|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgust
28.7.2005 6:07:56   
Seven*
Danes sem pa jaz prva. Ne morem spat. Sem ze od 5h pokonci. Srbijo me dlani in podplati ko :hudicek: !!! A ima se katera taksne probleme? Koza na dlaneh in podplatih me tako zelo srbi, da bi si jo najraje izpraskala.. Grrrr...

Zdaj sem si naredila en pravi caj z mlekom... Mmmmm.

Lep dan. Upam, da kmalu rodimo.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avgust
28.7.2005 6:46:37   
CUKRČEK
Če te srbijo dlani pomeni, da boš prejela ali dala denar. Odvisno katera dlan.8)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avgust
28.7.2005 7:20:11   
violinski
O, ne, tokrat ne, roke te srbijo zaradi morebitnega nosečniškega zatekanja. Mene ponavadi srbijo ob takšni vročini, če veliko hodim, se pravi, ko roke veliko visijo navzdol. Mrzla voda bi morala pomahat, pa roke drži v luft, nekaj časa, Seven...

Jaz sem končno dobila nazaj svojo malčico, ubožica, je kar slabo spala ponoči, se je zbujala - malo od vročine, malo ker je bila po dolgem času spet v svoji postelji, zjutraj se pa seveda ni mogla predramit, tako da jo je :love: previl in preoblekel kar pri meni na postelji, medtem ko sem jo crkljala. Se je pa v teh štirih dneh neverjetno spremenila - nič več si ne pusti pomagat, vse mora narediti 'SAMA!'

Mene je tudi včeraj zvečer kar pobiralo od vročine, pozno zvečer se je pa mali po trebuhu tako kobacal, da sem mislila, da si hoče utreti pot na prosto. Pa ni bilo nič. In zdaj spi. Jaz sem pa budna, ker je to edini čas, ko še zmorem dihat. Ko se bo segrelo, pa ne bom za nikamor. Grem kaj pojest, tekom dneva se pa še beremo....

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avgust
28.7.2005 8:00:26   
Tiamo
Jutro,

naša Jessy je odšla v Rim :bravo::bravo::bravo:.

Tudi včeraj sem pri sebi opazila, da se je začelo dogajati, sem verjetno par popadkov preživela. A bolijo kot krči pri menstruaciji ali kot krči, če si zaprt? :zmeden::zmeden::zmeden:

Zdajle šibava z :love: še po zadnje stvari za opremo sobice in v mal večji "šoping" hrane. Upam, da bova pred vročino doma.

Mi je pa danes slabo in boli me želodec, ker sem šele včeraj okoli 9:00 pojedla nekaj konkretnega, skledo salate in pomfri...zdaj pa imam :grrr:, prav jezna sem nase.

Se tipkamo...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avgust
28.7.2005 8:44:13   
tea01
Jutro! Kok smo pridne. Tia se ti pridružujem pri popadkih, sicer imam datum konec avgusta ampak sem imela včeraj zelo nežne popadke, take kakor, da bom čez nekaj dni dobila menstruacijo. Sem štela kolikokrat mi je včeraj trebuh otrdel in ne boste verjele 14x.

Popadki so pa taki kot bolečine pri menstruaciji.

Jst pa še čakam, da me pokličejo za voziček.

Se tipkaom,....

Tea01

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avgust
28.7.2005 8:49:44   
Seven*
Tea, jaz imam vsak vecer taksne popadke, pa imam tudi konec avgusta sele rok.. Mogoce bo pa prej..

Sem si pa vceraj sla konkretno na zivce. Nisem mogla sedet, jest, lezat.. Ful mi je v napoto tale trebuh.. Komaj cakam, da pride ven to kar je noter..

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avgust
28.7.2005 8:54:51   
miševi
Dobro jutro!!

Punce, a niste videle, da je bubabaya prehitela našo Jessy:bravo::bravo: in že veselo pestuje.

Tia, to so lahko lažni popadki, ki pa lahko da nič doli ne delajo ali pa že pripravljajo teren (mehčajo, odpirajo). Lahko bolijo kot pri menstruaciji, lahko pa ne - pri vsaki različno.

