srki -> RE: Antibiotiki in vročina (1.10.2007 6:44:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR IZVIRNO SPOROČILO: N&N Pozdravljene Neja se je v ponedeljek res slabo počutila in tarnala, da jo bolijo usta in uhica. Šli smo k zdravniku, ki je ugotovil rahlo vnetje ušesa in grla. Dobili smo Calpol, Operil P in antibiotik Primotren na 12 ur. Vročino je dobila šele v ponedeljek popoldan, vendar je trajala le do torka zjutraj. Potem pa nič več. Danes pa je popoldan dobila vročino 38.4°C, pa še vedno jemlje antibiotik. Počuti se sicer OK. Kljub vročini je kar razpoložena in dobre volje. Kaj bi lahko to bilo? Zakaj je dobila vročinu kljub antibiotiku? Sicer sem klicala zdravnika, pa je rekel, da naj se prideva jutri pokazat... hvala Primotren ob vnetju uh? Nisem se slisala, da bi dajali Primotren za vneta useska. Najbrz ze vedo kaj delajo.. Evo, grem prav gledat v bukle... Evo, to sem jaz prvo pomislila. Primotren? Primotren sem jaz dobila, ko sem imela vnetje mehurja, sečil. Drugače pa ga naš dohtar predpisuje tudi tistim, ki imajo kakšne driske[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Jaz bi šla nazaj, že zato, da po nepotrebnem je je teh antibiotikov, ki ji morda sploh niso potrebni.
|
|
|
|