|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 20:35:53   
hugolina
Jaz sem nesla papirje na CSD 4.7. in sem isti dan izpolnila papirje za "paket" (denar) in tudi takrat dobila pri njih papirje za firmo. Rekla mi je, da bo denar nakazan še ta mesec, samo sem jo pozabila vprašat, katerega v mesecu.
6.7. sem dobila tudi odločbo o paketu in zdej čakam.

Tudi papirje iz firme sem nesla še isti teden nazaj in prav tako že dobila odločbo za porodniško. Ekspresno hitro vse skupaj, mene je pa tako skrbelo :ups:

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Avgustlje, ohjej! ;)
11.7.2005 22:36:24   
miševi
Hugolina, nakažejo 15. v mesecu, vsaj pri meni je bilo tako.
Jessy, verjamem, da si sedaj bolj mirna. Vso srečo tebi in tvojemu :angel:. Prav je tako.
Joj, Tia, ne se razburjat! Teli smotani delavci tega niso vredni, je pa hudo, vem. Material pa upam, da si potem v miru pustila. Ko so k nam pripeljali 2 jogija, se mi je že fino videlo, da sem :nosecka:, pa je frajer oba zunaj pustil in odkorakal. Jaz pa ne bodi ga lena, sem jih vlekla v vežo:ups:. Potem me je pa vse bolelo in špikalo.
Moj :love: še vedno šari po kopalnici. Mislim, da je dojel, da bo sedaj kmalu avgust in ga mal panika daje. Ga moram poj malo pocrkljat, ker je tko priden. Če bo splih še pri sebi - zjutraj služba, celo popoldne delo doma. Pa še kej zafurat ne upa, ker sem taka picajzla:)-.

Lepo spančkajte. Jaz grem mojemu :love: še kakšen sendvič naredit. Upam, da še meni kaj ne roma v usta. Aja, pa še to. Me je danes ena prijateljica, bodoča gin. srečala in rekla, da se ji zdi, da bomo imeli :modri:, ker se tko fajn držim?! Bomo videli, tudi jaz imam sicer tak občutek:)-.

Nočko:angel::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 27
   Avgustlje, ohjej! ;)
12.7.2005 10:08:53   
tea01
Jessy, kljub temu, da boš imela CR ga imaš lahko z EA.
Upam, da so ste seznanili z tem??

Lp,
TEa01

Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......