Joj, ne me kregat, ampak meni pa to vreme full paše. Pa še energije imam za celega vola. Včeraj smo bili v Bohinju, vožnja bp. Potem sem še vlagala, pa danes bom spet, sam drugo zelenjavo. Pa vse to zunaj pod senčnikom. Sem res en čuden patron, ampak brez sončka ne morem živet.

Se pa sedaj ubadam z idejami, kako v avgustu zorganizirati - moj rojstni dan, rojstni dan od Nike (bog ne daj, da ga spustimo, ker o njem fantazira že od...) ter rojstvo našega :duda:. Verjetno bomo mojega praznovali prej, Nikinega malo prestavili, pa bo. Ja, naš atiček je bogi - ima že dve levinji, sedaj pa čakamo še :duda:, ki bo spet - lev;).

LP zaenkrat. Vam še pišem. Zaenkrat me že dva dni nič konkretnega ne špika...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avgust
28.7.2005 8:59:57   
Žani
Dobro jutro!:zaspan: No, danes mi je pa uspelo spat celo do osmih!:bravo: Verjetno bi še dlje, če ne bi imeli gradbišča pod oknom (gradijo nov blok :( ). Drugače me pa tale vročina "ubija", komaj še diham. Ponoči so se spet pojavili lažni popadki, pol pa spet nič... Tia, mene tole ne boli niti kot krči pri menstruaciji, niti kot krči, če sem zaprta. Čist ena druga bolečina...je niti opisati ne znam. Jutri imam pregled, me zanima, če bo kaj na ctg-ju. Seven, tudi mene srbijo dlani, pa roke, noge, podplati,lasišče... Se skoz čoham k en kuža, pomaga mi pa nič...ne mrzla voda, ne kakšen losion, nič.:(( Bomo mogle pač še mal potrpet.;)
Včeraj se pa Bubabaya po pregledu ni nič javila.:zmeden2: A je šla tudi ona rodit?
Kety, javi kako je bilo na pregledu, Držim pestke, da se je :duda: obrnil!:miska:
Tia sporoči, kaj si lepega kupila za :duda: sobico.
Grem nekaj pojest, pa se tipkamo.
Žani

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avgust
28.7.2005 9:01:24   
tea01
Seven, mogoče bova pa res prej. 20. avgusta je polna luna????????????

Še nimam potovalke pripravljene in moj:love:že krepko poskakuje, se mi zdi, da jo bo kar sam pripravil. Težava je ta da ne vem kaj bo dal notri. HI, HI

Tea01

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avgust
28.7.2005 9:04:32   
Seven*
Jaz se tud nimam nic pripravljeno. :)-:)-:)- V prejsnji nosecnosti, pa sem imela ze vse pripravljeno vec kot mesec prej. Me kar malo mantra..

Ej zenske, kam greste rodit?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avgust
28.7.2005 9:06:43   
Žani
Pa res... naša Bubabaya je rodila!:bravo::bravo::bravo: No punce, zdaj gre pa zares...sezona avgustovk se odpira.;) Upam, da pridem kmalu na vrsto!:)-
Žani

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Avgust
28.7.2005 9:23:53   
miševi
Seven, jaz grem na Jesenice. Sem bila prvič zadovoljna (babice, sestre, zdravniki). Pa še na EA računam:)-...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Avgust
28.7.2005 9:26:09   
urši77
Joj, kolk ste pridne:)
Mi je kar malo nerodno, ker sem vedno med zadnjimi. Tudi če se zbudim že ob 6h, se kobacam po postelji do ene 9h-se mi enostavno ne da vstat:)
Današnja noč je bila zame kar mirna, nazadnje šla do wc-ja ob ene pol dveh:bravo:pol sem pa komaj slišala :love: ko je šel zjutraj v službo...

