bamby -> RE: Aparat za peko kruha (6.9.2007 16:17:00)
|
no meni program speče na schnell v 58 min kruh Kako pa to da ti program dela samo 58 minut [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Meni ga na scnell tudi enkratno speče in je najbolši program od vseh. Ves program traja 1.58 minut, pa fajn je dat zapečenost na dunkel. Imam pa jaz tudi Boomann aparat, dela na dve metlici. Prednost takega aparata je predvsem v tem, da lahko spečeš do 1300 g kruha, ali pa samo 800-900 gramskega. Jaz vedno spečem po najvišjem nivoju in potem kruh dam v skrinjo, ki pa prej razrežem na 2-3 dele. Tako imamo vedno svež kruh. Najraje pa imamo krompirjev kruh, kruh s semeni, ovseni kruh, sladki kruh, rženov kruh, kruh s čebulo. Predvsem jih pečem po receptih, ki so v priloženi knjižici, jih pa tudi malo prilagajam. Npr. s semeni pečem po receptu za čebulni kruh, pa od vse količine moke dam 200g polnozrnate in namesto čebule dam pribl. 125 g semen (50 g bučnega, 50 g sončničnega in po veliko žlico sezama in lanenega semena). Spečem pa na schnell.
|
|
|
|