|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Anitka ;-) ?????
26.10.2005 9:23:14   
Špelka
Hja, Anitka, upam da mi ne boš tega zamerla, ampak jest mam tebe na ogroooomnem sumu, da se neki dogaja. user posted image  Na seznamu nečakajočih si bla še pred neki dnevi napisana, zdej te pa ni nikjer, ne za september, ne za oktober, in ne za november????? user posted image  Ja, ja, sumljivo, morm rečt..... Če ti nisi mal prestopila v klub user posted image , pa jest nč nočem. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa sorči k sem tko firbčna. user posted image  LP, Špelka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Anitka ;-) ?????
26.10.2005 11:22:20   
Jančika_
Mislim, da je začasno "na dopustu". Bi bilo pa lepo, ja, če bi bila nosečka.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2005 12:04:02   
Špelka
Jah, nič fuuuulll bi bla vesela zanjo in čestitala bi ji..... user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2005 14:18:38   
pika74
Jst jo pa fuuuuul pogrešamuser posted image . Pomoje je neki hudo narobe... se kar bojimuser posted image .

Anitka, pridi kaj naokoli. Ti bomo pomagaleuser posted image . Kolikokrat si ti  nam pomagala in nas bodrila in vlekla iz vseh lukenj, v katere smo padale zaradi te user posted image .... - ti si naš angelčekuser posted image .

Oglasi se kaj. Saj lahko prav na kratko.

Prosim user posted image .

Lp
Pika74

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2005 19:45:25   
Massa26
Anitka, tudi jaz te imam v mislih. Seveda bi bile vse najbolj vesele, če si srečka, ampak tudi če nisi in ko boš pri volji, se kaj javi. Saj veš, včasih že kakšna beseda ali mnenje drugega pomaga, da si v glavi ne zgradimo še večjih problemov, kot so.

Če si pa ˝na dopustu˝, ker sta si z  user posted image  vzela nekaj časa samo za vaju, potem se pa lepo imejta in nadoknadita to, kar sta pogrešala. Saj vemo, da se to da z user posted image  ali brez.

Če to bereš, vedi, da smo punce s tabo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2005 20:16:28   
biba77
user posted image Anitka!
Vsak dan mislim nate...

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2005 20:40:32   
neni
Tud jaz moram rečt, da veliko mislim nanjo.
Drži se, vem kako je. Ampak zagotovo bomo vse enkrat srečke.user posted image

neni

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2005 7:24:10   
A_A
tudi jaz pogrešam Anitko
user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.10.2005 7:31:22   
girly
ja, tud jst jo pogrešam user posted image ...ampak bo že pršla nazaj, ko bo čas!

lepo se mejte

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2005 14:50:22   
Anitka
Punce moje zlate, ne mi zamerit, ker se ne oglašam. Žal se še vedno na vse kriplje borim, da ohranim zvezo z mojim user posted image  Jokam že kar nekaj časa in molim ter si želim, da ostaneva skupaj. Sploh vam ne znam opisati kako hudo mi je. Jaz ga imam tako rada in vidim ves smisel življenja v njem, on pa ne ve kaj bi. Srce se mi para ob misli, da bi ga po sedmih letih izgubila.

Punce držite pesti za naju, saj ne bi preživela njegovega odhoda iz mojega življenja.

Rada vas imam,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.10.2005 16:37:50   
Marina_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.10.2005 16:59:32   
Sulfinija
Anitka!!!!!

Najprej lep pozdrva.Sem te tudi jaz zelo pogrešala tlle gori na tem forumu.
No ti se le bori za svojega lubija ne izpusti ga kar takole.Veš da jke sedaj sigurno tudi njegov ponos ranjen,ker ti ne more takoj dat otročka,ki si ga oba najbrž zelo želita.Verjemi mi in vedi vse bo se bo uredsilo tako,da bosta na koncu oba vesela in neizmerno srečna in bosta pozbaila na vse skupaj kaj se vama sedaj dogaja.
Verjemi tudi mojemu možu ni bilo vseeno ko je izvdel za svoje izvide in prav tako mu ni bilo vseeno ko mu je v MB rekla vaša gospa je pšopolnoima zdrava in ima vse moćžnosti da naravno dobi otroka problem je le pri vas.No in takrta je moj mož preživljal težke čase jaz pa še bolj zase sem se morala močno delatui in pa tudi za njega,da se naj ne bil ful sekiral,vedi vse bo ok tudi midva sma tole krizo skozi dala čeprav z ogromninmi težavami in tudi vidva jo bosta prebrodila tako kot nas je veliko parov v začetku zdravljenja.In sedaj ves v pričakovanju in težko lčaka najin prvi IVF da vidimo,če bom na ztačetku leta ratala vesela srečka nosečka.
Verjemi mi bodi močna in še naprej veliko optimizma ti želim en nekateri lep dan nam javi da je z vjino vezo vse v najlepšem redu in da bosta kaj kmalu nadaljevala vajino zdravljenje v MB.

Pa vso srečo draga naša Anitka!!!

Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.10.2005 17:07:24   
VITA74
Anitka en veliiiiiiiiiiiiiiiik user posted image

drži se punca in mislimo nate user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.10.2005 18:39:59   
Suana
draga anitka!!!
kako se počutiš in kako ti je pri srcu veš samo ti!lahko ti pa k mnogim vspodbudnim besedam ki so ti jih napisale naše punce,dodam tudi nekaj svojih !!vem,da ti ni lahko in da se sedaj boriš za obstoj vajine ljubezni !
bori se z vsemi svojimi močmi ,kajti sedem let vajinega skupnega življenja ni kar tako !!tudi za vaju čaka sreča ,sreča ki vama bo polepšla življenje in tako bo vajina ljubezen znova dobila moč !samo verjeti morata v to!!
držim pesti da se vama vse skupaj srečno konča in da vajina kriza mine in da se bomo lahko znova pogovarjale s tabo kako se skupaj z nami  boriš za user posted image !mislim nate in verjemi nisi sama !!mi smo s teboj!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pošiljam ti en topel objem in poljubček in verjemi držim pesti!!
lep pozdrav SUZANAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.10.2005 19:25:19   
GoYa
Anitka, s tabo smo user posted image
Močno upam, da bosta rešila tole krizo. Mogoče mu moraš pustiti mal prostora, naj fino preštudira kaj hoče in verjamem, da bo spoznal, da sta za skupaj. Če bo za to potrebno za nekaj časa narazen, je vredno.

user posted image user posted image

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.10.2005 13:22:10   
ElaM
Anitka, vso srečo.user posted image

:)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.10.2005 14:09:58   
Anonimen
Anitka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.11.2005 13:00:57   
emaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.11.2005 15:53:46   
miska2004
Anitka, rada bi ti povedala kaj lepega in tolažilnega, pa ne najdem pravih besed. Samo ti dobro veš, kaj in kako je pri vama, zato ti lahko samo rečem, da mislim nate in upam, da se ti življenje čimprej obrne na bolje, da user posted image  spozna, da mu brez tebe živeti ni, in da vama bog čimprej nameni user posted image .

Vso srečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.11.2005 16:12:07   
Biba1
Draga Anitka!

Vedi, da je tale borba za user posted image , za nas ena velika preizkušnja v življenju.
Očitno nas bog preizkuša koliko lahko zdržimouser posted image . Toda, ko bomo dale to skozi, bo spet vse teklo kot po maslu!

Pa še ena druga resnica: Nekaj oz. nekoga začneš res ceniti, ko to izgubiš.
Tudi tvoj dragi bo to spoznal, boš videla.

Srečno!user posted image

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.11.2005 18:57:02   
Anitka
Punce moje zlate, hvala vam za vse vzpodbudne besede. Ja prav imate, samo jaz vem kako mi je, sem vam pa iz vsega srca hvaležna za vse te tople besede. Tudi jaz upam, da moj dragi vseeno spozna, da kljub nekaterim razlikam med nama lahko ostaneva skupaj. Borila se bom do zadnjega, saj med nama ni bilo sedem tednov, ampak traja sedem let.

Upam tudi, da se bom lahko prav kmalu spet vrnila k vam. Do takrat pa vas bom seveda pogrešala, a trenutno so vse moje misli uperjene k najini zvezi. Hvala tudi za vse SMS-e.

Punce pridne bodite, rade se imejte in ne pozabite na seznamčke.

Pa pa,

vaša Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Biba1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.11.2005 20:38:34   
mihi78
nekateri bi rekli "prekleto sedmo leto". saj veš, da so naši user posted image včasih malo čudni zato jih je treba vzpodbudit, da grejo v pravo smer. midva se tudi soočama z občasnimi krizami že zadnja tri leta odkar se trudiva za user posted image . veliko sem bila sama kriva, ker mu velikokrat nisem povedala kaj v resnici čutim potem pa sem znorela, ko ni šlo vse  tako, kot sem si zamislila. hvala bogu, da je tako potrpežljiv, vsaj zaenkrat.
želim ti vse naj naj naj pa še enkrat naj. ob vsem tem pa veliko poguma in velik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.11.2005 20:43:31   
cmokec
Anitka, resnično ti privoščim in želim srečen konec. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.11.2005 21:24:21   
baguSka
Anitka pridružujem se vsem mojim predhodnicam.. Tudi jaz ti želim srečen razplet in polagam ti v srce, ne umikaj se mu, ampak se z njimi pogovori. Ne pusti mu da je tiho, ampak naj se ti izpove. Naj ti pove vse kar mu leži na duši, ker molčati je najslabše. Zanj in zate. Res naredi vse, da ga obdržiš - no, sicer pa verjamem da itak sama veš kako in kaj in da ga ne boš izpustila.. Boš videla, da se bo tudi on odločil pravilno.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.11.2005 9:13:27   
Špelka
Ah, Anitka, nisem bla neki časa na tekočem, kaj se dogaja tu dor ker sem bla na bolniški. Zato mi oprosti, ker sem tako vrtala vate. Žal mi je. Torej je problem v tvoji vezi z user posted image . Ah.... Sočustvujem s tabo, ker vem, da ti to ne da spati, ne v miru živeti. Ali misliš, da je vzrok temu tudi to, da se tole z neplodnostjo vleče? Morda bi morala narediti korak naprej in poskusiti IVF...Kaj vem... Lahko pa tudi, da se je pač vajin skupni čas iztekel ter da je bolje (dolgoročno) da gresta narazen. Ne vem. Res to veš samo ti. Ampak drga Anitka, PROSIM, pri vsej tej kolobociji ne pozabi nae. Imeja se rada, bolj kot imaš rada njega. Saj veš, kako pravijo: sami pridemo na svet in odidemo z njega.... Torej poskusi se kljub vsemu malo razvedriti, malo pustiti stvarem, da se odvijajo same in zaupaj, da se bo vse izteklo najbolje zate, kakorkoli že bo. Morda boš s tem tud njemu malo pustila zadihat in bo spoznal, da si vendarle ti prava in edina zanj....

Želim ti vse dobro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.