Ja, očitno je lov na avgustovske dojenčke odprt. Bomo kimalu vse na poti v Rim(a, ja zakaj se pa sploh reče da greš v Rim?A je to tko, kot"vse poti vodijo v Rim"?)Se opravičujem, ker sem tako nevedna:zmeden2:

LP in uživajte v senčki

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Avgust
28.7.2005 9:27:40   
urši77
O, miševi jaz grem tudi na Jesenice, tudi na EDK! Sem bla v torek na predavanju:)
Mogoče se pa srečamo(PDP 27.08.)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Avgust
28.7.2005 9:45:52   
Žani
Jaz grem pa rodit v NM porodnišnico. Tudi pri nas računamo na EA...;)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Avgust
28.7.2005 10:00:06   
miševi
Urši77, me veseli... Samo upam, da ne bom jaz toliko čez rok (PDP 11.8.):)-. Sem bila pa v torek na ctg-ju in so glih eno :nosecka: pripravljali na porod. Pa so z njo tako lepo delali - pa gospa, povejte, kolikšne so vaše bolečine. Tukaj imamo tabelo, pokažite vrednost od 1 do 10... Pa kako vam paše, a vas malo privzdignemo........ V glavnem, močno upam na EA. Na predavanju sem pa tudi že bila.

Glede Rima pa - eni razlagajo, da zato, ker gredo vse poti v Rim, eni pa, da zato, ker pri porodu vidiš "vse svetnike". Jaz jih prvič sicer nisem, čeprav je bilo hudo, vendar so včasih imeli take prispodobe... Za ti dve razlagi jaz vem... Lahko je pa še kakšna:zmeden2:.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Avgust
28.7.2005 10:03:53   
hugolina
Pozdravljene drage moje avgustovke!:rozica::rozica:

Končnooooooo sem prišla do svojega compa in do neta. Sem bla pri mami na crkljanju (ceellll teden) in se mi je že mešalo od vsega. Pa še vas sem nenormalno pogrešala.
Moram reč da ste bile zelo pridne, kar se pisanja tiče. Kar se rojevanja, pa tudi vidim da se je že začelo :bravo::bravo::bravo::bravo:

No, pri nas smo zaenkrat v mirovanju. Stvari so se pomirile, res sem 100% počivala (kar preveč, se pozna tudi po kg) in upamo, da bo :duda: še kakšen teden na "toplem". No, sicer so pa G rekli, da tudi če že ven pokuka, bo zdaj pa v redu.
Oh, kako sem vesela, ko sem spet v vaši družbi. Kot bi na novo zadihala.
Me je pa par dni nazaj spet mal grabil strah, glede poroda, ampak se tudi jaz tolažim z EA.
No, zdele grem :kava: skuhat, pa mal pregledat okrog hiše, ker sem takoj sem gor skočila ;) Pa se še tipkamo :rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Avgust
28.7.2005 10:08:34   
tina104
Uh, ste že spet pridne...
Jaz sem sicer vstala že ob šestih, ker nisem mogla več spat, ob osmih sem šla travo kosit, potem pa pod tuš in zdaj sem tu!
Me sosed tak čudno gleda in sprašuje zakaj jaz kosim?? Meni se ne zdi preveč čudno. Moj itak skoraj cel dan dela, pol ko pa ma fraj, pa je fajn, če preživima skupaj nekaj časa. Jaz pa tudi ne morem cel dan ležat.
Mene pa nič popadki ne dajejo, zato imam vedno bolj občutek, da bo to še trajalo.Edino kar na trenutke čutim, je neko raztegovanje v medenici - kot da mi :duda: v kosti brca ali jih narazen vleče :):zmeden2: Pa bi po zadnji M morala imet rok že 8.8., no po UZ imam 22.8. Pripravljene torbe za porodnišnico še nimam. Bo treba počasi. Saj če se ti začnejo popadki, še imaš čas to pripravljat, ampak če ti voda odteče, pa ni fajn nekaj migat...
Seven, kot sem že napisala, bom rodila v MB.

Bubabaye še sploh nisem zgrešila, hugolina pa se že dolgo ne javi. Po mojem, da že carta svojega :duda: .

