|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Amoksiklav
20.12.2004 8:15:24   
pika78
Najprej vsem skupaj lep pozdrav.
Zanima me, ali je katera mamica oz. nosečnica v času nosečnosti jemala antibiotik amoksiklav?
Jaz ga sedaj jemljem, ker imam hude težave z vnetjem mehurja (in preveč bakterije E. coli v urinu), pa me kar malo skrbi. Kakšno mnenje imajo o tem vaši ginekologi?
Lp, Pika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Amoksiklav
20.12.2004 10:12:25   
spacey
Pozdravljena pika78!

Jaz s tem nimam izkušenj zato...vendar si povedala svojemu zdravniku, da si noseča in da te zaradi tega skrbi, da ne bi bilo kaj narobe oz. če sploh lahko to jemlješ? Pokliči ginekologa ali pa os. zdravnika in vprašaj za mnenje, pa ti bo veliko lažje.
Držim pesti, da bo vse OK. :kuza:

Lp;

Petra

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Amoksiklav
20.12.2004 11:04:59   
Gina
Jaz sem ga jemala v času dojenja, menda ni nič narobe. Pa tudi malim otrokom ga dajejo, če je treba. Z vnetjem mehurja pa nimam izkušenj. pa pa

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Amoksiklav
20.12.2004 11:16:13   
Lunca1
Jaz sem ga jemala, ko še nisem vedela da sem noseča, pa ni bilo nič narobe.

Lp Lunca

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Amoksiklav
20.12.2004 11:23:11   
Trebnje
Jaz sem ga jemala med nosečnostjo zaradi sinusitisa,z otročkom je bilo vse v redu.Mislim,da ti ni treba skrbeti.

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Amoksiklav
20.12.2004 11:30:25   
pika78
Najlepša hvala za odgovore - ste me malo pomirile. Amoksiklav mi je predpisal moj G, ampak me je vseeno malo skrbelo (saj veste, antibiotik...). So bila pa vnetja mehurja res neznosna, tako da je verjetno res najbolje zdravit z antibiotikom, če ne gre drugače.
Lp, Pika

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Amoksiklav
20.12.2004 19:54:06   
Lejči
ojla,

iz lastnih izkušenj ti lahko priporočim, da ob antibiotikih piješ še čaj za ledvice za nosečnice, mislim da lahko tudi ursi čaj. preverjeno pomaga. res ni najbolj okusen, ampak se navadiš.
čimprej se pozdravi!

lp,
Lejča

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?