Avent - shranjevanje mleka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Aja32 -> Avent - shranjevanje mleka (19.5.2005 13:58:44)

Punce, imam eno vprašanje.
Zanima me, če katera shranjuje svoje mleko oz. ga zmrzuje.
Namreč pri Aventu sem gleda posodice za shranjevanje mleka in kašic.

Ali katera od vas zmrzuje svoje mleko?Jaz bom namreč 1 mesec staro štručko morala zapustila za 48 ur in me zanima kako deluje ta zadevica.

Lp A:nosecka:

Anonimen -> Avent - shranjevanje mleka (19.5.2005 18:57:01)

jaz sem ga shranjevala... Celih 21 litrov se ga je nabralo v dveh mesecih. Sedaj sem pa vse vrgla...

frutka_ -> Avent - shranjevanje mleka (19.5.2005 21:32:23)

Predlagam ti, da kupš Avent vrečice, ko so veliko cenejše kot Avent posodice.
Jaz sem mleko shranjevala kar dolgo. Problem je bil potem v hranjenju, ker mali ni in ni hotel piti po steklenički (katerikoli) pa tudi okus mleka je bil čuden.
Mleko je potrebno odmrzovati pod tekočo mlačno vodo in ga čimmanj tresti.
Morda razmisli, da v tem času imej za vsak slučaj pripravljeno adaptirano mleko, če ne bi hotel bejbison piti odmrznjenega. Da ne bo lačen, če ne boš mogla biti poleg.

Sicer pa vprašaj še g. Karmen na MON-u!

LP

kimi -> Avent - shranjevanje mleka (20.5.2005 18:45:29)

Jaz sem mleko skranjevala kar v flaški s katere je potem jedel pa ni bilo nič narobe v hladilnik in to je to. Sveže mleko zdrži 48 ur zmrznjeno pa le 24 ur

frutka_ -> Avent - shranjevanje mleka (20.5.2005 20:02:43)

Zamrznjeno mleko v zamrzovalniku zdrži tudi do 6 mesecev, tj. v skrinji. V predalu zamrzovalnika, v hladilniku do 3 mesece in v hladilniku 24 ur.

Kimi menda si mislila zamrznjeno mleko, ki ga potem odmrznjenega hraniš v hladilniku?!

LP:sloncek:

kimi -> Avent - shranjevanje mleka (21.5.2005 10:29:23)

Ja frutka če ga izbrizga in da v hladilnik traja 48 ur, odmrznen postavljen v hladilnik pa le 24 ur. Koliko časa je lahko zmrznejn pa ne vem...je pa frutka napisala

frutka_ -> Avent - shranjevanje mleka (21.5.2005 11:34:16)

Jaz sem naredila vse mogoče teorije okrog svojega mleka in shranjevanja le-tega.
Ugotovila sem, da je najbolje da mu takrat ko ni možnop onudiš adaptirano mleko. Če ga tu in tam dobi ni nič narobe.
Meni se je namreč večkrat zgodilo, da ko sem ga dala v varstvo (npr. ko sem šla v AUT in ga je moja mami imela),odtaljeno mleko ni bilo za oit, ker se je skisalo. Tako sem ji vedno za take primere dala še Aptamil.

Dober tek!

Kimi koliko še????

Stran: [1]