Špelka -> RE: Anitka ;-) ????? (2.11.2005 9:13:27)
|
Ah, Anitka, nisem bla neki časa na tekočem, kaj se dogaja tu dor ker sem bla na bolniški. Zato mi oprosti, ker sem tako vrtala vate. Žal mi je. Torej je problem v tvoji vezi z [sm=smiley27.gif]. Ah.... Sočustvujem s tabo, ker vem, da ti to ne da spati, ne v miru živeti. Ali misliš, da je vzrok temu tudi to, da se tole z neplodnostjo vleče? Morda bi morala narediti korak naprej in poskusiti IVF...Kaj vem... Lahko pa tudi, da se je pač vajin skupni čas iztekel ter da je bolje (dolgoročno) da gresta narazen. Ne vem. Res to veš samo ti. Ampak drga Anitka, PROSIM, pri vsej tej kolobociji ne pozabi nae. Imeja se rada, bolj kot imaš rada njega. Saj veš, kako pravijo: sami pridemo na svet in odidemo z njega.... Torej poskusi se kljub vsemu malo razvedriti, malo pustiti stvarem, da se odvijajo same in zaupaj, da se bo vse izteklo najbolje zate, kakorkoli že bo. Morda boš s tem tud njemu malo pustila zadihat in bo spoznal, da si vendarle ti prava in edina zanj.... Želim ti vse dobro. [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|