violinski
|
Odštevamo, odštevamo.... Brojim sitno, rečem vsakemu, ki me vpraša, kdaj bo. Sosede iz bloka me že vse sprašujejo, če sem še vedno doma (zanimivo, jaz v bloku čisto nikogar ne poznam, zdaj se mi pa že ves mesec dogaja, da me ženske ustavljajo na stopnišču - je res, da hodim s polžjo hitrostjo - ustavljajo in sprašujejo po počutju). Vročina me kar zdeluje, najbolj 'boga' sem zvečer, če popoldne nič ne zapiha, pol spim direkt pod oknom, da me ne pobere. V dnevni rešujemo s stropnim ventilatorjem, v spalnici pa tega nimamo, verjetno si bom še ta teden omislila enega stebričnega, ker vse drugo vzame preveč prostora. Miševi je napisala, da bo imela verjetno kako težavo s svojo triletnico, jaz opažam isto pri moji :roza: 20-mesečnici: včeraj se je igrala s svojim dojenčkom, ki ga je dobila prejšnji teden od prababice in ko je bila malo groba z njim, sem ji povedala, da mora biti z dojenčkom nežna, če ne bo jokal in potem sem ga vzela v naročje in malo pobožala in poskušala 'uspavat'. V trenutku je bila na moji drugi nogi v naročju in se začela pestovati pri meni. Predtem se je malo pritoževala čez to, da jaz pestujem njenega dojenčka oz. sploh nekoga, ki ni ona, potem se je pa kot ježek zrinila do mene, da bosta z dojenčkom oba imela mamico. In 'moja moja', je ves čas pela - najprej je mislila na dojenčka, potem pa na mene... Ne bo ravno enostavno, se mi zdi. Tudi meni se zdi, da bi me morali s kavča kar vzdigovati, ker če se zasedim za kak film ali kaj podobnega, mi vsa medenica škripa, ko vstajam. Racam pa tako, da bi mi še male račke sledile, če bi me videle. Sicer pa lahko počakam še kak dan - jutri npr. imam spet CTG, pa me zanima, če bo že pokazal kako aktivnost, ker se mi vsake toliko zdi, da bi 'to že lahko bil popadek', ampak se nazadnje vedno izkaže, da je samo eden in da moram takoj na WC :)- (imam nekaj prebavnih motenj zadnja dva dni, verjetno posledica piknika).... Poskušajte se čimbolj sprostiti, če drugače ne, pa na RR :bravo: :sloncek:
|