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Avgust
28.7.2005 10:09:46   
tina104
Aha, vidim, da sem se zmotila in si še v enem kosu, hugolina!8)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Avgust
28.7.2005 10:18:08   
Teya
mama mia, punce moje, včeraj sem imela pregled in naš "MALI" naj bi po oceni G tehtal že celih 3250 g!!!!glavico pa je namerila na 33 mm!!!!! ....pa imava še kar nekaj časa pred sabo za ostat v enem kosu.....HUDO!!! kot zgleda :duda: nič ne razmišlja o tem, da bo treba nekako ven prist, ampak se kar PRIDNO redi.....
mogoče nebi bilo slabo rodit "malo" prej, ane :)- včeraj zvečer mi je otrjeval trebuh na 10 min, ampak, ko sem prej, popoldan bila na ctg, je bilo pa vse mirno! oh, kr neki!

lep pozdravček, pa seveda 3x HURA za prvega avgustovskega dojenčka!!!! :bravo::bravo::bravo:sezona se začenja!!!:bravo::bravo::bravo:
a se bomo kaj drenjale, al kar mirno v vrsti stale??? :)-

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Avgust
28.7.2005 10:26:11   
tina104
Teya, veš, ni prvi avgustovski dojenček, so že vsaj tri prej rodile (glej na seznam letošnjih mamic):)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Avgust
28.7.2005 10:30:02   
Tiamo
Sezona se torej odpira...

Jaz sem že nazaj, vročina že nabija. Sem se kar zmatrala, čeprav nisva preveč okoli vandrala. Kupila nisem nič posebnega za :duda:. Eno prevlekco za posteljico, karniso za njeno omarico, moram kupiti še zaveso...sem jo hotela, pa je tok na WC tiščalo, da nisem mogla več držat. Pa jutri...

Verjetno so lažni popadki, zdaj so nehali, me je pa začelo dol pritiskat :zmeden::zmeden: Jaz bom rodila v Lj, vsaj upam, da me ne bo kje na poti do tja presenetilo :)-:)-:)-

Zdaj moram pa res pripravit torbo za v porodnišnico...:kuza::kuza::kuza::kuza:

Teya imaš oa korenjaka..Jaz imam pregled 2.8., pa bomo takrat videli, koliko sva napredovale.

se tipkamo

P.S. Punce, danes vsem prepovedujem ven, pravijo da bo 35 stopinj1!! Miševi ležat in počivat...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Avgust
28.7.2005 10:38:27   
miševi
Hugolina, zdravo! Sem že obupala, da bova cimri, sedaj imam pa spet upanje:)-;).

Kar se teže :duda: tiče, ima naš po ocenah uz, že krepko čez 3,5 kg. Pa še raste... Tudi če odštejem 10 %, bo še vedno ena velika "kepica" za rodit:zmeden2:.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Avgust
28.7.2005 11:03:45   
hugolina
Oh, tale vročina že pritiska, čeprav načeloma meni tudi paše biti na soncu.
Jap tina, zaenkrat smo še v enem kosu 8), čeprav se že skoraj kotalimo in ne hodimo :)-. A se je vam tudi tako očitno trebuh spustil? Jaz mam občutek, da bo lih kar vse dol padlo :)
Miševi, sem računala na to, da bom z eno izkušeno mamico v sobi, zato se nisem pustila :)-:)-:)-. Saj veš, vsak nasvet prav pride.
Ja kako pa futrate tele vaše :duda: da imajo že toliko na kilaži 8) Hec! Sej je prov, ni lepšega, kot videt zdravo, "podkrepljeno" dete.
Tolk dela vidim doma, pa pravijo da ne smem nič počet :zmeden:. Ampak jaz mislim, da več kot pa poroda sprožit ne morem, al kako? Saj po moje :duda: ne morem škodit :zmeden2:.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Avgust
28.7.2005 11:10:01   
violinski
OOOOOO! To pa je novica, da je bubabaya že! Nisem sploh šla za tem - opazila sem, da manjka hugolina.... Joj, upam, da se imata obe 100% fino. Pa da Jessy ni preveč nervozna.

Miševi, ti si pa čista sončnica, če ti paše tole vreme. Mene pa kuha. A tvoj :love:, da ima že dve levinji in ta tretji bo tudi lev? Ubožček. Moja nečakinja je levinja in za ta drugega je sestra močno upala, da ne bo levček (sej so zlati, ampak preveč 'hočejo') in se je rodil 2 uri in 15 minut, preden se je uradno sonce prevesilo v leva :bravo:. Zdaj pripravljajo rojstnodnevne zabave skupaj, ampak odkar je ta starejša v šoli, ji tik pred koncem poletja naredijo še en žur za sošolce.

Grem se malo pohladit pod ventilator. Vas še berem!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?