|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aparat za peko kruha
6.9.2007 12:56:27   
saraja
Katerega imate? Ali ste zadovoljne z njim, ga priporočate?

Hvala.user posted image

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aparat za peko kruha
6.9.2007 12:59:44   
Anonimen
Jaz ga imam in ga uporabljam vsak drugi dan za peko kruha in sem zelo zadovoljna. Če ga boš kupovala kupi takega ki ima dve metlici.

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2007 13:01:39   
blue sky
Jaz sem tudi zelo zadovoljna z njim. Imam takega z dvema metlicama, ki fajn testo naredi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2007 13:05:44   
BLAŽIKA
Jaz imam aparat z eno metlico, pa je tudi čisto ok.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.9.2007 13:11:08   
Ronči
Moj ma tudi eno metlico..neke leve firme, sploh ne vem imena in je ok. Ko sem ga kupovala še ni bilo aparatov z dvema metlicama, če bi ga kupovala ponovno bi kupla tega z dvema.

You can't fix stupid.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2007 13:44:54   
hrabra miška
Jaz imam tudi tega z eno metlico,pa sem čisto super zadovoljna z njim.Mislim da je od firme severin,nisem pa čisto ziher. Sem ga pa dobila za darilo,oziroma sem si ga kupila za rojstni dan.user posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2007 13:47:16   
Anonimen
Imam Clatronic z dvema metlicama in je super. Poleg mikrovalovke najbolj pogosto uporabljen mali gospodinsjki aparat. Danes delam Jimijevo kruhovo klobaso s pršutom, jajci, mozarelo in baziliko ter suhim paradižnikom. Tokrat sem ga uporabila samo za gnetenje in vzhajanje. Super...

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2007 13:50:05   
saraja
Hvala vsem!!!! Zdaj mi pa povejte, ali se v tem aparatu tudi speče? Kje ste ga pa kupile?

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2007 14:09:02   
Anonimen
ja seveda se speče. Se ga da pa uporabljati še za nepeko. Najbolj pogosto v njem le zamesim testo, ali pa kakšen šarkelj...pa za pusta testo za krhke flancate, lahko se ga uporabi za pripravo marmelade....

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2007 14:09:16   
mala maja
Jaz ga imam prav tako caitronik z eno lopatico, pa se testo prav tako fino zgnete. Uporabljam ga pa skoraj vsak dan.

Speče pa se ne prav dobro notri. Se predolgo časa peče, nevem al pa sem jaz narobe nastavila aparat.  Jaz sem zadnjič hotela notri narest brownije pa se biskvit ni spekeluser posted image
je pa 1A marmelada iz aparata.user posted image user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.9.2007 14:22:18   
honey
Jaz imam aparat neke firmo na B, ne vem, kakšno, ima  2 metlici in moram reči, da sem zelo zadovoljna z njim. Pa tudi kruh se lepo speče v njem, pečem pa ves čas na programu SCHNELL, po katerem imam sveže pečen kruh po 1 uri in 58 min (user posted image  natančno, a ne). Pa še zelo dober je.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.9.2007 14:25:35   
Anonimen
Mala Maja, jaz marmelade še nisem delala - mi lahko malce več poveč o te. Kakšno si delala, katera je najboljša....jaz si grozno želim slivove, takšne kot smo jo jedli nekoč, čisto temno še z lupinico...

Neposredna povezava do sporočila: 12
6.9.2007 14:43:50   
mala maja
no slivova vsekakor ni temna, je pa dobra.user posted image

Delala sem pa slivovo, pa hruškovo, bananino in breskovo. Bananina ni dobrauser posted image user posted image user posted image (ma sem mogla mal eksperimentirati)

Drugače pa je recept:

- 0.5 kg sadnja
- 250g želirnega sladkorja
- 1 žlica limone

dobiš en lušten mali kozarček. Kuha se 120min, vsaj pri meni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.9.2007 14:45:11   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: honey
Pa tudi kruh se lepo speče v njem, pečem pa ves čas na programu SCHNELL, po katerem imam sveže pečen kruh po 1 uri in 58 min (user posted image  natančno, a ne). Pa še zelo dober je.

no meni program speče na schnell v 58 min kruh, sam ni doberuser posted image user posted image , ne gre skor nič gor pa še tak čuden je. Se poslužujem tega programa samo v slili.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.9.2007 14:46:33   
Anonimen
user posted image user posted image hvala, bom sprobala še jutri...

Neposredna povezava do sporočila: 15
6.9.2007 14:52:47   
BLAŽIKA
Daj napišite še prosim kak recept, ki ga uporabljate za kruh prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ali pečete po receptih iz knjižice, ki je zraven aparata ali imaste kakšne posebne svoje.?

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.9.2007 16:17:00   
bamby
no meni program speče na schnell v 58 min kruh

Kako pa to da ti program dela samo 58 minut user posted image . Meni ga na scnell tudi enkratno speče in je najbolši program od vseh. Ves program traja 1.58 minut, pa fajn je dat zapečenost na dunkel.

Imam pa jaz tudi Boomann aparat, dela na dve metlici. Prednost takega aparata je predvsem v tem, da lahko spečeš do 1300 g kruha, ali pa samo 800-900 gramskega. Jaz vedno spečem po najvišjem nivoju in potem kruh dam v skrinjo, ki pa prej razrežem na 2-3 dele. Tako imamo vedno svež kruh.
Najraje pa imamo krompirjev kruh, kruh s semeni, ovseni kruh, sladki kruh, rženov kruh, kruh s čebulo. Predvsem jih pečem po receptih, ki so v priloženi knjižici, jih pa tudi malo prilagajam. Npr. s semeni pečem po receptu za čebulni kruh, pa od vse količine moke dam 200g polnozrnate in namesto čebule dam pribl. 125 g semen (50 g bučnega, 50 g sončničnega in po veliko žlico sezama in lanenega semena). Spečem pa na schnell. 

Neposredna povezava do sporočila: 17
6.9.2007 16:42:54   
MAJDA22
Imam Clatronic aparat z eno metlco.
Meni peče kruh 3 ure, potem, je še 1 uro notri. Pečem pa poleg kruha iz različnih vrst moke, še kruh z dodatki: rozine, orehi, bučnice, semena...
Probala sem tudi marmelado, ampak nisem zadovoljna. Res je da dobiš majčkan kozarček marmelade, na klasični način bi imela veliko več kuhane marmelade.
Na hitrem programu pečen kruh sem samo enkrat naredila, pa ni tak dober.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.9.2007 21:36:15   
mala maja
no meni program speče na schnell v 58 min kruh

Kako pa to da ti program dela samo 58 minut user posted image . Meni ga na scnell tudi enkratno speče in je najbolši program od vseh. Ves program traja 1.58 minut, pa fajn je dat zapečenost na dunkel.

Meni nastavi na 58 min sam in kruh aparat speče, samo je majhen. Ne vzhaja lepo.
Drugače pa ga jaz pečem na normalnem programu, srednje zapečen in zraste čisto do vrha.

A vse uporabljate suhi kvas. meni se zdi da se veliko lepše speče če je kvas sveži. Jaz dam namesto 1 suhega kvasa-25g svežega kvasa.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
7.9.2007 8:48:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?