|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgust
28.7.2005 11:15:18   
violinski
Joj, hugolina, jaz sem te pa že razpolovila, ker te toliko časa nisem brala. Oprosti. Upam, da bo vseeno kmalu.

O spuščanju trebuha: ko grem po stopnicah navzgor, se z nogami zadevam v trebuh. Ampak se mi zdi, kot da se mi je samo prevesil čez, ne pa otrok dol spustil. Bom jutri na CTG kaj več videla.....

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Avgust
28.7.2005 11:28:17   
hugolina
;) Nič hudega violinski ključ, nebi imela nič proti, če bi se tvoje besede kar uresničile 9nebesa

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Avgust
28.7.2005 12:05:12   
Teya
hugolina, kaj nisva midve imele isti PDP in sicer 22.8???? sorry, če sem kaj spregledala....ampak tu vidim, da me kar že za en teden šišaš! kako je to tebi uspelo??? jst bi tud :)-:)-:)-

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Avgust
28.7.2005 12:12:30   
Žani
Oooo Hugolina, si se le javila!:bravo: Sem že pred dnevi spraševala zate, pa smo potem mislile, da si šla verjetno že rodit.;) No, lepo da si še v enem kosu.
Od te vročine sploh ne vem, kam bi se dala...:zmeden2: Že cele dneve se skrivam za roletami v stanovanju! Groza! Tiste, ki pijete čaj iz malinovih listov...A vas po pitju tega čaja kej "stiska" oz. če čutite, da se tam dol neki dogaja? Jaz imam občutek, kot da se neki al krči al razteza.:zmeden2:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Avgust
28.7.2005 12:53:38   
hugolina
Ja Teya, res sva imeli isti PDP in si očitno zgrešila, da smo cca. 14 dni nazaj že mislili, da bom šla rodit. Očitno je šlo za lažni alarm in po UZ so mi potem spremenili PDP, ker naj bi bila stvar že bolj zrela (al neki tacga). No, kakorkoli že bo, upamo da bomo čimprej imele ob sebi naše :duda:, ker smo pomoje že vse malce naveličane tega tovora spredaj. Sploh ponoči.
Žani, pozdravček tudi tebi. Ja, res me ni bilo na spregled, ker so me kar popokali pa poslali k moji mami za en teden. Vsi so nagnali tako paniko zaradi tistih krčev, da sem mogla bit kar modro tiho in ubogat. Sej vem, da so mi hoteli samo dobro, ampak mi je blo za znoret dolgčas :zmeden:. Pa za vsako stvar so skakal okol mene, mal manj da še na WC niso šli namest mene. Oh, kako lepo je biti doma 9nebesa, pa mal na RR z vami počvekat ;)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Avgust
28.7.2005 12:58:33   
Teya
se opravičujem še 1x, ker sem spregledala tako pomembno zadevo :ups:
se mi zdi pa full čudno, da so ti v tem obdobju prestavili PDP :zmeden:....meni je G tudi rekla, da se mere ne ujemajo točno z datumom in da bi lahko postavili kao drugega, pa je nato zaključila s tem, da se tega ne sme početi, da se slučajno ne spregleda zastoja rasti :zmeden: booo, kaj pa jaz vem :ups:

povsod je lepo, doma je najlepše...tko, da...uživaj! ;)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Avgust
28.7.2005 13:04:39   
lucy32
Joj, saj ne vem če se me še spomnite ampak, nič nimam časa da bi vam kaj pisala. Danes in včeraj ko pa je takšna vročina pa res ne morem več zunaj skakti in zato sem rekla da vas malce preberem če je kaj novega. Rok imam 10.08. in bom rodila v Lj tako da sigurno katero od vas tam srečam. Kot vidim nekatere počivate druge pa delate še s polno paro. Tudi jaz se še ne morem umiriti, v torek sem bila na pregledu v CE, ker imam tam ginekologinjo in me je naročila 9/8 če seveda ne bom prej rodila . Tudi ajz že komaj čakam. Imam že vse pripravljeno samo še zobno ščetko in krtačo si dam v torbo pa lahko grem. Nekaj me zanima a je ta malinov čaj dober in kje ste ga kupile?

