|
Avgustlje, ohjej! ;) 11.7.2005 10:06:21
|
|
|
|
violinski
|
Med vikendo ste bile pridne, ste pisale... Meni se ni toliko dalo, posebej včeraj zvečer ne, ko me ljubo dete ni pustilo, da sedim pred računalnikom in sem se šla uleči... Kakšna napaka! :) Od 11h do 3h ponoči sem iskala nekak položaj, kako bi se udobno namestila, pa me je vsakokrat :modri: tako 'okregal', zbrcal, se raztegnil med kolki in rebri, da sem komaj dihala. Naplavljeni kiti, ki jih Greanpeasovci rešujejo tako, da jih potiskajo nazaj v morje, bi sočustvovali z mano (le kako ne, saj njim je lahko, oni rodijo v vodi :bravo: ). Z :love: sva ugotavljala, da je to lahko bilo samo od kave, ki sva jo spila popoldne, ker nama je 'nekaj' vzelo energijo, da sva komaj sedela na kavču. Kave drugače nikoli ne pijeva popoldne, jaz sem sploh že nekaj mesecev abstinent zaradi pritiska, včeraj sem jo pa prav z užitkom uničila in si s tem uničila tudi mirno noč. Zjutraj bi pa spala, seveda. Edini položaj, ki mi sedaj še ustreza je sedenje v avtu - zanimivo. Raje vozim, kot pa ležim na kavču. In tako sem zjutraj spet odTaxijala moje drage v službo in vrtec, se vrnila, pozajtrkovala, zdaj se pa že prepričujem, da moram spiti tableto železa. Bljak! Kar mi je bilo najbolj 'grozno' zjutraj, da sem potegnila iz 'arhiva' spomladansko nosečniško trenerko, za katero sem bila že 100%, da sem jo upokojila. Kupila sem si jo ob koncu prejšnje nosečnosti (rodila pozimi), ker mi je zmanjkalo udobnih široooooookih stvari za obleči, letos spomladi sem jo oblekla parkrat, vendar mi je bila še preogromna, ko sem jo pospravljala v omaro, sem si mislila - dosti dnarja sem dala za cunjo, ki mi je ustrezala nekaj več kot en mesec :) zdaj pa tole. Sej noter mi je v njej kar toplo, ampak vseeno. V soboto grem na eno poroko, upam, da bo kolikortoliko vreme, da mi ne bo treba v tej trenerki tja :) In upam, da je potem to zadnja obveznost, da za tem samo še čakam...:slonček: Držte se :bravo:!
|
|
|