Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 26.5.2008 9:13:08
|
|
|
|
sončika84
|
Rešeno! Pa srečno!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2008 12:11:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 26.5.2008 12:23:00
|
|
|
|
Volga
|
Sem začela, pa je preveč vsega. Sem odnehala na 2. strani.
|
|
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 26.5.2008 12:35:25
|
|
|
|
viv_
|
Na Fakulteti za družbene vede obstaja Arhiv družboslovnih podatkov, kjer imajo vse mogoče raziskave. Ogromno je kakovostnih raziskav na temo vrednot. Dajte kdaj poseči po teh podatkih!!!! Bodo vsaj podatki takšni, da temeljijo na neki teoretski osnovi, da za tem stojijo modeli in tako naprej. Slovenija je članica dveh takih raziskav: - Svetovna raziskava vrednot - Evropska raziskava vrednot Če bi vzeli v roke te podatke imate nacionalno reprezentativen vzorec, mednarodno in medletno primerjavo "Štofa" na tone... Joj, kako me podraži, ko vsi mislijo, da znajo delat ankete in da je anketa nekaj, kar pač v diplomi mora bit, pa ni važžno kakšno skrpucalo je!
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 26.5.2008 12:38:53
|
|
|
|
Rožica I
|
Rešila . Objavi končne rezultate!
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 26.5.2008 12:39:50
|
|
|
|
snake
|
evoga konec, srečno
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 26.5.2008 12:44:37
|
|
|
|
Rožica I
|
Bolje ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. (lahko kdo smiselno prevede v slovenščino?) ------------------------- Ti, a to je tvoj novi moto ?! Bolje biti tiho in pustiti, da te imajo za neumnega, kot spregovoriti in odstraniti vsak sum. P.S.: Res je, da prevod ni lih najbolj izpiljen ..
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 26.5.2008 12:46:25
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Bolje ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. (lahko kdo smiselno prevede v slovenščino?) ------------------------- Ti, a to je tvoj novi moto ?! Bolje biti tiho in pustiti, da te imajo za neumnega, kot spregovoriti in odstraniti vsak sum. P.S.: Res je, da prevod ni lih najbolj izpiljen .. Se ti zdi? Hvala za prevod.
|
|
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 26.5.2008 13:52:16
|
|
|
|
*kinnie*
|
rešeno
|
|
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 26.5.2008 14:58:33
|
|
|
|
pikicaa
|
Rešeno
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 26.5.2008 15:09:15
|
|
|
|
Jessy
|
rešeno
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 26.5.2008 15:54:20
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Na Fakulteti za družbene vede obstaja Arhiv družboslovnih podatkov, kjer imajo vse mogoče raziskave. Ogromno je kakovostnih raziskav na temo vrednot. Dajte kdaj poseči po teh podatkih!!!! Bodo vsaj podatki takšni, da temeljijo na neki teoretski osnovi, da za tem stojijo modeli in tako naprej. Slovenija je članica dveh takih raziskav: - Svetovna raziskava vrednot - Evropska raziskava vrednot Če bi vzeli v roke te podatke imate nacionalno reprezentativen vzorec, mednarodno in medletno primerjavo "Štofa" na tone... Joj, kako me podraži, ko vsi mislijo, da znajo delat ankete in da je anketa nekaj, kar pač v diplomi mora bit, pa ni važžno kakšno skrpucalo je!
|
|
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 26.5.2008 19:47:35
|
|
|
|
deja27
|
se podpišem.
|
|
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 26.5.2008 21:01:37
|
|
|
|
dadica
|
Sem izpolnila! lp dadica
|
|
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 27.5.2008 13:45:52
|
|
|
|
ZARA
|
Rešeno.
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 27.5.2008 14:15:06
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Rešeno. da se ne bom polulala.
|
|
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 27.5.2008 20:06:10
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Sem začela, pa je preveč vsega. Sem odnehala na 2. strani. Enako
|
|
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 27.5.2008 20:36:46
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Rešeno. da se ne bom polulala. Komot. Pampers ektiv fiti so bojda fajn. Ampak nemške, ne druge.
