Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Aparat za peko kruha Gorenje 28.9.2011 22:07:32
|
|
|
|
Dona84
|
Živjo! Jaz sem kupila omenjen Gorenjev aparat za kruh in sem zelo zadovoljna, mislim, da je bil celo nekoliko ceneje v trgovini GA v NM. Uporabljamo ga skoraj vsak dan (pojemo ogromno kruha ) Sploh mi je všeč, da lahko z ultra hitrim programom spečem kruh v 58min in je super, le malo bolj gost, kar mi je pa itak všeč. Ne verjamem, da malo dražji kruhomat naredi nevem kaj boljše.
|
|
|
|
RE: Aparat za peko kruha Gorenje 28.9.2011 22:25:14
|
|
|
|
ronja
|
Nimam nobenega od teh, ampak bi vzela Gorenjevega. V Hoferju pa takih strojev ne bi kupovala, sva enkrat kupila vrtalnik in nikoli več.
|
|
RE: Aparat za peko kruha Gorenje 30.9.2011 21:20:08
|
|
|
|
Vilma
|
Tudi mi smo v fazi nakupa novega aparata za peko kruha. Dva smo uničili, prvi je bil Clatronic, drugi MAtrix. Ker se mi ne da več menjati teh strojčkov na dve leti, bi zdaj kupila ali Gorenjevega ali Mulinexovega. Zato sprašujem tiste, ki imate omenjeni znamki, če imajo daljšo življenjsko dobo od nizkocenovnih? Mateyka kako to, da ne kupiš strojčka z dvema gnetilkama? Saj tudi v večjem lahko spečeš manjši kruh. Drugače jaz navijam za gorenjevega.
|
|
|
|
RE: Aparat za peko kruha Gorenje 30.9.2011 21:24:14
|
|
|
|
ronja
|
Pri Gorenju je fajn, da lahko dobiš praktično katerikoli del na njihovem servisu v Črnučah. In ti ni treba celega stroja menjat zato, ker je nekdo pozabil vzet gnetilko iz kruha in veselo zarezal vanjo, recimo . Sama imam sicer rajši za manjšo kapaciteto, ker navadno delam manjše kruhe (pa rajši večkrat svežega) in je lepši, če je posodica manjša. Ampak vsaj 900 g do 1 kilo kruha pa že mora naredit (torej iz pol kile moke).
|
|
RE: Aparat za peko kruha Gorenje 1.10.2011 9:53:24
|
|
|
|
mateyka
|
Vilma, neki tazga kot ronja pravi - raje večkrat pa sveže sicer pravijo da je bolje 2 gnetilki, če se ena pokvari, samo nekak se mi ne da velikana kupovat samo zaradi gnetilke. sicer bom jaz po moje morala katero od vas morit da mi pošlje del iz servisa (če se pokvari), samo računam na to da mam še neki pravih prijateljev tukaj, ki se jim bo dalo bit usmiljen v tem materialnem-ego svetu p.s. tole vlečem na švedsko (laponija), ker tam ni pekarn in bom znorela, če bom morala še enkrat jest une trajne kruhe.. saj polarni je še ok, samo skoz to žulit, pa tud ne bi. da ne govorim kak šok bo to za našo Inaro - ni kruha we cant`t have that, right?
< Sporočilo je popravil mateyka -- 1.10.2011 9:58:03 >
|
|
|
|
RE: Aparat za peko kruha Gorenje 8.10.2011 20:30:39
|
|
|
|
Vilma
|
Evo pa sem ga kupila. Danes v Mercatorju MUlinexov aparat za peko kruha znižan za 50% na 65 evrov. Z dvma gnetilkama, jutri ga takoj sprobam.
|
|
|
|
RE: Aparat za peko kruha Gorenje 8.10.2011 20:46:39
|
|
|
|
tulpek
|
A veš a je v akciji in ga lahko kupim tudi kje drugje v merkatorju? Že kak mesec razmišljam o tem nakupu...
|
|
|
|
RE: Aparat za peko kruha Gorenje 8.10.2011 21:04:31
|
|
|
|
mateyka
|
Vilma, a to v Mercator tehnika centru ali so tudi v hipermarketih?
|
|
|
|
RE: Aparat za peko kruha Gorenje 9.10.2011 8:41:12
|
|
|
|
Vilma
|
Kupila sem ga v Mercatorjevem hipermarketu v Postojni. Pred vhodom v trgovino so imeli znižane male gospodinjske aparate in ostalo drobnarijo. Ta je bil zadnji, menda čistijo neke zaloge. Ne vem pa, če imajo tako akcijo po vseh Mercatorjih po Sloveniji? Je pa ta model ow5000XXL: http://www.revijaanja.si/aktualno/Akcije/Naj-disi-po-domacem-kruhu.html Kupila sem tudi nov fen, ki je bil tudi znižan za 50%. So pa imeli še Remingtonov ravnalnik las, Remingtonov pristriževalnik za brado s ful nastavki, pa nek aparat za delat sodavico...
|
|
|
|
RE: Aparat za peko kruha Gorenje 9.10.2011 9:43:06
|
|
|
|
tulpek
|
Aha, poznam, pri nas imajo tudi občasno takšna čiščenja. Bom šla pokukat, če bo kaj sreče...
|
|
|
|
RE: Aparat za peko kruha Gorenje 11.11.2011 17:10:24
|
|
|
|
johnsmith
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dona84 Živjo! Jaz sem kupila omenjen Gorenjev aparat za kruh in sem zelo zadovoljna, mislim, da je bil celo nekoliko ceneje v trgovini GA v NM. Uporabljamo ga skoraj vsak dan (pojemo ogromno kruha ) Sploh mi je všeč, da lahko z ultra hitrim programom spečem kruh v 58min in je super, le malo bolj gost, kar mi je pa itak všeč. Ne verjamem, da malo dražji kruhomat naredi nevem kaj boljše. - jaz sem Gorenje BM900W kupil konec septembra v Merkurju in mi je do sedaj uspelo samo uničiti ene 4-5 kg pripravljenih mešanic za kruh iz Hoferja, Tuša in Mercatorja. Karkoli sem poskusil, po kateremkoli receptu in programu - vse je bilo zgoraj za silo pečeno, spodaj pa surovo, lepljivo. Zraven tega je imel še slabo narejen podstavek in je med mešanjem skakal sem in tja po pultu. Sem nesel nazaj v Merkur s prošnjo za zamenjavo za Moulinex ali vračilo denarja, pa so ga poslali na Gorenje servis, od koder sem te dni dobil enakega. Ga sploh ne razpakiram, dokler ne dobim enega samega recepta za točno ta kruhomat. Dona84, pišeš, da je tebi to uspelo, pa prosim za vsaj en recept za ta kruhomat. Vsaj enkrat naj uspe, da vidim, kaj delam narobe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?