Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Avent - shranjevanje mleka 19.5.2005 18:57:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem ga shranjevala... Celih 21 litrov se ga je nabralo v dveh mesecih. Sedaj sem pa vse vrgla...
|
|
|
|
Avent - shranjevanje mleka 19.5.2005 21:32:23
|
|
|
|
frutka_
|
Predlagam ti, da kupš Avent vrečice, ko so veliko cenejše kot Avent posodice. Jaz sem mleko shranjevala kar dolgo. Problem je bil potem v hranjenju, ker mali ni in ni hotel piti po steklenički (katerikoli) pa tudi okus mleka je bil čuden. Mleko je potrebno odmrzovati pod tekočo mlačno vodo in ga čimmanj tresti. Morda razmisli, da v tem času imej za vsak slučaj pripravljeno adaptirano mleko, če ne bi hotel bejbison piti odmrznjenega. Da ne bo lačen, če ne boš mogla biti poleg. Sicer pa vprašaj še g. Karmen na MON-u! LP
|
|
|
|
Avent - shranjevanje mleka 20.5.2005 18:45:29
|
|
|
|
kimi
|
Jaz sem mleko skranjevala kar v flaški s katere je potem jedel pa ni bilo nič narobe v hladilnik in to je to. Sveže mleko zdrži 48 ur zmrznjeno pa le 24 ur
|
|
|
|
Avent - shranjevanje mleka 20.5.2005 20:02:43
|
|
|
|
frutka_
|
Zamrznjeno mleko v zamrzovalniku zdrži tudi do 6 mesecev, tj. v skrinji. V predalu zamrzovalnika, v hladilniku do 3 mesece in v hladilniku 24 ur. Kimi menda si mislila zamrznjeno mleko, ki ga potem odmrznjenega hraniš v hladilniku?! LP:sloncek:
|
|
|
|
Avent - shranjevanje mleka 21.5.2005 10:29:23
|
|
|
|
kimi
|
Ja frutka če ga izbrizga in da v hladilnik traja 48 ur, odmrznen postavljen v hladilnik pa le 24 ur. Koliko časa je lahko zmrznejn pa ne vem...je pa frutka napisala
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?