AngelSounds (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

dorina -> AngelSounds (16.11.2006 14:23:32)

A katera pozna? Gre za napravo, s katero lahko doma poslušaš srček [sm=duda.gif], pa njegove gibe in kolcanje itd. Stane okoli 12.000 sit in meni se zdi to zelo zanimiva zadeva. Me je pa malo strah, da ni kaj škodljivo?

Anonimen -> RE: AngelSounds (16.11.2006 19:44:03)

Js pa ne razumem, zakaj nekateri za vsako stvar mislite da je škodljiva?? in ultrazvok in pregledi.... če bi blo to tok škodljivo, G ne bi tega delal..

tole ni letelo ravno nate, dorina, ampak sem se ravno spomnila, da čist stalno so takšna vprašanja..

tinaaja -> RE: AngelSounds (17.11.2006 7:54:11)

Skodljiva je lahko za tvojo psiho - namrec, ze G imajo lahko vcasih problem najti srcek (se je tko meni zgodilo kot znankam), tko da ce je slucajno bebica v takem polozaju, da ga je tezje zaznati, lahko delas paniko po nepotrebnem.
Meni osebno pa je to brezvezna zadeva, ker ko enkrat cutis brcike - ne vem,c e rabis se to. V casu po NS in do prvih brcik pa bi verjetno vsak dan poslusala, a bije al ne, priznam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 
Jaz bi raje kaksno lepo zadevico za pikico kupila za ta denar.. Ce pa ti je tok vsec, pa go for it, mislim, da skodljiva ni...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.11.2006 17:35:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

anali -> RE: AngelSounds (21.11.2006 21:53:08)

Meni se zdi zadeva precej uporabna. Kolegica v službi jo je nabavila (sicer po kar precej višji ceni cca 16.000) in je zelo zadovoljna. Sedaj skupaj z možkom veselo poslušata otročička[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ker napravica baje omogoča istočasno priklop dveh slušalk. Posnela je tudi že zvoke bitja otrokovega srčka, sedaj pa je rekla, da bo posnela še svoje bitje srca. Baje naj bi zvok materinega srca novorjenčka po rojstvu pomirjal, ker bi ga spominjal na 9 mesečno, mirno bivanje v materinem trebuhu.
Jaz bom verjetno napravico kupila kot novoletno darilo moževi sestri.

Stran: [1]