Amoksiklav (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pika78 -> Amoksiklav (20.12.2004 8:15:24)

Najprej vsem skupaj lep pozdrav.
Zanima me, ali je katera mamica oz. nosečnica v času nosečnosti jemala antibiotik amoksiklav?
Jaz ga sedaj jemljem, ker imam hude težave z vnetjem mehurja (in preveč bakterije E. coli v urinu), pa me kar malo skrbi. Kakšno mnenje imajo o tem vaši ginekologi?
Lp, Pika

spacey -> Amoksiklav (20.12.2004 10:12:25)

Pozdravljena pika78!

Jaz s tem nimam izkušenj zato...vendar si povedala svojemu zdravniku, da si noseča in da te zaradi tega skrbi, da ne bi bilo kaj narobe oz. če sploh lahko to jemlješ? Pokliči ginekologa ali pa os. zdravnika in vprašaj za mnenje, pa ti bo veliko lažje.
Držim pesti, da bo vse OK. :kuza:

Lp;

Petra

Gina -> Amoksiklav (20.12.2004 11:04:59)

Jaz sem ga jemala v času dojenja, menda ni nič narobe. Pa tudi malim otrokom ga dajejo, če je treba. Z vnetjem mehurja pa nimam izkušenj. pa pa

Lunca1 -> Amoksiklav (20.12.2004 11:16:13)

Jaz sem ga jemala, ko še nisem vedela da sem noseča, pa ni bilo nič narobe.

Lp Lunca

Trebnje -> Amoksiklav (20.12.2004 11:23:11)

Jaz sem ga jemala med nosečnostjo zaradi sinusitisa,z otročkom je bilo vse v redu.Mislim,da ti ni treba skrbeti.

pika78 -> Amoksiklav (20.12.2004 11:30:25)

Najlepša hvala za odgovore - ste me malo pomirile. Amoksiklav mi je predpisal moj G, ampak me je vseeno malo skrbelo (saj veste, antibiotik...). So bila pa vnetja mehurja res neznosna, tako da je verjetno res najbolje zdravit z antibiotikom, če ne gre drugače.
Lp, Pika

Lejči -> Amoksiklav (20.12.2004 19:54:06)

ojla,

iz lastnih izkušenj ti lahko priporočim, da ob antibiotikih piješ še čaj za ledvice za nosečnice, mislim da lahko tudi ursi čaj. preverjeno pomaga. res ni najbolj okusen, ampak se navadiš.
čimprej se pozdravi!

lp,
Lejča

Stran: [1]