Hvala za odgovor
Pozdravček L:sloncek:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Avgust
28.7.2005 13:18:13   
hugolina
Kaj pa vem, kako to, bodo pa že vedeli kako in kaj, saj so zato tam, ane ;)
Sicer pa, glede na punce, ki so že rodile in njihove roke se lahko zgodi, da bova pa rodili mogoče....8.8. :)-:)- Vse je možno. Samo da bo zdravo jaz pravim.
Lucy pozdravček tudi tebi:rozica:!
Se strinjam, da se je najbolj v senci držat al pa kar noter. Blagor tistim, ki imajo klimo.9nebesa

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Avgust
28.7.2005 13:55:46   
lucy32
Hugolina ravno sem govorila s frendico, ki ima klimo pa je dobila gnojno angino , 3 m je noseča pa ji je vseeno dal zdravnik antibiotik, to je pa tudi sranje.
Saj bomo zdržale ta dva ali tri petke šea ne !?!
Midva z možekom že komaj čakava.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Avgust
28.7.2005 14:32:02   
tina104
Glede malinovega čaja: jaz nimam občutka, da bi se zaradi tega kaj dogajalo, no danes me nekaj razteguje v medenici, drugače je trebuh še visoko, pa nič ne čutim kakega otrdevanja ali popadkov.
Meni je čaj dober. Sem ga kupila v MB v eni zeliščni trgovini na Vetrinjski. Nimajo pa ga ravno v vsaki zeliščni trgovini.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Avgust
28.7.2005 14:41:06   
Tiamo
Kok ste se razpisale..

Jaz sem odspala par kitic v prijetno klimatizirani sobi.

Moj prvi rok je bil tudi 8.8., pa so mi ga predstavili na 5.8., tako, da bomo videli kdaj bo naša prikukala na svet. Danes lih ni primerni dan za rodit, ker je prevroče in v Lj porodnišnici nimajo klime v sobah. Upam, da je z našo Jessy vse OK in da nam bo kmalu javila vesele novice.

Meni so se pa spet hemeroidi pojavili :((:((:((, sama sreča, da me nič ne boli...samo iztopili so mi. Pa sem imela čist uredu prebavo :(

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Avgust
28.7.2005 15:00:16   
miševi
Meni je tudi malinov čaj dober. Ga sploh ni treba sladkat. Ampak nič ne čutim, da bi se po pitju kaj dogajalo. Sestra mi ga je pa prinesla iz City parka iz ene lekarne (domače).

Moj trebuh se je očitno spustil, saj sem pridelala nekaj strij:(. Tako je bilo tudi prvič: trebuh dol, strije pa gor:)-.

Tudi Nika je bila ob porodu kar težka in največja med tisti dan rojenimi, pa je sedaj prava "glista", ker je bila bolj slab jedec (in je še). Samo, da so zdravi, pa bo vse ok.

Ja, res sem pravi lev in sončnica je res moja ljuba rožica. Z Niko kar shajava, ker mava obe podobne zahteve, moj :love: pa se je že privadil:)-. Včasih še malo pojamra...

Zdej grem pa še zadnje glaže kumarc vkuhat, pa vrečke z naribanimi napolnit, potem pa za danes z delom končam. Zunaj me čaka mali bazenček, bom malo noge not namočila:)-, sem že od 7:30 non stop v luftu...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Avgust
28.7.2005 15:11:21   
lucy32
Tia, meni so tudi hemeroidi izstopli v zadnjih 14 dnevih pa sem se z Modulexom namazala sedaj se pa vsak dan tuširam z ledeno mrzlo vodo, ker to najbolj pomaga, ker se žile krčijo, poskusi boš videla, da bo boljše, ker pravijo da na porodu vse še bolj ven pogleda.:zmeden:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Avgust
28.7.2005 15:14:09   
lucy32
Hvala za nasvete za malinov čaj, ga grem kar kupit v Citypark.

Se beremo:)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Avgust
28.7.2005 16:24:34   
Tiamo
lucy32 se tuširam z mrzlo vodo. Mažem se pa z Justovo kremo (Tree), mi bolje pomaga kot Modulex :bravo::bravo:

A potem še bolj iztopijo :(:((:(:((:(:((

Mene bo kar sram rodit s hemeroidi??!!?? Me že panika grabi....

se tipkamo

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Avgust
28.7.2005 16:29:43   
hugolina
Jaz mam tudi težave s tem, pa sploh ne vem od česa. Prebavo imam čist vredu, zaprta nisem bla že precej časa, ...:zmeden2:
Drugače sploh nebi pogruntala, zadnjič ko sem si pa frizurco urejala in sem imela ogledalo so mi pa skori oči iz jamic stopile :)-. Ta zadevica je velika skor za cel lešnik :zmeden:
:)-:)-:)- Tia, zakaj pa te bo sram? Saj so pomoje še česa hujšega vajeni v porodni, kot pa samo hemeroidov :)- Enim to baje prav ven zleze, da morajo potlej nazaj porint :zmeden: Upam, da ne bomo tako daleč.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Avgust
28.7.2005 17:02:20   
Tiamo
Tile hemeroidi so zoprna zadeva, moja zadevca je velika za grah. :zmeden: Pravijo pa, da zunanji manj bolijo kot notranji. :zmeden:

