|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AngelSounds
16.11.2006 14:23:32   
dorina
A katera pozna? Gre za napravo, s katero lahko doma poslušaš srček user posted image , pa njegove gibe in kolcanje itd. Stane okoli 12.000 sit in meni se zdi to zelo zanimiva zadeva. Me je pa malo strah, da ni kaj škodljivo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: AngelSounds
16.11.2006 19:44:03   
Anonimen
Js pa ne razumem, zakaj nekateri za vsako stvar mislite da je škodljiva?? in ultrazvok in pregledi.... če bi blo to tok škodljivo, G ne bi tega delal..

tole ni letelo ravno nate, dorina, ampak sem se ravno spomnila, da čist stalno so takšna vprašanja..

(odgovor članu dorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2006 7:54:11   
tinaaja
Skodljiva je lahko za tvojo psiho - namrec, ze G imajo lahko vcasih problem najti srcek (se je tko meni zgodilo kot znankam), tko da ce je slucajno bebica v takem polozaju, da ga je tezje zaznati, lahko delas paniko po nepotrebnem.
Meni osebno pa je to brezvezna zadeva, ker ko enkrat cutis brcike - ne vem,c e rabis se to. V casu po NS in do prvih brcik pa bi verjetno vsak dan poslusala, a bije al ne, priznam. user posted image  
Jaz bi raje kaksno lepo zadevico za pikico kupila za ta denar.. Ce pa ti je tok vsec, pa go for it, mislim, da skodljiva ni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
19.11.2006 17:35:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2006 21:53:08   
anali
Meni se zdi zadeva precej uporabna. Kolegica v službi jo je nabavila (sicer po kar precej višji ceni cca 16.000) in je zelo zadovoljna. Sedaj skupaj z možkom veselo poslušata otročičkauser posted image , ker napravica baje omogoča istočasno priklop dveh slušalk. Posnela je tudi že zvoke bitja otrokovega srčka, sedaj pa je rekla, da bo posnela še svoje bitje srca. Baje naj bi zvok materinega srca novorjenčka po rojstvu pomirjal, ker bi ga spominjal na 9 mesečno, mirno bivanje v materinem trebuhu.
Jaz bom verjetno napravico kupila kot novoletno darilo moževi sestri.

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?