pokec3609
|
Se ravno ne spoznam na AD in ne vem katera zdravila spadajo med AD, vem pa, da so mi v 2.nosečnosti v bolnišnici dajali 2x na dan po 5mg Apaurina ( so 1 mesec pred rokom prenehal), ampak s tamalo ( je zdej stara še 6 let) ni prav nič narobe. Sem pa jst imela probleme z depresijo po porodu, pa so mi takkrat predpisali neki Cipralex ( al neki podobnega no) , pa sem bila zgleda da alergična nanj, ker so mi šle kar pene ven iz ust, tak da ga nisem potem več vzela. Pa takrat tudi k zdravniku potem kar nisem šla več.....pa bi blo boljš da bi šla, ker sem se potem par let sama postavljala na noge, od tašče dobila ene Apaurine in ob hudih dnevih pojedla vsaj polovičko,žrla Persene, pa med in limono skupaj na žlici.....pa ne vem, če je bil kakšen učinek no...al pa. Vmes sem imela vseskozi še napade neenakomernega bitja srca, ko sem sedela, se mi je zdelo recimo da padam s stola ipd. Zdej po parih letih je sicer v redu, ampak to sem dosegla tak, da sem ogromno prebrala o tem in se sama korak za korakom pobirala. Glede na to, da ti nimaš časa par let in da se morš postavt na noge preden rodiš (ker je po porodu lahk še slabše) bi jst na tvojem mestu stopla do zdravnika in mu vse povedala. Ne bi čakala, ker s čakanjem mogoče bolj škodiš otročku kot pa koristiš. Mogoče bi se zmenila za kakšne druge tablete, (če so meni dajali Apaurin v bolnici), pa bi ga recimo pojedla samo polovičko takrat ko bi se ti zdelo,da ga potrebuješ. Če ne drugega , ko boš imela tablete doma in boš vedela, da lahk kakšnega vzameš, boš mogoče bolj pomirjena in ga na koncu sploh vzela ne boš. Prav tako se pa ne bi ozirala na opazke nekaterih, ki govorijo a ne morš brez?!....ker sama vem kake muke so, če trpiš brez tablet, namesto da bi uživala. Tista ki ni imela oz.ni nikoli zapadla v depresijo ne ve kako to zgleda in kakšni so občutki in najbolj enostavno je rečt, da jih ne jej zavoljo otročka, kolk pa boš sama trpela zaradi tega, tega pa tisti ki to ni doživel ne bo vedel. Če želiš mi lahk pišeš na Zs, pa bova kakšno rekli.
|