|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Antibiotiki in vročina
30.9.2007 18:55:31   
Blink1
Pozdravljene

Neja se je v ponedeljek res slabo počutila in tarnala, da jo bolijo usta in uhica. Šli smo k zdravniku, ki je ugotovil rahlo vnetje ušesa in grla. Dobili smo Calpol, Operil P in antibiotik Primotren na 12 ur. Vročino je dobila šele v ponedeljek popoldan, vendar je trajala le do torka zjutraj. Potem pa nič več.

Danes pa je popoldan dobila vročino 38.4°C, pa še vedno jemlje antibiotik. Počuti se sicer OK. Kljub vročini je kar razpoložena in dobre volje.

Kaj bi lahko to bilo? Zakaj je dobila vročinu kljub antibiotiku? Sicer sem klicala zdravnika, pa je rekel, da naj se prideva jutri pokazat...

hvala

---------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Antibiotiki in vročina
30.9.2007 19:00:18   
Enolla
Mogoče drugačen povzročitelj bolezni - virus in ne bakterija ali je obratno user posted image  Za virusna oboljenja namreč naj bi antibiotikov ne predpisovali ker na viruse ne učinkuje, vendar ga dajo tako "preventivno"user posted image .  Še posebej radi pa ga dajo ob vnetju ušesk.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2007 21:06:51   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: N&N

Pozdravljene

Neja se je v ponedeljek res slabo počutila in tarnala, da jo bolijo usta in uhica. Šli smo k zdravniku, ki je ugotovil rahlo vnetje ušesa in grla. Dobili smo Calpol, Operil P in antibiotik Primotren na 12 ur. Vročino je dobila šele v ponedeljek popoldan, vendar je trajala le do torka zjutraj. Potem pa nič več.

Danes pa je popoldan dobila vročino 38.4°C, pa še vedno jemlje antibiotik. Počuti se sicer OK. Kljub vročini je kar razpoložena in dobre volje.

Kaj bi lahko to bilo? Zakaj je dobila vročinu kljub antibiotiku? Sicer sem klicala zdravnika, pa je rekel, da naj se prideva jutri pokazat...

hvala

Primotren ob vnetju uh? Nisem se slisala, da bi dajali Primotren za vneta useska. Najbrz ze vedo kaj delajo.. Evo, grem prav gledat v bukle...

Gospa sem.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2007 6:44:00   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

IZVIRNO SPOROČILO: N&N

Pozdravljene

hvala

Primotren ob vnetju uh? Nisem se slisala, da bi dajali Primotren za vneta useska. Najbrz ze vedo kaj delajo.. Evo, grem prav gledat v bukle...

Evo, to sem jaz prvo pomislila. Primotren? Primotren sem jaz dobila, ko sem imela vnetje mehurja, sečil.

Drugače pa ga naš dohtar predpisuje tudi tistim, ki imajo kakšne driskeuser posted image .

Jaz bi šla nazaj, že zato, da po nepotrebnem je je teh antibiotikov, ki ji morda sploh niso potrebni.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2007 8:22:44   
Blink1
Seven, hvala za ZS.

Srki... zaradi driske????????? MATER... že itak smo imeli težave z zaprtjem in evo.. spet noče kakatuser posted image user posted image user posted image  prokleti...

Antibiotik pa sva itak že pojedli do koncauser posted image  Bom videla, če bo imela še danes vročino, greva popoldan ali jutri nazaj.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2007 14:54:23   
srki
Ja, N & N, moj nečak je imel drisko in bruhal je, pa je dobil Primotren, ravno tako sosedova punčka. Pojma nimam, za kaj vse je ta Primotren, očitno. Jaz sem misila, da je samo za sečila.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2007 8:24:29   
Blink1
No, evo. Včeraj sva bili pri zdravniku. Še vedno ima vneto grlo, zato je dobila Hiconcil na 12 ur po 1,5 žličke. Sem pa omenila ta Primotren in je rekel, da je pač bolj šibek antibiotik...user posted image  No svašta...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?