|
Avgustlje, ohjej! ;) 11.7.2005 22:36:24
|
|
|
|
miševi
|
Hugolina, nakažejo 15. v mesecu, vsaj pri meni je bilo tako. Jessy, verjamem, da si sedaj bolj mirna. Vso srečo tebi in tvojemu :angel:. Prav je tako. Joj, Tia, ne se razburjat! Teli smotani delavci tega niso vredni, je pa hudo, vem. Material pa upam, da si potem v miru pustila. Ko so k nam pripeljali 2 jogija, se mi je že fino videlo, da sem :nosecka:, pa je frajer oba zunaj pustil in odkorakal. Jaz pa ne bodi ga lena, sem jih vlekla v vežo:ups:. Potem me je pa vse bolelo in špikalo. Moj :love: še vedno šari po kopalnici. Mislim, da je dojel, da bo sedaj kmalu avgust in ga mal panika daje. Ga moram poj malo pocrkljat, ker je tko priden. Če bo splih še pri sebi - zjutraj služba, celo popoldne delo doma. Pa še kej zafurat ne upa, ker sem taka picajzla:)-. Lepo spančkajte. Jaz grem mojemu :love: še kakšen sendvič naredit. Upam, da še meni kaj ne roma v usta. Aja, pa še to. Me je danes ena prijateljica, bodoča gin. srečala in rekla, da se ji zdi, da bomo imeli :modri:, ker se tko fajn držim?! Bomo videli, tudi jaz imam sicer tak občutek:)-. Nočko:angel::rozica:
|
|
|