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 28.5.2008 7:29:21
|
|
|
|
LoCa
|
bom še js moj komentar povedala :). sem sicer rešla, bom pa povedala to, da itak da ni najboljše zastavljena. v bistvu je čudna, dosti vprašanj sem tko približno odg. ,ker se nisem imela kam dat. po eni strani sem imela občutek, da gre za delo kot to, da hodiš v službo, po drugi pa za delo kot delo, da ne ležiš pred tv (recimo že čiščenje je delo zame). v glavnem, ni se vedelo. rangirat vrednote itak....pač ne morš kr od 1 do 10. viv, pa tut ni tko blazno lahko naredit anketo, ki bi bla vsem, ki odgovarjajo, ok. ko ti govoriš, izpade, ku da je to izi, samo prepišeš. ampak v resnici niti sjm in podobne evropske niso nevemkaj. v resnici, meni jih je blesavo reševat, ker so tupaste, ne vem kam se umestit. ampak tko je. pa tut nima vsak študent raziskovalca v sebi, pr diplomi pa sploh. ampak vsak jo pa mora naredit. to, da v diplomi mora bit anketa pa...ni niti tolko odvisno od tebe, dostikrat tut bolj od mentorja. matr, ko da bi se zarad tega svet podrl. pa dej jo ti nrdi.
|
|
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 28.5.2008 8:12:21
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa viv, pa tut ni tko blazno lahko naredit anketo, ki bi bla vsem, ki odgovarjajo, ok. ko ti govoriš, izpade, ku da je to izi, samo prepišeš. ampak v resnici niti sjm in podobne evropske niso nevemkaj. v resnici, meni jih je blesavo reševat, ker so tupaste, ne vem kam se umestit. ampak tko je. pa tut nima vsak študent raziskovalca v sebi, pr diplomi pa sploh. ampak vsak jo pa mora naredit. to, da v diplomi mora bit anketa pa...ni niti tolko odvisno od tebe, dostikrat tut bolj od mentorja. matr, ko da bi se zarad tega svet podrl. pa dej jo ti nrdi. Saj jaz to tupim vsem - NI TKO BLAZNO LAHKO NAREST ANKETO. Ker glede na tele ankete, ki se tule objavljajo, je meni očitno, da se vsem zdi, da je to nekaj najbolj enostavnega na svetu. Pa ni, ker za tem stoji cela znanost, ki se ji reče metodologija. In že to, da anketo objaviš na nekem forumu, kjer je 90% žensk, je totalno nesmiselno (če ni anketa o kakšni ženski stvari). Kar se pa tiče SJM-ja in Evropskih raziskav. Evropska družboslovna raziskava je denimo prejela Descartovo nagrado za dosežke na področju družboslovja. Evropska raziskava vrednot, ki sem jo prejle omenjala, trenutno poteka že tretjič in v tretjem valu v njej sodeluje 45 držav. Tako da te raziskave stojijo in niso "kar nekaj". Ker pa nima vsak raziskovalne žilice v sebi in potrebnega metodološkega znanja, pa obstajajo organizacije kot je Arhiv družboslovnih podatkov, kjer lahko prideš do zelo kakovostnih sekundarnih podatkov.
|
|
RE: Anketa: vrednote mlade generacije 28.5.2008 13:59:58
|
|
|
|
LoCa
|
js nisem rekla, da so te raziskave kar nekaj. jaz pravim to, da ima raziskovanje svoje meje. in za moje pojme je meja tudi to, da vseeno vprašanja oblikujejo po nekih ključih. ugotovitve so lahko še kako veljavne, kaj si pa ti misliš, ko to rešuješ, je pa druga stvar. pač strukturiran vprašalnik itak ne more zaobjet vsega. kar se pa podatkov tiče: ponekod pač ne moreš it na že obstoječe, drek, tko je. lahko da njen mentor zahteva, da sama naredi, pa ne najbolj obvlada. sej ne veš. ne veš pa niti kjre so njene hipoteze in kje je vse naketo stalala. tko da tolk se razburjat zaradi ene ankete je resnično brezveze . boga pupa se je najbrž prestrašla.
< Sporočilo je popravil LoCa -- 28.5.2008 14:00:27 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?