Verjemem, da so v porodni še kaj hujšega vajeni...samo meni ni prav nič ugodno, k mi to iz riti gleda. Nasploh sem bolj sramežljiv tip, tako, da se bom verjetno med porodom ful slabo počutila, k bodo okoli mene skakali in me gledali tja not. S kakšnimi se obremenjujem :zmeden2::zmeden2: Nazadnje me bo pa itak tok bolelo, da bom na vse pozabila :sloncek::sloncek:

še vedno nimam naštimane torbe...kok sem lena...jutri je še en dan...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Avgust
28.7.2005 18:06:44   
tajica
Ojla!

No končno so mi nazaj priklopili internet!! Sem bla brez že od včeraj !!! Kolk je to dolgčas če ne moreš mal pokukat na RR!

Prav pogrešala sem vas!!

Danes ponoči sem pa spala fenomenalno! Le 1 krat sem obiskala WC!:bravo::bravo:

Danes je pa tolk vroče da sploh še nisem šla nč ven in me nič ne vleče!! Počutim se kot ožeta cunja!!!

Jest nimam nič občutka da se kaj dogaja spodaj, ko popijem malinov čaj!!! Upam da bo potem pomagal!!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Avgust
28.7.2005 19:17:15   
Kety
Pozdravljene Avgustovke!

Jaz sem s pregleda....zal se nas mali ni obrnil in veselo sedi na ritki:((:(:((:(, je rekla, da je v medenicni vstavi in da je bolj malo verjetnosti, da se bo se obrnil, ker imam tako kompakten trebuscek in malo prostora!

Nas :duda: je precej velik, saj ima obseg glave ze 35 cm pa imamo se 4 tedne do roka, tehtal pa naj bi ze 3180 g, kar ni veliko. Je rekla, da glede na lego naj bi porod vseeno sel po naravni poti, ker ni bajsek, problem je le glavica, ker je tako velika za medenicno vstavo! Tako da bo verjetno CR! Bomo videli!

Punce, men je tolk hudo,...sem vesela, da je z :duda: vse uredu, ampak sem si ful zelela naravni porod!:((:((:((:((:((:(( CR-ja me je pa strah!

Je pa rekla G., da je :duda: ze zrel in da bo lahko pokukal na svet tudi kaj prej in naj bom pripravljena! Dobila sem ze napotnico za vsak slucaj, naslednji pregled imam pa naslednji teden!

Upam, da se bom kmalu potolazila in se spet tipkamo!

LP Kety

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Avgust
28.7.2005 19:23:27   
hugolina
Kety, po mojem ni besede, ki bi te zdele znala potolažit, ampak vseeno ti želim čim manj slabe volje :rozica::rozica::rozica:
Mogoče res ni fina situacija, a saj so tudi CR zdej tako pogosti, da te nima biti kaj strah. Mogoče boš pa imela drugič možnost roditi vaginalno.
Saj vem, ne morem biti zdele pametna, ker nisem v tvoji situaciji, ampak ti iz srca želim, da bi se izteklo kar se da dobro, tako zate kot za :duda:.
Sicer pa.....vsaka stvar je za neki dobra.

Kup :rozica::rozica: zate in :duda:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Avgust
28.7.2005 20:31:33   
Kety
Hvala Hugolina! Ampak mi je res hudo! Ne vem zakaj!:zmeden::zmeden:

Bojim se kaj bo po CR. Baje so tezave pol na vseh podrocjih, glede dojenja, pa vse boli, pa pol za naslednjo nosecnost...GROZA!

Se bolj me je pa strah tega, da se lahko :duda: vsak hip odloci, da bo prisel na svet. Jutri si bom pripravila ruzak za v porodnisnico! Sploh ne vem kaj naj dam notri.

G. je bila ful prijazna in me malo pripravila kako izgleda porod v medenicni vstavi, tako, da bodo verjetno vseeno poskusili po naravni poti, ce pa se ne bom odpirala po 2-3 urah popadkov, mi bodo naredili CR. Tako sem jo razumela. Pa da baje nosecke z medenicno vstavo cisto drugace obravnavajo...:zmeden:
Obracanje mi je pa odsvetovala, ker Pusenjaka cel avgust ni, pa se ker sem kao drobna in prevec tesen trebuscek. Ce bi imela mali vec prostor in ce ne bi bila prvorodka,...ce, ce, ce...bi mogoce slo, drugace bi pa bilo nevarno za oba!:(:zmeden:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?