Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avent cucelj z zarezami 14.1.2008 20:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
na 3 najbolj teče. ampak ta cucelj je za gosto hrano - čokolino recimo. boh ne daj malemu dojenčku dat ta cucelj
|
|
|
|
RE: Avent cucelj z zarezami 14.1.2008 20:08:20
|
|
|
|
valči
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA na 3 najbolj teče. ampak ta cucelj je za gosto hrano - čokolino recimo. boh ne daj malemu dojenčku dat ta cucelj Jaz sem mojima dajala mleko z kašico po 7. mesecu,pa še to le zvečer,pred spanjem.Mleko pa absolutno prehitro teče.
|
|
RE: Avent cucelj z zarezami 14.1.2008 21:05:31
|
|
|
|
metkica1
|
Joj ste mi pomagale, meni pa je v BC svetovala ta cucelj. Moja je stara 3. mesece in ta cucelj uporabljam že cca. en teden in se joka oziroma zvija nekaj čudno, ko pije nič ji ne paše, pa sem jo podojila takrat pa lepo pije. Bom takoj zamenjala, sem pa ravno danes tuhtala, če ni kaj na tem cuclju narobe.
|
|
|
|
RE: Avent cucelj z zarezami 14.1.2008 21:12:32
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Nikar jih ne ubogaj vse Ta Cuc na pretoke je za kasneje. Probaj sama potegniti ven, pa boš videla teče kot po slamici. Dobra je tvoja pikica, da se ji ni zaletelo. Vidve manjajta cucke, ko se bo tebi zdelo, da presedljata na luknjico več in pretoke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?