rojstvo zdaj, ti to odštejejo od končnega 'dobitka'.

Midva sva pred kratkim dobila regres in obe dohodnini, te dni pa čakava še denar iz paketa, tako da se bova kar na tole šlepala za manjkajočo opremo oz. nepredvidene stroške. Dopust smo si tako al tako 'zapravli' ;), si bomo že poskusili privoščiti prihodnje leto vsi štirje "cokumpok" skupaj :)

Za drugega :duda: bomo pa verjetno samo razširili obstoječe zavarovanje, ki ga imamo pri Slovenici (fondpolica).

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 14:14:44   
hugolina
Tia hvala vseeno, pol nisem tolk tupasta, ker jest tud nisem nič pametnega našla ;)

Ja violinski ključ, jaz tud nestrpno pričakujem denar od paketa. A mogoče veš kdaj bo? Okrog 15. al prej?
Rada bi čimprej, ker gremo ta teden v Lj pa bi lahko zraven še nakupe za :duda: opravila, ker tuki v našem koncu je bore malo.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 14:38:54   
miševi
Hugolina, pri Triglavu morata imeti oba zavarovanje (npr to nezgodno na 20 ali 25 let) sklenjeno vsaj eno leto, potem dobiš izplačano. Mislim pa, da velja samo za prvega otroka - če bi npr. jaz zopet hotela, bi z mojim pred enim letom morala zopet sklenit zavarovanje.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 14:44:03   
hugolina
A tako je to....
Potem to za naju ne pride v poštev:zmeden: Jah no, poskusiti ni greh, saj v tem času vsak tolar prav pride ane?

Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
11.7.2005 14:57:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 15:34:03   
Jessy
A pol bom jaz denar od CSD-ja dobila šele 15.8. ker sem šele 1.7. oddala papirje??? Oz., če so vam v maju rekli, da dobite 15. 7., pol bom jaz šele 15.9. al kaj???
Joj, kolk so hecni s temi datumi!

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 15:48:55   
Tiamo
jajajaja ta denar...tudi jaz še nisem dobila denarja od paketa. vlogo sem oddala 1.6, se pravi dobim 15.7? Bom videla.

SPET SO ME ZIDARJI NATEG...ČIST SEM IZ SEBE!! SEM SE ZDRLA V TELEFON :((:(( ZDAJ MORAM PA ČUVAT MATERIAL, DA MI GA NE UKRADEJO NA HODNIKU?? SAMA GA NE MOREM PRESTAVIT, JE PRETEŽKO, SEM PROBALA..PA NE NOBENEMU POVEDAT, K BOM KREGANA. :ups::ups:

Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
11.7.2005 15:58:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 17:13:23   
Žani
Pozdrav še od mene!:rozica:
Se moram pohvalit, da sem danes pa kar dobro pančala!:bravo: Sicer me je okrog enih zbudil ognjemet z Rock Otočca, ampak sem takoj zaspala nazaj. Sem tok vesela...:)
Papirje sem jaz nesla na CSD 26.5.,14.6. pa sem že dobila nakazan denar! In zapravili smo ga tudi že.:((
Pa regresa sta tudi že oba prišla in šla...:(( Neki dodatnega denarčka bo jeseni, ker ima :love: 10 let delovne dobe. Jupi!
Danes imam pa že skoz tko trd trebuh, pa :duda: je bistveno bolj miren.:zmeden2: Joj, ne smemo še rodit. So hotli :love: v službi drug teden poslati v Francijo, pa je kar reku, da zdej je pa že tolk blizu PDP, da naj kr koga drugega pošljejo. In so se strinjali!:sloncek:
Lepo se imejte, pa se tipkamo.:metulj:
Žani

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 17:22:49   
Jessy
Uff, meni se je pa kamen odvalil od srca! Zdaj bom pa bolj mirno živela! Se je tast dogovoril, da mi bodo naredili CR, če se do takrat, ko dobim popadke, :duda: slučajno ne obrne na glavo (kar vsi vemo, da se ne bo).
Zavedam se, da sem si s tem "zapravila" možnost, da drugega :duda: rodim z epiduralno, kar sem vedno želela. Bo že!

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 17:40:52   
Tiamo
Jessy samo, da bo vse OK in zdravo :duda:, drugo naj te ne skrbi.

No jaz sem se tok razjezila na zidarje, da mi je postalo slabo in mogla sem bruhnit. :(:((:(. Sej vem, da se je brez veze sekirat, sem se tudi zjokala...pol je prišel moj :love: in me potolažil. Zdaj grem na en sprehod, da si malo živčke pomirim....se mi zdi na je moja :love: tudi živčna, boga revca, kaj sem naredila. :zmeden::zmeden: Skoz skače in me brca... Pa spet me je zgaganapdla..bioenergetiki pravijo, da napade zgaga kadar si jezen, no nekaj je res na tem...

Jutri imam pregled, ne smem pozabit reči za napotnico za rešilca, za vsak slučaj.

se tipkamo..

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 18:34:32   
tina104
Glede papirjev na CSD in tega nakazila. Meni so rekli, da če oddaš do zadnjega v mesecu, dobiš nakazano v naslednjem mesecu 15. (npr. torej če oddaš 30. junija, dobiš nakazano 15.7., če pa oddaš 1. 7., dobiš nakazano 15.8.).

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?